Yeni konuştuğum çocuğa daha önce sözlenip ayrıldığımı nasıl söyleyebilirim

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Merhaba, ben 2 haftadır bi çocukla görüşüyorum, ve bu çocukla niyet ciddi, ortak bi tanıdık tavsiyesi üzeri tanıştık, her şey çok güzel gidiyor gayet güzel anlaşıyoruz, sanki senelerdir tanışıyor gibiyiz hatta. Fakat ben daha önce sözlendim ayrıldım. Ayrılalı 1 buçuk sene oldu, ama bu yeni tanıştığım çocuk bu durumu bilmiyor ve nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum, vakit daha fazla geçmeden söylemem gerekiyor, yarın görüştüğümüzde veya telefonda söylemek istiyorum. Ama bu durumdan dolayı vazgeçecek diye çok korkuyorum, çünkü gerçekten ben bu çocuğa bağlandım. Bu durumdan dolayı istemezse çok üzülürüm…. Bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim, nasıl söyleyebilirim? Konuya nasıl girebilirim ?

İki haftadır konustugunuz çocuğu yıllardır tanıyor gibi hissediyorsanız hemen ayrılın. Ayrıca evlenmemissiniz daha önce, geçmişte konustugunuz her insanın hesabını verecek kadar neyin mecburiyeti bu?

İnsanlar evleniyor, çocuk yapıyor, boşanıp başkalarıyla evleniyor. Ki bu çok normal çünkü hayat devam ediyor. Siz altı üstü sözlenip ayrılmışsınız. Ne var bunda? Sizi bundan dolayı istemeyecekse de bırakın gitsin. Çünkü sizi bu yüzden istemeyecek bir adam her hatanızı başınıza kakar, en küçük problemde çeker gider. Dümdüz söyleyin bence.

2 haftadır görüştüğünüz insanla ne niyet ciddiliği? Evlenmek bu kadar kolay mı? Ne kadar tanıdınız ne paylaştınız da ciddisiniz? Konu olur söylersiniz. Dümdüz söyleyin işte. Bu durumdan dolayı sizi istemezse üzüleceğinize sevinin bence böyle dar görüşlü birinden kurtulduğunuz için. Ayıp mı ki sözlenip ayrılmak, kötü bir şey mi?

Sozlenip ayrilmissiniz alt tarafi bunda sorun yok ki bunu sorun olarak goren biri zaten kendisi sorunludur. Bu kadar kolayda birilerine kapilmayin henuz iki hafta gecmis. Belki o iki haftada kendini bambaska biri olarak gosterdi ne biliyorsunuz azicik yavas ilerletin duygularinizi. Konuyuda soyle acabilirsiniz daha once kac iliskin oldu soz nisan evlilik oldu mu hayatinda diye sorup onun sormasini beklersiniz.

Başta söyleseydin.Ayip birşey değil ki.Daha fazla gizleme.

Ay o kişinin geçmişi sanki tertemiz sen niye söylemekten çekiniyorsun??? söylemek zorunda bile değilsin yani size ne yiyip ne içiriyorlar da bir erkeğe geçmişinizi anlatma çabasına giriyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…