yeni komşu

sagopammmm

♥ سميل ♥
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
6.843
421
113
Kızlar aslında dert mi değil mi bilmiyorum ama artık canımı sıkmaya başladı bu komşu ya konuya gireyim bizim binaya yeni evli birileri taşındı benim 9 yıllık arkadaşımın karşı komşusu kendisiyle ilk tanıştığımızda arkadaşa dedim ki ne kadar iyi biri gerçekten iyi niyetli çok sevdim arkadaşa her gittiğimde o şahısta orada oluyordu bana laf vuruyormuş sürekli ama onun hakkında iyi düşündüğüm için ben hiç anlamadım laf vurduğunu neyse bir gün arkadaşa demiş ki benim hakkımda gülmesi ne tuhaf değil mi ilk defa biri böyle dedi yani bana şaşırdım üstünde durmadım boşver dedim sonra benim bu arkadaşın kardeşinin doğum günüydü beni de çağırdılar o günde benim bazı sorunlarım var onunla ilgili bir şey olmuştu moralim çok bozuktu arkadaşımda gel kafan dağılır falan dedi gittim o komşuda oradaydı götürdüğüm hediyeye laf etmiş ben yine anlamadım neyse arkadaşın evinde kutladık doğum gününü o şahıs da dedi ki bize gidelim kimse yok nede olsa rahat ederiz onlara gittik oda sürpriz doğum günü hazırlamış arkadaşın kardeşine ben pasta falan yemedim zaten yiyemediğim için ısrar etti kırmadım biraz aldım doğum günü bitti eve geldim arkadaş dedi ki geldi bize dedi sagopamın nasıl morali bozuldu ben doğum günü hazırladım diye ne kadar haset bir kız kıskançlıktan çatladı hediyeyi getirdim daha da kıskandı Allahtan arkadaşta kardeşi de biliyor beni onları ne kadar sevdiğimi inanmadılar önemsemedik bile dediler ben duydum çıldırdım ama yine ses etmedim bu şahıs yüzüme gülüyor çok güzel konuşuyor ediyor ama ben eve gelince arkamdan atıp tutuyor çok sinir oldum ya bende arkadaşa dedim ki bir derdi varsa gelsin yüzüme söylesin neyse sorun hallederiz arkamdan neden konuşuyor birde bu komşu 2 yaş büyük benden takmış bana ilk tanıştığımızda facebooktan eklemişim fbyide sürekli dondurduğum için hatırlamıyorum yani ne zaman gönderdiğimi o gün yine açmam gerekiyordu açtım baktım isteği kabul etti yazdı hemen beni nereden buldun? bende dedim donduruyorum facemi ben ne zaman istek yolladım onu bile hatırlamıyorum ama arkadaşta ekliysen ortak arkadaşlardan çıkmışsındır olsun kız merak ettim dedi bir şey yazmadım dondurdum tekrar fb yi gitmiş arkadaşa yine demiş ki beni sildi engelledi dondurduğumu söylediğim halde bunu demiş arkadaşımda demişki donduruyor o engellemez demişki donduruyorsa neden açmış facesini o zaman niye beni eklemiş Allahım şuan çooook sinirliyim ben mi abartıyorum acaba hiç söylemedim kadına bir şey yapmadım o arkamdan atıp tutuyor ben sesimi çıkarmıyorum ya sabır dedikçe de iyice haddini aşıyor sizce ne yapmalıyım bilemedim abartıyor muyum acaba benim kimseye zararım olmadığı gibi bu komuşuya da olmadı neden sürekli günahımı alıyor anlamadım

Yeni komşunun sizin arkanızdan söyledikleri ne kadar doğru acaba,sonuçta siz kulaklarınızla duymadınız arada size laf getiren kişiler var bence hemen yeni komşunuza birşeyler söylemeyin önce işin aslını iyi ögrenin sonuçta,birisi eğer bir cümle dahi söylese o cümlenin yanına 2 daha katarlar.

haklısınız ama bu kişi biz birlikte otururken de başkaları hakkında konuşuyor ediyor birde bana söyleyen arkadaşa güveniyorum çünkü zamanında onun arkasından da söylemiş etmiş kendilerine yaklaşımı da hiç hoş değil onlarda şikayetçi bu durumdan kavga tartışma çıksın istemiyorum çünkü sevmiyorum ama sabrımı zorluyor artık

Arkadasin niye surekli gelip sana laf tasiyor onu anlamadim? Baska arkadasim diger arkadasim hakkinda sacmalarsa agzinin payini veririm, lafi da tasimam digerine. Problem senin arkadasinda.

arkadasin neden laf tasiyor ki sana.

bilmiyorum çok canım sıkılıyor her gün ya az derdim varmış gibi birde bu komşu çıktı başıma

arkadaşınla olan yakınlığınızı kıskanıyor olmasın ,seni sürekli kötülemeye çalıştığına göre....

kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyordur

arkadaşınla olan yakınlığınızı kıskanıyor olmasın ,seni sürekli kötülemeye çalıştığına göre....

kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyordur

arkadaşımda öyle diyor arkadaşımın dediğine göre istiyormuş ki sadece kendisiyle komşuluk yapsınlar birde dün beni gördü güldü merhaba dedi bende merhaba dedim ona da demiş ki hem engelliyor beni hemde yüzüme gülüp merhaba diyor

Arkadaşınız çok hatalı. Neden susturmuyor ki kadını? Ben anamı babamı bile sustururum böyle durumlarda. Ağzının payını vermediği yetmiyormuş gibi bir de gelip size anlatıyor.
Siz de olması gerektiği gibi davranmıyorsunuz, ben de kavga gürültüden hoşlanmam ama hayırdır sen ne diye arkamdan bik bik ötüyorsun diye bir sormak lazım o vatandaşa.

Salla cnm kendini ön qlana çıkarıo aklınca. Bulunduğun ortama alma. Hasedinden çatlasn

Bence yuzlesin arada laf tasinirkende sekil degistiriyo olabilir, bi de bu komsu arkadasiniza bunlari nasil rahat soyleyebiliyor ki o kisiyi konusturuyor, (mesela bence) sen benim arkim icin bu sekilde konusamazsin sen yokken o vardi gibi laf cevirse bi daha konusamaz diye dusunuyorum, cunku laf karsilikli olur. Benim de boyle bi sey basima geldi fakat isin rengi cok farklıymış. Bence canin cok sıkılıyorsa yuzlesin derim.

haklısınız arkadaşında sesi çıkmıyor benimde ama bu böyle gitmez gerçekten devam ederse böyle mecbur soracağım derdin ne diye

evet doğru.arkadaşım diyor ki iyi biri öyle deme falan diyorum ama yinede söylüyor bana da dedi sakin ol sen herkese karşı böyle teyzemlerede böyle böyle dedi diyor yüzleşeceğim devam ederse bu böyle gitmez arkadaşı her gördüğümde acaba şimdi ne dedi arkamdan diye düşünür oldum

Bazen bi sebep olmaz. Birini tanir ve sevmezsiniz. Illa sebep olacak degildir. Sizinde boyle olmus olabilir. Bu laf xoylemeler ilerlemeden bence uygun bir sekilde konusun yeni komsunuzla. Sonucta birbiriniz sevip gorusmek zorunda degilsiniz. Ama birbirinizin arkasindan konusmak zorunda da degilsiniz. Yokmus gibi davranmak gerekir bazen. Aynen boyle soyleyin bence.

haklısınız arkadaşında sesi çıkmıyor benimde ama bu böyle gitmez gerçekten devam ederse böyle mecbur soracağım derdin ne diye
Düşünün ki arkadaşınızın yerinde siz varsınız. Arkasından birinin böyle konuşmasına müsaade eder misiniz?
Siz arkadaşınıza da bu kadar güvenmeyin bence, ona böyle konuşma ortamı sağlıyor ki o da boş boş konuşabiliyor.

evet beni sevmemiş olabilir konuşmasın benimle olur biter yüz yüzeyken iyi sohbet edip arkadan kötü konuşmak ne en nefret ettiğim şey gelse yüzüme dese bu kadar sorun etmiycem söyliycem bir daha atıp tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…