cnm cok ozur dilerim konunu baska yere saptirmasina yardimci oldum sadece fikrimi normal turban degilde benim icin carsaf cayizdir dedim mahalleee karilarinin husranina ugradim neyse kappattimbencede lütfen kapansınn bu konu..tartışmaya gerek yok..herkesin imanıda dinide inancıda kendine..
cnm cok ozur dilerim konunu baska yere saptirmasina yardimci oldum sadece fikrimi normal turban degilde benim icin carsaf cayizdir dedim mahalleee karilarinin husranina ugradim neyse kappattim
bu arada kararımı verdim sanırım..uzatmıcamm..
ekşam eşimlede konuşcam tekrar....
açılıyorumm..çünkü o şekilde olması gerektiğini düşünüyorum..
herkeze çok ama çok tşk ederim...
tam tam ofke hali agir oldu birazarkadaşımmm ama mahalle karısı ağır oldu yanii lütfenn böle şeyler sölemeyelim..herkez bana çok sıcak ve samimi davrandı yardımcı oldu..
bu şekilde tartışma istemiyorumm konumda lütfennn
bu arada kararımı verdim sanırım..uzatmıcamm..
ekşam eşimlede konuşcam tekrar....
açılıyorumm..çünkü o şekilde olması gerektiğini düşünüyorum..
herkeze çok ama çok tşk ederim...
sen bu mahalle karısı lafıyla seviyeni belli ettin zaten..cnm cok ozur dilerim konunu baska yere saptirmasina yardimci oldum sadece fikrimi normal turban degilde benim icin carsaf cayizdir dedim mahalleee karilarinin husranina ugradim neyse kappattim
kızlar yaklaşık 10 gün önce kapandım..kendim istedimm hazırım zannetim ama değilmisim..
acayip kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyorum..
telrar açılmak istiyorummm ama bilemiyorum..
tepkiler ne olur ne derler diye düşünmeden edemiyorum...
rahat değilim bu şekilde..
çok üzgünümmm...çok hızlı karar verdim..
derdim bu bunu paylaşmak istedimm sadece...
konu sahibi arkadaşım kararını verdi zaten..biraz sık dişini zamanla alışırsın bende ilk kapandığım da acaba acele mi ettim diyip huzursuz olmuştm ama çok kısa sürdü bence hiç pişman olma bi karar vermişsin devam et
kızlar yaklaşık 10 gün önce kapandım..kendim istedimm hazırım zannetim ama değilmisim..
acayip kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyorum..
telrar açılmak istiyorummm ama bilemiyorum..
tepkiler ne olur ne derler diye düşünmeden edemiyorum...
rahat değilim bu şekilde..
çok üzgünümmm...çok hızlı karar verdim..
derdim bu bunu paylaşmak istedimm sadece...
inanç insanın başına taktığı bir örtüde değil, yüreğindedir. o yüzden naçizane düşüncem, açıklık ya da kapalılıktan ziyade, ne kadar insan olduğun ne kadar vicdanlı ve erdemli olduğun önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?