yeni kapandımm ama başaramadımmm sanırımmm :(((

bu arada kararımı verdim sanırım..uzatmıcamm..
ekşam eşimlede konuşcam tekrar....
açılıyorumm..çünkü o şekilde olması gerektiğini düşünüyorum..
herkeze çok ama çok tşk ederim...

bencede lütfen kapansınn bu konu..tartışmaya gerek yok..herkesin imanıda dinide inancıda kendine..
cnm cok ozur dilerim konunu baska yere saptirmasina yardimci oldum sadece fikrimi normal turban degilde benim icin carsaf cayizdir dedim mahalleee karilarinin husranina ugradim neyse kappattim

cnm cok ozur dilerim konunu baska yere saptirmasina yardimci oldum sadece fikrimi normal turban degilde benim icin carsaf cayizdir dedim mahalleee karilarinin husranina ugradim neyse kappattim

arkadaşımmm ama mahalle karısı ağır oldu yanii lütfenn böle şeyler sölemeyelim..herkez bana çok sıcak ve samimi davrandı yardımcı oldu..
bu şekilde tartışma istemiyorumm konumda lütfennn

üzüldüm gercekten sizin için hayırlısı olsun

arkadaşımmm ama mahalle karısı ağır oldu yanii lütfenn böle şeyler sölemeyelim..herkez bana çok sıcak ve samimi davrandı yardımcı oldu..
bu şekilde tartışma istemiyorumm konumda lütfennn
tam tam ofke hali agir oldu biraz geri aliyorum

kapanmak elbette güzel bişey bende yaklaşık 1 sene önce kapandım 1-2 ay falan kapalı kalabildim hazır hissetmiştim oysa kendimi
ama olmadı açıldım kimsede bişey diyemedi şöyle bi baktılar o kadar. kapansan niye kapandın diye soruyolar açılsan niye açıldın diye soruyorlar. boşver ilk başta bişeyler derler sonra unutur herkes. yapamıyosan fazla zaman geçmeden açıl. etrafında kapalı insanlar olsa yada seni destekleyecek kişiler belki başarabilirsin. yine sen bilirsin...

Hakkında hayırlısı olsun.Nasıl mutlu olacaksan öyle devam et.

Kendi isteğimle kapandım demişsin ama sanki eşin kapanmandan yana.
Eşinin ailesinden veya oturduğunuz çevreden etkilenmiş olabilir misin ?

Keşke öncesinde ufak ufak hazırlansaydın.
Başını örtmeden önce,hatlarını göstermeyen,uzun kollu giysiler giymek gibi...
Veya kış günü başına bir şey atıp çıkman kolay olurdu.
Kimseye kapandım demeden kapalı çıkabilirdin.

22 temmuzda kapandım bende tam yazın sıcağında hemde birden düştü içime ve sadece ferace ve eşarp aldım kolay olsun diye...

acaba eşarbını hergün yapmaktan ya da çeşitli sebeplerden sıkıldığın için mi böyle hissettin... :26:

sonuçta düşünüp hazır olduğumu sanmıştım demişsin...

açılsanda iyi düşün devam etsende...

evet Allah'ımın emri ama içinde huzursuzlukla ve git gide artan rahatsızlıkla onunda hakknını veremeyebilirsin canım

meleknaz ben ısyanın neden kapandıgını kendımce tahmın edıyorum fakat buraya yazmak ıstemıyorum ama yazdıgınız sebebler degıl
baska turlu bır bosluk ıcınde o sebebten oturu sıgınmaya calıstıgını dusunuyorum neyse konuyu kapatmıs zaten

hakkında hayırlısı kuzucum çok üzme kendini ne zman tam hazır olursunn o zman kapanırsın

Günahını sevabını bilemeyiz ama günah değildir de diyemeyiz
Madem böyle bir şeye karar verildi yok ben yapamayacağım da denmemeli
Alışma süreci var bu işin, herkes öyle pat diye alışmadı ki..

Son düzenleme:
sen bu mahalle karısı lafıyla seviyeni belli ettin zaten..
üzüldüm senin adına

biraz sık dişini zamanla alışırsın bende ilk kapandığım da acaba acele mi ettim diyip huzursuz olmuştm ama çok kısa sürdü bence hiç pişman olma bi karar vermişsin devam et

biraz sık dişini zamanla alışırsın bende ilk kapandığım da acaba acele mi ettim diyip huzursuz olmuştm ama çok kısa sürdü bence hiç pişman olma bi karar vermişsin devam et
konu sahibi arkadaşım kararını verdi zaten..
hakkında hayırlısı olsun

canım konuyu nerelere çekmişler kapanmaz inş. :44:
günahıda sevabıda senin boynuna canım..kimseyi ilgilendirmez..en doğrusunu yine sen bilirsin Rabbim sana kolaylık versin.

Iste ayni seyi yasamamak icin iyice dusunup tasinip oyle kapanmak istiyorum...

cnm belkide bu şeytanın seninle uğraşma şeklidir,sakın uyma ona,sen doğru yoldasın unutma ve bunun tadını çıkar,bir süre sonra alışacaksn merak etme birçoğumuz bunu yaşadık zamanında...

inanç insanın başına taktığı bir örtüde değil, yüreğindedir. o yüzden naçizane düşüncem, açıklık ya da kapalılıktan ziyade, ne kadar insan olduğun ne kadar vicdanlı ve erdemli olduğun önemli.

Allah kalbindeki bu vesveseyi gidersin inşallah
çünkü belli ki şeytan ayağını kaydırmak istiyor
biraz güçlü ol, Allahın lütfu bu, vazgeçme derim ben
bazen insanın aklına böyle şeyler gelir ama kapanmayı başarmak ve bunda sabit kalmak çok daha güzel

canım dediğin gibi halis niyet çok önemli ama o da Allahın emri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…