Yeni konu?

Sorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.

Yeni hobiler edin,yeni yerler keşfet... bi söz vardı

"Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi düzeltin, kelebekler gelecektir.”​

bu söze inan...

Rainynin bahcesi burasi, kelebekleri biz. Bahceyi duzelttikce konular yenileniyor ama hic degismiyor. Sizin anlatmak istediginizi rainye anlatabilen 1 kisi bile gormedim. Anliyor ama gereksiz bilgi depolamayi sevmedigi icin reset atip yeni gune yeni konu olarak devam ediyor.

Rainynin bahcesi burasi, kelebekleri biz. Bahceyi duzelttikce konular yenileniyor ama hic degismiyor. Sizin anlatmak istediginizi rainye anlatabilen 1 kisi bile gormedim. Anliyor ama gereksiz bilgi depolamayi sevmedigi icin reset atip yeni gune yeni konu olarak devam ediyor.
Kelebekleri, Gargamel'in şirinleri kovaladığı şekilde kovaladığı için olmuyor bence.
Bugün kızı sinirlendiriyorlar hep. Gerilim de onun güzelliğine gölge düşürüyor belki de.

Back
X