şekerim böyle tipler bir pundunu bulup konuyu allem edip kallem edip senin tarafından görünüp bir şekilde ağzından ufakta olsa bir laf almaya bakar sonra da sohbet konusuymuş gibi yaparak yine bir toplantı gününde kayınvalidene aktarır,senin de boşyere huzurun kaçar.Aman ha komşularına falan güvenip,içten davranışlarına aldanıp en ufak bir eşinin tarafından şikayette bile bulunma.komşunla mesafeni iyi ayarla,ne fazla sargın ne fazla dargın orta şekerli.komşuna söyleyeceklerinden de çekinme ama usulünce.
Kızlar nasıl anlatayım bilmiyorum duyunca çok canım sıkıldı geçen kafta komşularım bana geldi genç değiller 60 yaşlarındalar kayın validemide aradım anne komşular gelcek sende gel beraber otururuz dedim kadıncağız tamam dedi neyse geldiler oturuyolar tabi ben mutfağa gittim ikram falan hazırlıyom neyse getirdim yediler içtiler gittiler.kayın validem dün akşam söyledi görümcem de var yemek hazırlıyoz karşı komşum ben senin gelinine kaynanalık yapmak istiyom burda canı sıkılmasın falan demiş bu arada 2 yıllık evliyim canımın falan sıkıldığıda yok ayrıca diğer komşumda sen nedemek istiyon kızın kaynanası var zaten sana ne oluyo demiş canı sıkılırsa onunla gezer sana ne oluyo demiş tabi kayın validem şok olmuş bişey diyememiş tabi bende duyunca şok oldum görümcemde anneme kızdım sen niye onun kaynanası var zaten sana igerek yok sen kim oluyon niye demedin dedim evine gelmiş evin üstünde laf söylemek istemedim dedi görümcemde kızdı tabi anneme ben de o benim evimde bu lafı söyliyebiliyosa sen hayli hayli söylersin dedim neyse baya canım sıkıldı ne yapmaya calıştı sizce kızlar kendisi biraz dedikoducu acaba annemden laf alıp bana söyleyip ara bozmayamı çalışıyo anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?