- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Mesafe koymasina gerek yok karsi taraf zaten konusmaz bu saatten sonra.
Keske oyle olsa... ama Onun rutbesini biliyordur disi gecmese oyle konusamazdi.
o da doğru, askerlik gibi bir işte bile torpil koyabilecek kadar vicdandan uzak insanlar yok mu sanki. nerde ne olacağı belli mi ya, Allahtan korkan böyle bişeye torpili nasıl koyar acaba? koyan koyuyor ama.. askere merdiven sildiren vicdandan beklenmeyecek bir durum da değil ayrıcabana sorarsani is bulamayip uzman çavus olarak askerde kalip napacagini bilemeyen karisinda
canim boylellerinin cocuklari bir telefonla batida en guzel yerlerde askerlik yapiyorlar gittikleri yerlerde kendilerinden once babalarinin adi gidiyor oyuzden benim cocugumda var gibi bir empatiyi kuramiyorlar
Kimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorumAslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorum
daha eski konularında da adıyamanda arkadaş şehir değiştirmiş olamazKimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum
adıyaman il jandarma komutanlığına yapacaksınız şikayetinizi velhasıl 50 bin şikayete lüzum yok kimlik bilgileri ve konu linki verilmesi yeterli olur sanırım burada yazdığınız her şey şikayet durumunda suç duyurusuna girer zannımca.bilgilere ulasilabilirse lutfen bizlerede iletin ne yapacagimizida soyleyerek bilincli yapalim sikayetlerimizi
bayanada biraz kapi sildirdinler esiyle birlikte
bunu yapacak gururlu haysiyetli komutanlar generaller var bu serefli orduda biliyorum
Börek çörek yapıyor ama kapısının önünü silemiyor tezatlığın daniskası.Birde kek börek yapıyor atlamayalım bunu.
kimlik bilgisi gerekli isteadıyaman il jandarma komutanlığına yapacaksınız şikayetinizi velhasıl 50 bin şikayete lüzum yok kimlik bilgileri ve konu linki verilmesi yeterli olur sanırım burada yazdığınız her şey şikayet durumunda suç duyurusuna girer zannımca.
maalesef bizde de kiracılar 3-5 askeri önden gönderip bütün temizlik badana boya eşya taşıma her işlerini yaptırıyordu , 5 kuruş da para vermedikleri gibi övünçle anlatıyorlardı! daha çocuktum ben o zaman. gerçi şimdi de değişen bişey olmamış.... yazık...Para verdiklerini sanmam biz ilkokula ortaokula giderken kiracimiz askerlerdi ikisde evlerinin badanasi , araba temizliği vs asker gelir yapardı hicte vermezlerdi
Yorumunuzu görünce şaşırdım. Ben de lojman hayatından uzaklaşalı on yılı aşmıştır. Ben gençken intizamlıydı herşey. Şimdi nasıl oldu merak ettim. Çok sağlamdı çünküşu an sistemin çöpleşmesine gözlerimle tanık oluyorum,geçenlerde uzun zaman sonra ilk defa askeri alana girdim tesettüre girdikten sonra hiç gitmemiştim kurallara bağlı kalan bir insansı olduğumdan ,kapıdan girince ööyle bir gururlandım ki dedim burası benim benim benim gurur duyuyorum (yeminle acitasyon değil) sonra içerdeki insanların cins cins hareketleri ve bana bakışlarını gördüm ,oha dedim burası da bitmiş olamaz bitmemeli 50 metrelik şu dalga dalga bayrağın altındakiler egoist olmamalı bunlar vatan bekçileri ve onların aileleri oysaki ama cidden bitmişti çökmüştü bir çok şey ..Allahım tez zamanda peygamber ocağımızı dimdik doğrultsun.
Yok sehir icin demedim daha cok yas maas vs de uc assagi bes yukari aman taniyan cikar diye oynanabiliyor diye yazdimdaha eski konularında da adıyamanda arkadaş şehir değiştirmiş olamaz
adıyaman il jandarma komutanlığına yapacaksınız şikayetinizi velhasıl 50 bin şikayete lüzum yok kimlik bilgileri ve konu linki verilmesi yeterli olur sanırım burada yazdığınız her şey şikayet durumunda suç duyurusuna girer zannımca.
Olsa olsa astsubay olur 30 yaşındaki astsubayda üstçavuştur.Onun da bir havası yok ki.:) Ne demişlerKimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum
içerisi çok fazla gevşek insan türüyle doluydu ama mevsimin yaz olması gittiğim şhrin istanbul olması ile alakası var mı bilemedim.Yorumunuzu görünce şaşırdım. Ben de lojman hayatından uzaklaşalı on yılı aşmıştır. Ben gençken intizamlıydı herşey. Şimdi nasıl oldu merak ettim. Çok sağlamdı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?