- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Yeni komşunun sizin arkanızdan söyledikleri ne kadar doğru acaba,sonuçta siz kulaklarınızla duymadınız arada size laf getiren kişiler var bence hemen yeni komşunuza birşeyler söylemeyin önce işin aslını iyi ögrenin sonuçta,birisi eğer bir cümle dahi söylese o cümlenin yanına 2 daha katarlar.
Arkadasin niye surekli gelip sana laf tasiyor onu anlamadim? Baska arkadasim diger arkadasim hakkinda sacmalarsa agzinin payini veririm, lafi da tasimam digerine. Problem senin arkadasinda.
arkadasin neden laf tasiyor ki sana.
Kıskanılmak güzeldir..nokta.
arkadaşınla olan yakınlığınızı kıskanıyor olmasın ,seni sürekli kötülemeye çalıştığına göre....
kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyordur
Arkadaşınız çok hatalı. Neden susturmuyor ki kadını? Ben anamı babamı bile sustururum böyle durumlarda. Ağzının payını vermediği yetmiyormuş gibi bir de gelip size anlatıyor.
Siz de olması gerektiği gibi davranmıyorsunuz, ben de kavga gürültüden hoşlanmam ama hayırdır sen ne diye arkamdan bik bik ötüyorsun diye bir sormak lazım o vatandaşa.
Salla cnm kendini ön qlana çıkarıo aklınca. Bulunduğun ortama alma. Hasedinden çatlasn
Bence yuzlesin arada laf tasinirkende sekil degistiriyo olabilir, bi de bu komsu arkadasiniza bunlari nasil rahat soyleyebiliyor ki o kisiyi konusturuyor, (mesela bence) sen benim arkim icin bu sekilde konusamazsin sen yokken o vardi gibi laf cevirse bi daha konusamaz diye dusunuyorum, cunku laf karsilikli olur. Benim de boyle bi sey basima geldi fakat isin rengi cok farklıymış. Bence canin cok sıkılıyorsa yuzlesin derim.
Düşünün ki arkadaşınızın yerinde siz varsınız. Arkasından birinin böyle konuşmasına müsaade eder misiniz?haklısınız arkadaşında sesi çıkmıyor benimdeama bu böyle gitmez gerçekten devam ederse böyle mecbur soracağım derdin ne diye
Bazen bi sebep olmaz. Birini tanir ve sevmezsiniz. Illa sebep olacak degildir. Sizinde boyle olmus olabilir. Bu laf xoylemeler ilerlemeden bence uygun bir sekilde konusun yeni komsunuzla. Sonucta birbiriniz sevip gorusmek zorunda degilsiniz. Ama birbirinizin arkasindan konusmak zorunda da degilsiniz. Yokmus gibi davranmak gerekir bazen. Aynen boyle soyleyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?