Yeni komşuya sınır koyma

ücret verseniz de vermeseniz de o çocuk kendini o işi yapmak zorunda zannettiği için yapıyor,
bunu hepimiz biliyoruz, ondan bu kadar tepki,
yani kolay kolay hiçbir asker, banane ben kimsenin merdivenini silmem diyemez.
emredersiniz komutanım der.
bunu bilmek için üstün zekalı olmaya gerek yok...

inanmıyorum ya. ver yuz lira, bi görevli tut temizlesin snein apartmanının pisliğini. yazık ya ada askere gidiyor elin hanımının pisliğini temizlemek için. hamileysen hamilesin yahu. böyle rezillik olmaz ya. bu vebalin altından nasıl kalakacaksınız acaba karı koca çok merak ediyorum.

Benim eşim belki karakolda askeri kullanacak en son kişidir siz bildiğiniz ve anladiginiz gibi yazmaya devam edin birsey demiyorum

+1 ve de günaha giriyorsunuz demişsiniz ya o kadar normal ki gözünüzde açıklama yapmaya bile gerek duymamissiniz ilk mesajinizda.o zaman insanlar verdiğiniz eksiklikler ne kadar günaha giriyor soruyorum.

Benim eşim belki karakolda askeri kullanacak en son kişidir siz bildiğiniz ve anladiginiz gibi yazmaya devam edin birsey demiyorum
E peki bu yapılan nedir?
Parayla olunca normal mi oluyor?
Mesela bir doktora, hemşireye ya da öğretmene parasını verip merdiven sildirebilir misiniz?
Fark ne?
Ben söyleyeyim parayla ya da degil askerin bunu yapmak zorunda olmasi. Emre itaat malumunuz.

Sadece siz oturuyorsanız neden çok kişi girip çıkar ki

Zaten siz hamilesiniz bir eşin gidip geliyor ne kadar kirlenir

Lojmansa orası aşağıdaki komşu da asker demekki

İnsanlar ev yerleştirirken balkonda oturmuşlar tepelerinden paspas silkmişsiniz

Bu doğru mu

Askere temizlik yaptırmayı vs geçtim bu yaptığınız çiğliği nasıl örteceksiniz

Rahat olun onlar sizinle siz onlarla muhatap olmazsınız

Bir de geçen yılki tüm binanın sahibi gibi olan davranışlarınızı değiştirin apartmanda bir şey çırpılmaz

utanmadınız mı bu konuyu buraya açarken. az yiyin bir hizmetçi tutun kendinize erlere amelelik yaptıracağınıza. alt komşunuzuda taktir ettim sizin gibi birine haddini bilirmiş. gerçi onada cevap verirken utanmamışsınız. kibriniz dağları aşmış. umarım çocuğunuzda sizin gibi kibirden boğulan biri olmaz. keşke kim olduğunuzu bilsem anında şikayet ederdim...

Bir sayfa okudum,ben de herkesin yazdığını yazarım büyük ihtimal.Ben de lojmandayım 8.ayımda kargo geldi.Nizamiyedeki görevliden hemen girişte arabaya kadar getirebilir mi asker diye rica ettim,kargocu yürüyerek girsin dedi.
Askerleri hiçbir özel işe vermiyorlar bence iyi de yapıyorlar.Ailesi senin kapını silsin diye yollamıyor o çocukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…