yeni komşu

hiç kabul edip susarlar mı böyle birinden duyunca da insanın canı sıkılıyor ister istemez
Hesap sordunmu ole bi susarki.
Adam olsa zaten seni sevmese bile arkandan konusmaz. Azıcık delikanlı olsaydı yüzüne söylerdi onu rahatsız eden hareketlerini

arkadaşın bir daha söylerse sizde olduğumuzda derdinin ne olduğunu soracağım,benim yüzüme söyle diyeceğim de bakalım.arkadaşın ne tepki verecek.
bence konuşmanı istemeyecek gibi

zaten öyle oldu boşver muhattap olma dedi ama oda kavga çıkmasın diye demiştir ya bilmiyorum

ona da diycem ama çok bıktım gerçekten bir tane değil çoğu böyle apartmanda biri bir şey derse tepki versin oda neden canımız sıkılsın

Ben resti çektim herkese valla
Arkamdan konusanlarin yuzune söyledim şimdi muhattap bile olmuyorum selam bile vermiyorum.
Son bi aç tane kaldı ama onları henüz görmedim

zaten öyle oldu boşver muhattap olma dedi ama oda kavga çıkmasın diye demiştir ya bilmiyorum
arkadaşın bana pek güvenilir gelmedi.gerçek bir arkadaş olsa diğerinin dediğini anlatarak senin üzülmeni istemez onu da konuşturmaz

Hesap sordunmu ole bi susarki.
Adam olsa zaten seni sevmese bile arkandan konusmaz. Azıcık delikanlı olsaydı yüzüne söylerdi onu rahatsız eden hareketlerini

evet gerçekten keşke biraz insan olmayı deneyip gelip yüzüme deseydi

Ben resti çektim herkese valla
Arkamdan konusanlarin yuzune söyledim şimdi muhattap bile olmuyorum selam bile vermiyorum.
Son bi aç tane kaldı ama onları henüz görmedim

çok iyi yapmışsın ben buraya yazmasaydım halen daha bir şey demeyi düşünmüyordum hata etmişim

arkadaşın da bir tuhaflık var demedi deme o arkadaşına ne kadar güvensen bile ki bence güvenme
o arkadaşın bile uyduruyır olabilir bunları ben olsam madem herkese böyle yapıyor madem sana da benzerlerini yaptı niye o zaman küsmedin niye hala konuşuyorsun derim yani haklı olarak

Bence senin arkadasinda sorun var demekki oda dinliyor da dgeride konusabliyo bnce sen arkadasinin agzini ara gdip catcam yuzlesin de bakalim bnimle ne sorunu varmis de bnce senin arkadasinda da sorun var soylim

yaw hakkaten birisi bir kere yanımda arkadaşım hakkında dedikodu yapmaya kalktı kavga ettim kızla ki arkadaşım haksızdı ama yani gelip de benim yanımda konuşmasın demi
olması gereken o bence de ağzının payını vermeliydi ya da en kötü konuyu kapatmalı konuşmayalım hoşuma gitmiyor filan falan diyebilir en azından kibarca deği mi diyorum tekrar diyeceğim o arkadaşında bir tuhaflık var
Hem o d akonuşuyor olmalı ki arkandan diğer kız ona senin hakkında konuşma cesaretini bulmuş

yakın arkadaşınızsa laf taşımak yerine onun sizi savunması lazım.hatta ben olsam bir değil iki değil ne istiyor bu arkadaşımdan der arama mesafe koyardım.ama senın arkadaşım dediğin sana laf taşıyıp duruyor,maşallah kadına bişey dediğide yok.güllük gülistanlık her yer:)

Bence senin arkadasinda sorun var demekki oda dinliyor da dgeride konusabliyo bnce sen arkadasinin agzini ara gdip catcam yuzlesin de bakalim bnimle ne sorunu varmis de bnce senin arkadasinda da sorun var soylim

evet haklısınız arkadaşta da sorun var bende de susup laf gelmesini bekliyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…