- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.463
- 798
Sıkıldı yatmaya gitti bi triplerle, benle ilgilenmiyosun bile ne durcam dedi gittivxvxvxxhvSakın bana güzel diyolar diyip adamı bize düşman etme
Hiç fıkra yazmışlar de temel dursun falan işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıldı yatmaya gitti bi triplerle, benle ilgilenmiyosun bile ne durcam dedi gittivxvxvxxhvSakın bana güzel diyolar diyip adamı bize düşman etme
Hiç fıkra yazmışlar de temel dursun falan işte![]()
Niye ilgilenmiyon olm kocanla??? Millet dua topiğinde yalvarıyo koja diye hergün taktik istiyolar sende ne değişiksinSıkıldı yatmaya gitti bi triplerle, benle ilgilenmiyosun bile ne durcam dedi gittivxvxvxxhv
Ben de geleyim nerde kiz bu bekarlar topiiKaçak yollarla giriyorum ben, alacakaranlikta görünmüyorum. Girmek istersen üç kaada seni de sokarım, sabaha karşı bdvnin köşede ol, siyah giyin, dikkat çekme.
Kaçak yollarla giriyorum ben, alacakaranlikta görünmüyorum. Girmek istersen üç kaada seni de sokarım, sabaha karşı bdvnin köşede ol, siyah giyin, dikkat çekme.
Ay napiim ayil her dk onla mi ilgilencem, polis cevirse 500 promil camasir suyu cikarim şu an zor nefes alıyorumNiye ilgilenmiyon olm kocanla??? Millet dua topiğinde yalvarıyo koja diye hergün taktik istiyolar sende ne değişiksin
Ya bırak, kocaya sarılmak yerine süpürgeyi kucaklayıp yatağa götürüyor. Kocayı kucaklasana. Ay yok onun seni kucaklaması lazımNiye ilgilenmiyon olm kocanla??? Millet dua topiğinde yalvarıyo koja diye hergün taktik istiyolar sende ne değişiksin
Rani valla gel bak çözelim bu işi artık.Kizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
![]()
Elin kızı rainnye gılı gılı yapıyon amaAy napiim ayil her dk onla mi ilgilencem, polis cevirse 500 promil camasir suyu cikarim şu an zor nefes alıyorumbi de gılı gılı mi yapiim elin adamına
![]()
Servet hanım azalt artık şu çamaşır suyunu biraz.Ay napiim ayil her dk onla mi ilgilencem, polis cevirse 500 promil camasir suyu cikarim şu an zor nefes alıyorumbi de gılı gılı mi yapiim elin adamına
![]()
Sana beş kaat olur, kocanla triplisiniz ihtiyacın var çünkü. İhtiyaca göre miktar artıyor.Ben de geleyim nerde kiz bu bekarlar topii![]()
Evet mutlu olucagima inaniyorum en azindan su eksiklik duygusundan kurtulucam insallahZannediyorsun ki şu hayatta mutluluğa giden tek bir yol var, o da bir erkeğin yanında durmak. Kendi değerini başkalarının gözüne, kendi mutluluğunu dışındaki olaylara bağlamışsın. Biraz kurtulsan şu "erkek de erkek" kafasından. Kendini geliştir, arkadaşlarınla zaman geçir, bir erkeğe "müstakbel koca" olarak değil "müstakbel arkadaş" olarak yaklaş.
Bir de sen zannediyor musun ki sevgilisi veya eşi olan her kadın dünya güzeli. İnsanlar dış görünüşten bir miktar etkilenebilir, bunu inkar edemem. Ama hiçbir ilişki sadece taraflardan biri güzel diye yürümez. Birinin kişiliğini de seversin, sohbetini seversin, yanında hissettiğin duyguları seversin, yan yana ama boş boş hiç birşey yapmadan oturmayı da seversin.
Oturdugu yerden kocaya bileniyor bu. Bdv de cok takılıyor bütün erkekler aynı sanıp adama casper muamelesi yapıyo sanki??Ya bırak, kocaya sarılmak yerine süpürgeyi kucaklayıp yatağa götürüyor. Kocayı kucaklasana. Ay yok onun seni kucaklaması lazımaccessdenied
Söyle acı gerçeğiAhahah şimdi söyleceğimi öğrensin benide atar ordan burhanım![]()
Benim yukselenim aslan bi kere, benle ilgilensinler bi zahmet, cogzelsin, cok mikemmelsin, cay kave servisim yapilsin, ayak masaji yapilsin, içki servisim yapilsin, bana bunlarla gelinmesi lazim hepYa bırak, kocaya sarılmak yerine süpürgeyi kucaklayıp yatağa götürüyor. Kocayı kucaklasana. Ay yok onun seni kucaklaması lazımaccessdenied
Insallah kkdjdjdRaniden tavsiye istermişiz bir gün düşünsene![]()
Bundan bir ay önceydi. O soğuk gecedee olanlar oldu burhanımSöyle acı gerçeği
Rainyy lütfen eksik hissetme kendini yaa niye yapıosn bunu kendine? Calısıyomusun sen? Ayrıca birimize tarif et artk kendini yaa nerden bilcez neye benziyosnEvet mutlu olucagima inaniyorum en azindan su eksiklik duygusundan kurtulucam insallah
Beddua mı dua mı ??Insallah kkdjdjd