- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Ilk basta keske polisi aramasaydiniz diyecektim ama iyi yapmissiniz terbiyesizeBu sabah üst katta oturan komsum geldi, ise gitmeden 5 dk ugradi. Avukat kız. Yeni komşu onların yanına taşınmış.
Onlar da gece 12 olunca güvenliği aramislar. En son kapıya çıkıp gece 1i geçti hala matkap çalıştırıyorsunuz yarına bırakmaz misiniz diye rica etmiş kadın,
Aldığı cevap kes sesini içeri gir olmuş.
Bu sefer eşi çıkmış ayıp olmadı mı komşuyuz diye, adamı da terslemisler bir güzel. İş büyümesin diye geçtik içeri oturduk diyor.
Bana da, ben şimdi napayım sessiz kalip bu terbiyesizligi yutayim mi diyor.
Demem o ki, evet haklısınız, ilk gün için tolerans gösterilebilir.
Ama gece 12-1 olmuş hala matkap çalıştıracak kadar düşüncesiz, kapıya gelen güvenliğe yalan söyleyecek kadar, başından savarak yollayan insanların da tarzı bellidir. Ki diğer komşumuzun yaşadığın bakarsak yaniltmadi da.
Herkes taşınmıştır burada da illaki kaç kişi gece 12-1 matkap çalıştırdı? Çekiç vurdu?
Yine de biz bunu sabah öğrendik. Bunu bilerek polis çağırmadık. Eşim güvenlikle konuşurken ne dediyse adam ondan sonra polis cagiriyorum ben dedi.Ilk basta keske polisi aramasaydiniz diyecektim ama iyi yapmissiniz terbiyesize
yani cocuklarda bagiriyor hepsi birbirine bagiriyor surekli..Bu anlattığınız komşu rahatsizligindan ziyade çık dok daha farklı bir boyutüzüldüm çocuklar için..
daha yeni taşındım bende geceye kadar sürdü monteleme işleri.
siz sıcacık evinizde düzeniniz olduğu için o insanların telaşını, hengamesini anlamazsınız doğal olarak.
:)
1 gün. yav 1 gece. 1 (yazıyla bir..)
Biz de yeni taşındık. Evde de çok tadilat vardı. İnsanları rahatsız etmemek için akşam 6 da gürültüyü bitirdik. Biraz geç yerleştik ama olsun kimseyi de rahatsız etmemiş olduk.
Çok abartmissinizBugünlerde komşu olayları patladı diye düşünürken bir tane de benden olsun.
Büyük bir sitede oturuyoruz, genelde sessiz sakin, nezih bir yer. İnsanlarda birbirlerine saygılı. 4 yıldır bir problem yaşamadık çok şükür.
Bugün üst katımıza yeni biri taşındı saat akşam 10 hala yukarıdan tak tak sesler mobilya çekme sesleri falan geliyedu.
Normalde sitede 8 den sonra boyle bir şey yapılması zaten yasak.
hadi yeni taşındı dedi, 10 a kadar bir şey olmaz dedik
10 da güvenlik görevlisine rica ettim gidip uyarın evde çocukta var çok rahatsız oluyoruz diye.
Güvenliğe 10 dakikalık is kaldı demişler.
Saat 12 de bir daha aradım hala yukarıdan inşaat var gibi ses geliyordu. Güvenlik tekrar gitmiş adamın kapısına. Adam bitti zaten falan dedi sanırım ki güvenlik yerine geçti.
Saat 1 hala devam ediyorlar bu sefer güvenliği eşim aradı ağzına geleni saydı üstüne de polis çağırdı. Bana göre gereksiz fazla bir tepki ve polisi boşa işgal etmek.
Öte yandan2 kere kapısına gidildiginden anlamayan adam/kadın 3te de anlamaz.
Üstüne de en azindan gece 1 de hala komşusunu rahatsız etmekten çekinmeyen adam da ugrassin polisle diye de düşünüyorum..
Gece gece yok yere can sıkıntısı...
Guncelleme:
Seslerden kastım. Sadece çekme itme sesleri değildi. Çekiç, özellikle matkap sesi bizi aşırı rahatsız etti. İlk uyarı yapılan kadar apartman kapısı açık çalışıyorlardı. Yani tüm bina da yankılana yankılana.
10 da güvenlik gidince içerde devam ettiler. Polis 1.30 gibi geldi. Polis geldiğinde de hala devam ediyorlardi.
1 gün sesten de ölmez kimse .Mhalefet olmuş gibi olmasın ama,
alttaki üyede yeni taşınmış
Ama 6'da gürültüyü bitirerek kimseyi rahatsız etmemiş.
Siz komşularınızı umursamayarak gece yarısına kadar monteleme işlemine devam etmişsiniz.
Belki hastası olan var?
Yorgun olan var?
Ben konu sahibini haklı buldum.
Bizim sitede ise 7'den sonra yasak.
Ona göre erken taşınsınlar canım.
Ya da sadece yatağı kurup sabahı beklesinler.
Yatak olduktan sonra 1 gün televizyonsuz koltuksuz ölmez kimse bence
Biz de yeni taşındık. Evde de çok tadilat vardı. İnsanları rahatsız etmemek için akşam 6 da gürültüyü bitirdik. Biraz geç yerleştik ama olsun kimseyi de rahatsız etmemiş olduk.
İlk gün olduğu için hadi 8 olmasın, 10 olsun dedik. Hadi sonra 10 da uyardık diye ayıp ettik boşver deyip 12 ye kadar bekleyelim de dedik. Gece 1 olduğunda da devam ediyorlardi1 gün sesten de ölmez kimse .
Nefret ediyorum böyle düşünen insanlardan .
Mekanik .
Kurulmuş gibi
Saat 8 ve ses bitti .
Hiç tolerans yok .
İçim bunaliyor ya . Yapay zeka geliştirilince en çabuk sizler uyum saglayacaksiniz. Sarteller kapatılinca oh rahat . Herkes bir köşeye yigilacak.
Normalde haklısınız 1 geç ama ilk gün sonuçta insan acele ettikçe iş daha çok uzuyor öyle olmuş olabilir bana gelse biri bırakıp yapmam utanırım ama her insanın geldiği yer düzen kültür farklıİlk gün olduğu için hadi 8 olmasın, 10 olsun dedik. Hadi sonra 10 da uyardık diye ayıp ettik boşver deyip 12 ye kadar bekleyelim de dedik. Gece 1 olduğunda da devam ediyorlardi
İlk günün sınırı kaç sizce?
1 gün sesten de ölmez kimse .
Nefret ediyorum böyle düşünen insanlardan .
Mekanik .
Kurulmuş gibi
Saat 8 ve ses bitti .
Hiç tolerans yok .
İçim bunaliyor ya . Yapay zeka geliştirilince en çabuk sizler uyum saglayacaksiniz. Sarteller kapatılinca oh rahat . Herkes bir köşeye yigilacak.
Mhalefet olmuş gibi olmasın ama,
alttaki üyede yeni taşınmış
Ama 6'da gürültüyü bitirerek kimseyi rahatsız etmemiş.
Siz komşularınızı umursamayarak gece yarısına kadar monteleme işlemine devam etmişsiniz.
Belki hastası olan var?
Yorgun olan var?
Ben konu sahibini haklı buldum.
Bizim sitede ise 7'den sonra yasak.
Ona göre erken taşınsınlar canım.
Ya da sadece yatağı kurup sabahı beklesinler.
Yatak olduktan sonra 1 gün televizyonsuz koltuksuz ölmez kimse bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?