Yeni kapandim yardım istiyorum (resimli)

ayakkabıda pransparan yani , banada cok ters normal acık gıyınse daha az dıkkat cekecek o derece

Ama ben klasik eşarp tarzını da sevmiyorum. Topuz dikip sac bağlamayı da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçınız çok mu uzun illa topuz yapmanıza gerek yokki ben normal şekilde bağlıyorum saçlarımı at kuyruğu gibi ama saçlarım çok uzun değil o yüzden bir zarar görmüyorum normal bir şekilde bağlıyorum başımı genelde ben şal kullanıyorum igneyle şalın iki ucunu tutturuyorum sonrada boyun kısmıma dolayarak bağlıyorum aynı eşarp gibi ne boyum kısmım açık kalıyor nede gögüs tarafı,sonradan bir resim daha eklemişsin oda güzel değil o tür örtünme şekline başörtüsü denmiyor,türban deniyor türban boyun kısmını komple açıkta bırakır o yüzden tesettüre uygun bulmadım pek resimlerdeki bağlama şekillerini.

Bende ilk kapandığım günden beri hep altta ki gibi yaptım. Ama evde bazen ust modeli deniyorum. Beğenmeye başlayınca sormak istedim.

Hiç biri güzel durmuyor bence. Ben klasik den yanayım. Çevremde hep öyle görüyorum.

Bence sal bagla .. Cok dikkat ckiyor güzelde durmuyor bence .. Sal bagla sallada cok güzel modeller yapabilirsin, bende öyle yapiyorum cok güzel salllar var topuzuda fazla yapmassan süper :))

Saclarım asırı uzun. Ve topuz yapmadan boyna dolayinca da (eger kastettiğiniz bol bırakma degilse) beni boğuyor. Fenalık geçiriyorum. Ama bol bırakınca da altta ki gibi yapmis oluyorum zaten. Onda da boyun veya gogus gözükmüyor ki. Hatta su tam olarak söylediğim

Bunu yapıyorum

Bence sal bagla .. Cok dikkat ckiyor güzelde durmuyor bence .. Sal bagla sallada cok güzel modeller yapabilirsin, bende öyle yapiyorum cok güzel salllar var topuzuda fazla yapmassan süper :))

Altta kini salla yapıyorum ben zaten. Ama düz bağla diyorsunuz galiba siz

Kapanmak moda değildir arkadaşım..Ne o hem tayt falan ben açığım giymiyorum tayt..Hem ayak bileklerin falan görünmeyecek kapalıysan..Boya sürmeyeceksin filli boyayla badana yapmış gibi..Öyle mi bağlayım böyle mi bağlayım yanlış şeyler bunlar..Boyle kapanacaksanız hıc kapanmayın komik olmayın derim ..

Altta kini salla yapıyorum ben zaten. Ama düz bağla diyorsunuz galiba siz

Benimde saclarim cok uzun bende ilk yapamiyodum simdi altan bagliyorum ama yarim yani tam gecirken birakyorum sonra onu yukari atiyorum kafama yerlestiriyom boneyi takiyorum anlamissindir in saa Allah yok bak salda sol taraf uzun kaliyo bende sonra sonra yukardan doluyup tutturuyorum arkasi uzun onuzlarida kapatiyo guzelde duruyor :))

resimdekileri açıkcası bende begenmedim
normal şalı dola gitsin
bunlardan çok daha güzel olacaktır

Tayt giyeyim mı boya süreyim mı ya da resimdekiler benim demedim ki ben ? Niye kızıyorsunuz boyle :) sakin olun guzel hanım kardeşim. Sadece sac bağlamakla ilgili hata yapmamak icin ve düzgün bir tarz oturtmak icin danışıyorum sizlere ben

Modeli anlamadım ama sanırım en sonunda bende sadece sal bağlayıp birakicam

Allah hayirli etsin canim kapanmani. Ama tesettur tarz degil farz. Allsh icin kapaniyoruz gayemiz onun rizasi. Yuregini dinle nasil kspandiginda allah senden razi olur ona gore karar ver. Rabbim fogru yolundan ayirmasin hepimizi. Allaha emanet ol:)

yesilinci

ne yalan söyleyeyim ikisi de çok itici geldi. tesettür dikkat çekmek için yapılmaz. tam tersi amaç dikkat çekmemektir. bu benim fikrim, ben beğenmedim

Kesinlikle sana katiliyorum arkadasim aslinda amaci tesetturun ruhu bu ama bizler o kdr uzaklastik ki bircok seyden

Konu sahibi sana gelince zamanla daha dogru sekilde bas ortunu baglamayi ogrenirsin. Mesela kimine sal cok yakisiyor kimine esarp cok yakisiyor islama uygun taktiktan sonra en raht hanginde ediyorsan onu tercih edersin.
Mesela ben sal baglamayi o kdr begeniyor ve istiyorum ki fakat esarptaki rahatligi bulamiyorum. Birde tavsiyem krep ipek esarp tercih et sabahtan nasil baglarsan aksama kadar oyle kaliyor. Marka vermiyorum kurallara aykiri olabilir diye

ne yalan soyleyim itici geldi hepsi..modernlik anlaminda tesettur olmuyor bunlar,saci kapatmis oluyorlar sadece..tabi kendi zevkiniz tutumunuza kalmis..

ne yalan söyleyeyim ikisi de çok itici geldi. tesettür dikkat çekmek için yapılmaz. tam tersi amaç dikkat çekmemektir. bu benim fikrim, ben beğenmedim

kesinlikle katılıyorum. ben kapalı değilim, ama artık kapalılar bizden daha çok dikkat çekiyorlar ve ne yalan söyleyeyim kapalılıkları bana özenti ve zorlama geliyor öyle olunca da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…