Nezakete bak sanki alt kat kendi çıkıp söyledi uslup güvenliği arayıp ''susturun sunları'' der gibi olmuş.
polis cagırmak ne yahu 1 gece için.
Bu sabah üst katta oturan komsum geldi, ise gitmeden 5 dk ugradi. Avukat kız. Yeni komşu onların yanına taşınmış.
Onlar da gece 12 olunca güvenliği aramislar. En son kapıya çıkıp gece 1i geçti hala matkap çalıştırıyorsunuz yarına bırakmaz misiniz diye rica etmiş kadın,
Aldığı cevap kes sesini içeri gir olmuş.
Bu sefer eşi çıkmış ayıp olmadı mı komşuyuz diye, adamı da terslemisler bir güzel. İş büyümesin diye geçtik içeri oturduk diyor.
Bana da, ben şimdi napayım sessiz kalip bu terbiyesizligi yutayim mi diyor.
Demem o ki, evet haklısınız, ilk gün için tolerans gösterilebilir.
Ama gece 12-1 olmuş hala matkap çalıştıracak kadar düşüncesiz, kapıya gelen güvenliğe yalan söyleyecek kadar, başından savarak yollayan insanların da tarzı bellidir. Ki diğer komşumuzun yaşadığın bakarsak yaniltmadi da.
Herkes taşınmıştır burada da illaki kaç kişi gece 12-1 matkap çalıştırdı? Çekiç vurdu?
Elinizde olan şey ile olmayan şeyi ayırmak ne kadar zor olabilir?mesela sizin evden çocuk sesi gittiğinde ki o çocuk asla gece yarısı bile olsa uyaramayız özgürce ses çıkarabilir!
o insanlar katlanmak zorunda değil mi?
Elinizde olan şey ile olmayan şeyi ayırmak ne kadar zor olabilir?
Yan komsumun çocuğu var, 6 ay boyunca gecelerde ağladı. Ve nereden baksanız 10-15 geceyi bizim evde geçirdi o uyurken ben baktım. Olmadı gece 2 de mesaj atar yiyecek bir şeyler hazırlar verirdim. Bunu yaparken çocuğum bile yoktu ki anlasilabilir bir durum.
ben bilmem, o komşunun yerinde olsam her seste ararım polisi
gürültüye asla tahammülüm yok ama bir gecelik idare edebilirim
o insanlar da işe gidecek onlar da dinlenecek sizin çocuğun gürültüsünü çekmek zorundalar mı?
Ta ilk mesajlarımda yazdığım şeyi tekar edeyim. Keşke durumum el verse de müstakil bir evde otursam. Ne kimseyi rahatsız etsem ne de rahatsız olsam.
İstedikleri vakit polis çağırabilirler.
Elinizde olan şey ile olmayan şeyi ayırmak ne kadar zor olabilir?
Yan komsumun çocuğu var, 6 ay boyunca gecelerde ağladı. Ve nereden baksanız 10-15 geceyi bizim evde geçirdi o uyurken ben baktım. Olmadı gece 2 de mesaj atar yiyecek bir şeyler hazırlar verirdim. Bunu yaparken çocuğum bile yoktu ki anlasilabilir bir durum.
biz taşınmadan evde tadilat yaptırdık mesela.site bizimki de..öyle gecelere kadar sürmedi ama yine de kapıcıyı gönderip tüm dairelere önceden haber vermiştik ses olacağını.sonra da taşındıktan sonra bayramdı. bizim bloktaki tüm komşulara kendimiz küçük kese içinde lokum dağıttık,hem bayram hediyesi hem özür gibi:):)
Hah, işte bu en başından beri anlatmaya çalıştığım..
Nezaket budur.
Kendisi nezagetsiz olan insanlar, karşı tarafı bencillikle suçlar olmuş
Kendine bak önce derler insana...
Lokum iyi fikirmiş :)
Ben sahneye çıkmayayım, cımbız show yapıyorum sonra.cevap vermek istersen alıntılarsın nedir bu alıntılamadan laf söylemek bi nezaGetli kendin misin?
ben deMune yi çağırıyorum o zaman tartışmayı konuşmayı bilmiyorsanız polemiğe teşvik etmeyeceksiniz
cevap vermek istersen alıntılarsın nedir bu alıntılamadan laf söylemek bi nezaGetli kendin misin?
ben deMune yi çağırıyorum o zaman tartışmayı konuşmayı bilmiyorsanız polemiğe teşvik etmeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?