Yeni kilo gunlugum...

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Su 4 ay icinde 12 ye yakin kilo aldim. Gecen sene verdigim kilolarin hemen hemen hepsi yani. Niye aldim sebebi belli . Yeniden bir duzen oturmak icin yeniden basliyorum.

Yarin ilk isim tartilmak... Tarti gunum Cuma.

Baslangic 10/6/2016 --------------> Bitis 22/7/2016. :)

10/6/2016 --------------- >
71.1 kg

17/6/2016 --------------- > ?

24/6/2016 --------------- > ?

1/07/2016 --------------- > ?

8/07/2016 --------------- > ?

15/07/2016 --------------- > ?

22/7/2016 --------------- > ?

6 haftada bu aldigim kilolar gidecekkk. Gitmeli. Gitse iyi olur.

Eklentiler

• 10-6-2016.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
A AklinYolu1 hic gormuyorsun ya.. kendi kendimi alintiliyorum burda öksüz gibi..:)
Yarin tarti fotografini bekliyoruz

Gormedim desem inanir misin. Inanmazsin. Cuma gunu ama cok umudum yok. Komplo kurdular bana. Ilk gun 500 gram verdim sonra yine aldim artik haftaya. Kola getirdiler eve. Alsam da yukleyecegim.

Gormedim desem inanir misin. Inanmazsin. Cuma gunu ama cok umudum yok. Komplo kurdular bana. Ilk gun 500 gram verdim artik haftaya. Kola getirdiler eve. Alsam da yukleyecegim.
Ay icme onu cok berbat sagliksiz birsey ya. Kilo icin degil saglik icin.

Olur olur bir gun olur cok see yapma ama keske senin kilonda olaydim,beterin beteri var oyle motive et kendini

Ay icme onu cok berbat sagliksiz birsey ya. Kilo icin degil saglik icin.

Olur olur bir gun olur cok see yapma ama keske senin kilonda olaydim,beterin beteri var oyle motive et kendini

Sevdigimden icmiyorum zaten. Bugun sondu. Balikla birlikte kola actim. Sonra da devam etti. Balik yok bana bi sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…