Yeni Köpek sahibi olanlar, köpek beslemeye karar verenler, evde bakımı,sorumluluğu vs

2 si benimle 1 i annemde kalıyor. 11 8 ve 7 yaşlarındalar. 5 yaşından sonra pek cok sıkıntılar çıkabiliyor. maddiyat da müsaitlik ve sabır cok önemli. 12-15 yıl herşeyiyle bakarım diyen alsın. ve mümkünsede barınaklara bakın.

3 köpeğim var 2si barınaktan aldığım kız kardeşler biride sokakta perişan bulduğum erkek :)) 5 senedir birlikteyiz evin içinde gerçekten çok zor ama yapılabiliyorsa inanılmaz güzel ben maalesef 9 aydır bahçeye almak zorunda kaldım kendi evleri var bahçe ve balkonumuzda...Hijyen açısından en büyük zorluk:) bide bakımları aşılar tüyleri mamaları maddi açıdan zorlukları....amaa o sevgiye herşey değer bir köpek yada kedi canınızın içi olabilir çok kısa bir sürede :) hiç bir canlı öyle saf sevgi barındıramaz :))

2 köpeğim var, dünyanın en güzel mutluluğu, biri 12 yaşında biri 2 yaşında ama önce bilmen gereken en az 15 sene boyunca birlikte olabilecek sabrın var mı? evlat gibi bakmak lazım kesinlikle.

evettttttttt benimde bir kızım var, 4,5 Yaşında Golden Retriver "LADY" Harikadır benim kızım, hayatın anlamı gibi, illa ki hayatımdasın Lady'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…