Yeni kısmetim... görüşmelimi?

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Herkese günaydınlar öncelikle eski konumdan beni hatırlayanlar eniştemin yegeni,sizi dinleyip Yok demiştim.arkadasimin eşinin arkadaşı varmış illa görüş diyor bense kararsızım adam için önce 41 dediler sonra ki gün 43 imiş.yas olarak bana büyük geldi resim bı tane attı ondada çok yaşlı duruyordu yani beğenmedim arkadaş dedi resimde öyle çıkmış aslında iyi dedi resimden.yani nekadar daha iyi olabilir ki adam ziraat mühendisi imiş yarı ozel yarı devlet kurumunda çalışıyormuş bunu da pek anlamadım yani bir şirket mi oluyor.adam ailesi ile yaşıyormuş.cok iyi bir insanmış bilmiyorum bu korona olmasa iş yerine gider gizliden adama bir bakardım resimde çok yaşlı duruyordu.bir yandanda yanlış mı yapıyorum zaten kismetim çıkmıyor aramızda sekiz yaş fark var.kararsiz kaldım hani ilerde pişman olur muyum korkuyorum.birde bu işi yarı devlet yarı özel kafamı karıştırdı mühendis diploma si var ama başka iş mi yapıyor acaba? Fikirleriniz önemli biliyorsunuzki sizi dinledim daha önce ve yine dinleyeceğim bana akıl verin lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Şu virüs muhabbeti varken Brad Pitt kapıya dayansa görüşmeyin bence. Markete maskeyle gidiyoruz. Virüs işi çözülünce gidip bir görün. 43 e yaşlı diyorsunuz ama siz de 35 i devirmişsiniz. ( yanlış anlamayın. Yaşlısınız demiyorum. Sizin bakış açınızdan bakmaya çalışıyorum) görüşmeden Kestirip atmazdım ben olsam. Beğenmezseniz bir daha görüşmezsiniz.

yaşlı diyince yaşınız 20lerde sandım. yanlış anlamayın şundan diyorum, 35-43 arası fark kapanamaz fark değil bana göre. bu günlerde buluşacağınızı sanmıyorum ama yani şans verin desek yüzyüze görüşecek misiniz ?
belki sosyal medyadan ekleşecek kadar tanışsanız, oradan fotoğraflarına bakıp daha çok fikir yürütürsünüz.
ki eklemeliyim, sosyal medya genelde insan kendilerini olduklarından daha mutlu yansıttıkları bir alandır, paylaşımlarından bir fikir edinirsiniz.
bir de açıkçası bu yaşta bir adamın ailesi ile yaşaması bana tuhaf geldi .

Yaş farkı çok değil bence sizde 35 yasındasınız
Ben 32 eşim 41 yasında bende erkeklerin geç olgunlaştığını düşünüyorum biraz büyük olmadı iyidir 2 çocuk dogurdunda yaş farkı kalmaz zaten
İşi konusuna da çok takılmışsınız siz ne iş yapıyorsunuz

Yaş farkı normal. Sizin içinizin ısınması önemli. Bunun içinde uygun bir dönemde görüşün bence şans verin kendinize

bence yaş konusu içine sinmediği için iş mevzusunda açık arıyor bilinçaltında.

43 yaşında adam ailesiyle yaşıyor. Önyargılı olmak istemem ama siz de 35 yaşına kadar beklemişsiniz mutlu olmanızı isterim o nedenle benim için büyük eksi. Onların bağları kemikleşmiştir üstüne nasıl bir vazife görev yüklenip bu zamana kadar evlenmesine mani olduysa veya ayrılmasına bu saatten sonra değiştireceğini sanmıyorum. Siz uyum sağlayacaksınız ki buda çok zor. Boşanmaların %80 i eş ailesi yüzünden veya erkeğin eşini aile olarak benimseyemeyip köken ailesinin gölgesinde bırakması yüzünden olduğu düşünülürse 43 yaşında ailesiyle yaşayan bi adamla görüşmem bile. Ayrı evde kendi ayakları üstünde yaşayabilmeli bir erkek. 43 yaşına kadar annesinin eteği altında değil. Aşırı itici. Yaş konusuna gelirsek bence haklısınız kendi yaş aralığınızda birini bulmanız daha uygun olur .

Üzülmeniz icin söylemiyorum ama yaş farkınız çok değil. Icinize sinmediyse tabiki görüşmek zorunda değilsiniz

Hayir yas varki cok fazla erken den bunaklik geciriyo zaten herifler yaslandikca kafam kaldrmiyo bnimkini bnce kndine resit birini bul canimyada en iyisi evlenmemek bekarlik sultanlik tadini cikar
Adam reşit zaten daha ne kadar reşit olsun
T Tayinnnnn yarı özel yarı devlet dedikleri kurumlar yönetmelik olarak devlete bağlı ama statüsü farklı oluyor. Personelleri de 657ye tabi devlet memuru olmuyor. Var öyle kurumlar yani. Adam mühendislik yapıyordur yine.
Ama işi falan bahane siz adamı beğenmemişsiniz. İsterse 20 yaşında olsun. Olmaz bence.

Ben 36 eşim 44
Yaşını göstermez ama yine de aramızda 8 yaş olduğu gerçeğini değiştirmez .
Ben ona göre daha erken çöktüm gibi shdhahdgs
Severek evlendigim için sorun etmedim ben.

Ya aslında yaş değil galiba sorunum yani kırkbeş olabilir ama iyi duruyor dur hoş duruyor dur olur ama ben miyon Ufak tefek biriyim öğrencilerim içinde onlar gibi duruyorum adam da resimde dersin elli üç

Yas farki sorun degil bence. Su korono biterse hayirlisiyla o zaman görüşün bence

Yarı özel yarı resmi kurum da çalışıyormuş ziraat mühendisi normalde ama kendi işini yapmıyor olabilir bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…