- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Alırız bir dal ban n'olacakDua topiğinde ona bunun için dua istesem kızarlar mı ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırız bir dal ban n'olacakDua topiğinde ona bunun için dua istesem kızarlar mı ki?
Boyu devrilsin.Bende istesem bende derim dua edin diye. Kızma ki hemen.. ben nefrt ediyorm erkeklerden aldattı beni eski kocam
Hepimiz cok cesuruz bu gece.. zabaha tozumuz kalmayacak bilesinizAlırız bir dal ban n'olacak![]()
Ama yiter gari daha dun geldim yaaaAlırız bir dal ban n'olacak![]()
Siz böyle yazdıhçaa içim bi hoşş oliyyyBoyu devrilsin.
Kk yı şöyle bir süpürecekler geceHepimiz cok cesuruz bu gece.. zabaha tozumuz kalmayacak bilesiniz![]()
Sorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.
Yeni hobiler edin,yeni yerler keşfet... bi söz vardı
"Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi düzeltin, kelebekler gelecektir.”
bu söze inan...
Tamam kız senin banıda bana yazsınlarAma yiter gari daha dun geldim yaaa![]()
Dua topiğinde konun olması dışında sorun yok.Bu ne chemist komik olucam diye sacmalamayin artik dua topiginde katip durmayin yaptığınız hic dogru degil
Kelebekleri, Gargamel'in şirinleri kovaladığı şekilde kovaladığı için olmuyor bence.Rainynin bahcesi burasi, kelebekleri biz. Bahceyi duzelttikce konular yenileniyor ama hic degismiyor. Sizin anlatmak istediginizi rainye anlatabilen 1 kisi bile gormedim. Anliyor ama gereksiz bilgi depolamayi sevmedigi icin reset atip yeni gune yeni konu olarak devam ediyor.
Saçın kaşın gözün rengin ? Anlat bak yardım edelimIyi geyik yaptiniz.
Beni soranlar olmus boyun 155 kilom 50.
Yaşın kaç kuzumIyi geyik yaptiniz.
Saçlarını uzatacak mısın diye sorduk bin beşyüz defa.Iyi geyik yaptiniz.
Benim banlanmaya niyetim yok Calcifer benle dalga geçti. Ben de 1 ay bansız kalacağımı o sürede evlileri linç edeceğimi söyledim. SorryKız B Burhan Burhanitto Beni Azad et olar mı?
Kapandim ben yeni. YazmislardiSaçlarını uzatacak mısın diye sorduk bin beşyüz defa.
27Yaşın kaç kuzum