Yeni komşuya sınır koyma

Mesafe koymasina gerek yok karsi taraf zaten konusmaz bu saatten sonra.

Keske oyle olsa... ama Onun rutbesini biliyordur disi gecmese oyle konusamazdi.

Keşke şuan rüyada olsam bu bı kabus olsa.
Hiç mi yüzü kizarmaz insanın
Aboo

o da doğru, askerlik gibi bir işte bile torpil koyabilecek kadar vicdandan uzak insanlar yok mu sanki. nerde ne olacağı belli mi ya, Allahtan korkan böyle bişeye torpili nasıl koyar acaba? koyan koyuyor ama.. askere merdiven sildiren vicdandan beklenmeyecek bir durum da değil ayrıca

Aslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorum
Kimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum

bilgilere ulasilabilirse lutfen bizlerede iletin ne yapacagimizida soyleyerek bilincli yapalim sikayetlerimizi
bayanada biraz kapi sildirdinler esiyle birlikte
bunu yapacak gururlu haysiyetli komutanlar generaller var bu serefli orduda biliyorum
adıyaman il jandarma komutanlığına yapacaksınız şikayetinizi velhasıl 50 bin şikayete lüzum yok kimlik bilgileri ve konu linki verilmesi yeterli olur sanırım burada yazdığınız her şey şikayet durumunda suç duyurusuna girer zannımca.

kimlik bilgisi gerekli iste

Savcılığa şikayet ettiğimizde bilgileri istendiği taktirde Kazen üyenin bilgilerini verebilir
Bunun için savcılığa şikayet etmeliyiz

Para verdiklerini sanmam biz ilkokula ortaokula giderken kiracimiz askerlerdi ikisde evlerinin badanasi , araba temizliği vs asker gelir yapardı hicte vermezlerdi
maalesef bizde de kiracılar 3-5 askeri önden gönderip bütün temizlik badana boya eşya taşıma her işlerini yaptırıyordu , 5 kuruş da para vermedikleri gibi övünçle anlatıyorlardı! daha çocuktum ben o zaman. gerçi şimdi de değişen bişey olmamış.... yazık...

Yorumunuzu görünce şaşırdım. Ben de lojman hayatından uzaklaşalı on yılı aşmıştır. Ben gençken intizamlıydı herşey. Şimdi nasıl oldu merak ettim. Çok sağlamdı çünkü

Nasıl yapacağız şikayetimizi, biraz da eşi kapı silsin görevi kötüye kullanmaktan.

Hem konuya hem birçok yoruma cidden üzüldüm
Keşke her meslekte işini hakkıyla yapanlar yer alsa
Belirli psikolojik hatta insani duygular konusunda testler yapılsa
Ego kölesi insanlar yüzünden berbat bu dünya

Kimlik aciga cikmasin diye carpitilmis bilgide cok oluyor burada ben boyle bir egoya dusuk rutbe oldugunu dusunmuyorum
Olsa olsa astsubay olur 30 yaşındaki astsubayda üstçavuştur.Onun da bir havası yok ki.:) Ne demişler
İnsanlar Başak'lara benzer;içleri boşken başları havadadır,doldukça eğilirler...

Yorumunuzu görünce şaşırdım. Ben de lojman hayatından uzaklaşalı on yılı aşmıştır. Ben gençken intizamlıydı herşey. Şimdi nasıl oldu merak ettim. Çok sağlamdı çünkü
içerisi çok fazla gevşek insan türüyle doluydu ama mevsimin yaz olması gittiğim şhrin istanbul olması ile alakası var mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…