- 3 Şubat 2018
- 25.890
- 111.407
- 598
Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Olur canim beni seven herkesi seviyorumBunları sevme beni sev olur mu?Zaten katip’de kalbimi kırdı.
Üstünde fak me yazan tişörtle evde gezmeni de istiyor mu? Imyeh demeni falan?Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Biz buluşalım.Ne yapacaksın tenha köşelerde?Olur canim beni seven herkesi seviyorum
Piki tişikkirlirCiddi.Zamanla alışıyorsun Rainyy’ye.Hatta görmezsen özlüyorsun.
Amacı mı nedir? Nesli tükenmekte olan Acem Ceylanları hakkında konuşmak istiyor olabilir.Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Engelle gitsin.İyi niyetli değil.Engellesem ayip olmaz dimi yakindik cunku ama niyeti bozduyada aciklama yapiyim kizlar
Engellesem ayip olmaz dimi yakindik cunku ama niyeti bozduyada aciklama yapiyim kizlar
Lütfen ciddiye alacak sonraAyip olur bence. O seni engellemeden engelleme.
Sorma nasil bir sans varsa bendeLütfen ciddiye alacak sonra.Hakikaten her bulduğu kişi Tecavüzcü coşkun gibi çıkıyor.
Dua topiği bir işe yaramadı anlaşılanCiddi.Zamanla alışıyorsun Rainyy’ye.Hatta görmezsen özlüyorsun.
Şunun cevabını öğrenmeden gitmek istemem.Ciddi cddi soruyon mu trollüyo musun?
Ne kadar da pembe kuvars bir Rainy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?