Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı belli.Kesinlikle atmayın,tehdit eder,şantaj yapar.Sessiz bir yerde de buluşmayın.Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu.
Bunu anlamatacak kadar küçükmü yaşiniz, sizden foto isteyip sonra tekdit edebilirKizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Bütün erkekler böyle değil, ama genel olarak netteki erkeklerin çoğu böyle.Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Birde ilk bulismada dediSen yine de sessiz bir yere gitme.
Ney no
Vay terbiyesiz.Birde ilk bulismada dedi
Hayir foto atma anlaminda noNey no
Abazan yuvasında gezersen nolcaktı?Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Ciddi.Zamanla alışıyorsun Rainyy’ye.Hatta görmezsen özlüyorsun.Ciddi cddi soruyon mu trollüyo musun?
Canim yaCiddi.Zamanla alışıyorsun Rainyy’ye.Hatta görmezsen özlüyorsun.
Bunları sevme beni sev olur mu?Zaten katip’de kalbimi kırdı.Canim ya![]()