- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Hesap sordunmu ole bi susarki.hiç kabul edip susarlar mı böyle birinden duyunca da insanın canı sıkılıyor ister istemez
arkadaşın bir daha söylerse sizde olduğumuzda derdinin ne olduğunu soracağım,benim yüzüme söyle diyeceğim de bakalım.arkadaşın ne tepki verecek.
bence konuşmanı istemeyecek gibi
Dertmi arıyorsun kendine.ben olsam tam olarak şunu derim" çokta fifi"
ona da diycem ama çok bıktım gerçekten bir tane değil çoğu böyle apartmanda biri bir şey derse tepki versin oda neden canımız sıkılsın
arkadaşın bana pek güvenilir gelmedi.gerçek bir arkadaş olsa diğerinin dediğini anlatarak senin üzülmeni istemez onu da konuşturmazzaten öyle oldu boşver muhattap olma dedi ama oda kavga çıkmasın diye demiştir ya bilmiyorum
Arkadaşın sana yaptıklarını anlatıyorda onun ağzının payını veremio mu ?
KaTiliyorum egoşaarkadaşın bana pek güvenilir gelmedi.gerçek bir arkadaş olsa diğerinin dediğini anlatarak senin üzülmeni istemez onu da konuşturmaz
Hesap sordunmu ole bi susarki.
Adam olsa zaten seni sevmese bile arkandan konusmaz. Azıcık delikanlı olsaydı yüzüne söylerdi onu rahatsız eden hareketlerini
Ben resti çektim herkese valla
Arkamdan konusanlarin yuzune söyledim şimdi muhattap bile olmuyorum selam bile vermiyorum.
Son bi aç tane kaldı ama onları henüz görmedim
Ben zaten cadi ilan edildimilkine öyle dedim ikincide sustum üç dört diye gidiyor yakında şeytan yapacak beni :))))))
çok iyi yapmışsın ben buraya yazmasaydım halen daha bir şey demeyi düşünmüyordumhata etmişim
arkadaşın da bir tuhaflık var demedi deme o arkadaşına ne kadar güvensen bile ki bence güvenmeevet doğru.arkadaşım diyor ki iyi biri öyle deme falan diyorum ama yinede söylüyor bana da dedi sakin ol sen herkese karşı böyle teyzemlerede böyle böyle dedi diyor yüzleşeceğim devam ederse bu böyle gitmez arkadaşı her gördüğümde acaba şimdi ne dedi arkamdan diye düşünür oldum
arkadaşın bana pek güvenilir gelmedi.gerçek bir arkadaş olsa diğerinin dediğini anlatarak senin üzülmeni istemez onu da konuşturmaz
Ikiside masum değil.bende katılıyorum ben kötü olurdum yinede arkadaşıma laf söyletmezdim
Terbiyeden odun vermeden söyle. En azından bilsin senin onun kaç kuruşluk bir insan olduğunu bildiğini
yaw hakkaten birisi bir kere yanımda arkadaşım hakkında dedikodu yapmaya kalktı kavga ettim kızla ki arkadaşım haksızdı ama yani gelip de benim yanımda konuşmasın demiDüşünün ki arkadaşınızın yerinde siz varsınız. Arkasından birinin böyle konuşmasına müsaade eder misiniz?
Siz arkadaşınıza da bu kadar güvenmeyin bence, ona böyle konuşma ortamı sağlıyor ki o da boş boş konuşabiliyor.
Susar susarevet söyleyeceğim inşallah susar yani artık biraz olsun utanma arlanma varsa
yakın arkadaşınızsa laf taşımak yerine onun sizi savunması lazım.hatta ben olsam bir değil iki değil ne istiyor bu arkadaşımdan der arama mesafe koyardım.ama senın arkadaşım dediğin sana laf taşıyıp duruyor,maşallah kadına bişey dediğide yok.güllük gülistanlık her yer:)Kızlar aslında dert mi değil mi bilmiyorum ama artık canımı sıkmaya başladı bu komşu ya konuya gireyim bizim binaya yeni evli birileri taşındı benim 9 yıllık arkadaşımın karşı komşusu kendisiyle ilk tanıştığımızda arkadaşa dedim ki ne kadar iyi biri gerçekten iyi niyetli çok sevdim arkadaşa her gittiğimde o şahısta orada oluyordu bana laf vuruyormuş sürekli ama onun hakkında iyi düşündüğüm için ben hiç anlamadım laf vurduğunu neyse bir gün arkadaşa demiş ki benim hakkımda gülmesi ne tuhaf değil mi ilk defa biri böyle dedi yani bana şaşırdım üstünde durmadım boşver dedim sonra benim bu arkadaşın kardeşinin doğum günüydü beni de çağırdılar o günde benim bazı sorunlarım var onunla ilgili bir şey olmuştu moralim çok bozuktu arkadaşımda gel kafan dağılır falan dedi gittim o komşuda oradaydı götürdüğüm hediyeye laf etmiş ben yine anlamadım neyse arkadaşın evinde kutladık doğum gününü o şahıs da dedi ki bize gidelim kimse yok nede olsa rahat ederiz onlara gittik oda sürpriz doğum günü hazırlamış arkadaşın kardeşine ben pasta falan yemedim zaten yiyemediğim için ısrar etti kırmadım biraz aldım doğum günü bitti eve geldim arkadaş dedi ki geldi bize dedi sagopamın nasıl morali bozuldu ben doğum günü hazırladım diye ne kadar haset bir kız kıskançlıktan çatladı hediyeyi getirdim daha da kıskandı Allahtan arkadaşta kardeşi de biliyor beni onları ne kadar sevdiğimi inanmadılar önemsemedik bile dediler ben duydum çıldırdım ama yine ses etmedim bu şahıs yüzüme gülüyor çok güzel konuşuyor ediyor ama ben eve gelince arkamdan atıp tutuyor çok sinir oldum ya bende arkadaşa dedim ki bir derdi varsa gelsin yüzüme söylesin neyse sorun hallederiz arkamdan neden konuşuyor birde bu komşu 2 yaş büyük benden takmış bana ilk tanıştığımızda facebooktan eklemişim fbyide sürekli dondurduğum için hatırlamıyorum yani ne zaman gönderdiğimi o gün yine açmam gerekiyordu açtım baktım isteği kabul etti yazdı hemen beni nereden buldun? bende dedim donduruyorum facemi ben ne zaman istek yolladım onu bile hatırlamıyorum ama arkadaşta ekliysen ortak arkadaşlardan çıkmışsındır olsun kız merak ettim dedi bir şey yazmadım dondurdum tekrar fb yi gitmiş arkadaşa yine demiş ki beni sildi engelledi dondurduğumu söylediğim halde bunu demiş arkadaşımda demişki donduruyor o engellemez demişki donduruyorsa neden açmış facesini o zaman niye beni eklemiş Allahım şuan çooook sinirliyim ben mi abartıyorum acaba hiç söylemedim kadına bir şey yapmadım o arkamdan atıp tutuyor ben sesimi çıkarmıyorum ya sabır dedikçe de iyice haddini aşıyor sizce ne yapmalıyım bilemedim abartıyor muyum acababenim kimseye zararım olmadığı gibi bu komuşuya da olmadı neden sürekli günahımı alıyor anlamadım
arkadaşın da bir tuhaflık var demedi deme o arkadaşına ne kadar güvensen bile ki bence güvenme
o arkadaşın bile uyduruyır olabilir bunları ben olsam madem herkese böyle yapıyor madem sana da benzerlerini yaptı niye o zaman küsmedin niye hala konuşuyorsun derim yani haklı olarak
Bence senin arkadasinda sorun var demekki oda dinliyor da dgeride konusabliyo bnce sen arkadasinin agzini ara gdip catcam yuzlesin de bakalim bnimle ne sorunu varmis de bnce senin arkadasinda da sorun var soylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?