Niyeti ne mi ?Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Amacı belli.Kesinlikle atmayın,tehdit eder,şantaj yapar.Sessiz bir yerde de buluşmayın.
Bir an önce görücü usulu veya tanışarak evlenseniz keşke.Başınıza iş açacaksınız bu netten bulduklarınızla.
2.konuda salağa yatmışlar.Görücü usulü de değişmiş.Bazı insanlar görmedikleri ve kim olduğunu bilmedikleri insanları, tanıyor ve biliyor gibi birbirine tavsiye etmeye başlamış. Bu iş için bazı bölgelerde aracılık ücreti alanlar da varmış.
Yeni görücü usulüne dair bir konu. Bknz.
Sözde görücü usulü ancak erkek tarafını önerenlerin, erkek tarafına dair bilgileri olup olmadığı belirsiz bir başka konu. Bknz. Sonuç 5 ay evlilik, 14 aydır süren çekişmeli boşanma.
aaay ben hep sanaldan tanışmıyorum ve böyle basit cinsellik peşinde olduğu açık adam için konu açmam
GerçekmişŞunun cevabını öğrenmeden gitmek istemem.
Açmam değil, defalarca konu açtım diyecekken; klavyeniz sürçtü herhalde.
Forumdaki konu ve mesajların silinmediğini hatırlıyorsunuz, değil mi.
nE?aaay ben hep sanaldan tanışmıyorum ve böyle basit cinsellik peşinde olduğu açık adam için konu açmam
Sizden de bisey kaçmiyoAçmam değil, defalarca konu açtım diyecekken; klavyeniz sürçtü herhalde.
Forumdaki konu ve mesajların silinmediğini hatırlıyorsunuz, değil mi.
Neee piyasa mı ahahahahaha piyasa dedii, piyasa ne kız Allah netmesinsanaldan olduğunu düşünmeniz size özgü onu da unutuyorsunuz ve gerçek piyasadan epey uzaksınız
Tip doktoru/ogrencisi oldugu icin anatomi dersi icin ciplak insan bedeni resmine ihtiyaci var. E tabi, isine konstantre olmasi icin de sessiz yere ihtiyaci var.Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
2.konuda salağa yatmışlar.
Bana da yazmıştı.Siz piyasayı bilmiyorsunuz diye.Neee piyasa mı ahahahahaha piyasa dedii, piyasa ne kız Allah netmesin
Piyasa bozukBana da yazmıştı.Siz piyasayı bilmiyorsunuz diye.
Hiç onun gibi el değmemiş gül goncasına yakışmıyorBana da yazmıştı.Siz piyasayı bilmiyorsunuz diye.
sanaldan olduğunu düşünmeniz size özgü onu da unutuyorsunuz ve gerçek piyasadan epey uzaksınız
Keşke basit cinsellik pesinde olanlar için açsan sen ayak yalamak isteyenler için açıyorsun daha beter.aaay ben hep sanaldan tanışmıyorum ve böyle basit cinsellik peşinde olduğu açık adam için konu açmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?