- Konu Sahibi Cikolataseven
-
Alttaki resim ustekine gore daha iyi şal baglamasi hos simdiki kapali bayanlarin cpgu boyle bagliyor sanirim moda oldu ama ben alttaki kiza takildim tirnaklari ojeli dar giyinmis bi ton makyaj suratinda kapaliliginda civkini cikarmislar resmen buyuk rezillik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saçınız çok mu uzun illa topuz yapmanıza gerek yokki ben normal şekilde bağlıyorum saçlarımı at kuyruğu gibi ama saçlarım çok uzun değil o yüzden bir zarar görmüyorum normal bir şekilde bağlıyorum başımı genelde ben şal kullanıyorum igneyle şalın iki ucunu tutturuyorum sonrada boyun kısmıma dolayarak bağlıyorum aynı eşarp gibi ne boyum kısmım açık kalıyor nede gögüs tarafı,sonradan bir resim daha eklemişsin oda güzel değil o tür örtünme şekline başörtüsü denmiyor,türban deniyor türban boyun kısmını komple açıkta bırakır o yüzden tesettüre uygun bulmadım pek resimlerdeki bağlama şekillerini.Ama ben klasik eşarp tarzını da sevmiyorum. Topuz dikip sac bağlamayı da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun bende kapalı biriyim yıllardan beri bir çok kapanma şekli denedim ama en sonunda kendi tarzımı buldum alttaki resimlerdeki gibi kapanıyorum sizde acemilik zamanlarınız için rahat bir tarz seçin zamanla kendi tarzınızı yaratirsiniz zaten
Saçınız çok mu uzun illa topuz yapmanıza gerek yokki ben normal şekilde bağlıyorum saçlarımı at kuyruğu gibi ama saçlarım çok uzun değil o yüzden bir zarar görmüyorum normal bir şekilde bağlıyorum başımı genelde ben şal kullanıyorum igneyle şalın iki ucunu tutturuyorum sonrada boyun kısmıma dolayarak bağlıyorum aynı eşarp gibi ne boyum kısmım açık kalıyor nede gögüs tarafı,sonradan bir resim daha eklemişsin oda güzel değil o tür örtünme şekline başörtüsü denmiyor,türban deniyor türban boyun kısmını komple açıkta bırakır o yüzden tesettüre uygun bulmadım pek resimlerdeki bağlama şekillerini.
Bence sal bagla .. Cok dikkat ckiyor güzelde durmuyor bence .. Sal bagla sallada cok güzel modeller yapabilirsin, bende öyle yapiyorum cok güzel salllar var topuzuda fazla yapmassan süper :))
2. Resim bence mantıklı bak o model bi foto buldum
Eki Görüntüle 1207327
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Altta kini salla yapıyorum ben zaten. Ama düz bağla diyorsunuz galiba siz
Kapanmak moda değildir arkadaşım..Ne o hem tayt falan ben açığım giymiyorum tayt..Hem ayak bileklerin falan görünmeyecek kapalıysan..Boya sürmeyeceksin filli boyayla badana yapmış gibi..Öyle mi bağlayım böyle mi bağlayım yanlış şeyler bunlar..Boyle kapanacaksanız hıc kapanmayın komik olmayın derim ..
Benimde saclarim cok uzun bende ilk yapamiyodum simdi altan bagliyorum ama yarim yani tam gecirken birakyorum sonra onu yukari atiyorum kafama yerlestiriyom boneyi takiyorum anlamissindir in saa Allahyok bak salda sol taraf uzun kaliyo bende sonra sonra yukardan doluyup tutturuyorum arkasi uzun onuzlarida kapatiyo guzelde duruyor :))
resimdekileri açıkcası bende begenmedim
normal şalı dola gitsin
bunlardan çok daha güzel olacaktır
Modeli anlamadım ama sanırım en sonunda bende sadece sal bağlayıp birakicam
Ben yeni kapandım. Ve hala bir tarz oturtamadim kendime. Beğendiğim bir kac tarz var. Sizlere sormak istiyorum. Bu tarzlar uygun olur mu diye.
Eki Görüntüle 1207308
Bu kadın sekilinde kapanma tarzı bana cok yakışıyor ama açıkcası uygun olur mu hoş durur mu kapanmaya musait mıdır bunu merak ediyor. Veya ;
Eki Görüntüle 1207309
Bu sekilde bağlama. Sizce hangisi daha uygun olur kapalilik icin ve siritmamak icin? Modern bir kapanma tarzı yaratmak istiyorum. Dar giymeyeceğim resimlerde ki gibi. Ki giymiyorum da zaten. Sadece bas bağlama sekli olarak soruyorum şimdiden cok teşekkürler
ne yalan söyleyeyim ikisi de çok itici geldi. tesettür dikkat çekmek için yapılmaz. tam tersi amaç dikkat çekmemektir. bu benim fikrim, ben beğenmedim
ne yalan söyleyeyim ikisi de çok itici geldi. tesettür dikkat çekmek için yapılmaz. tam tersi amaç dikkat çekmemektir. bu benim fikrim, ben beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?