60 numara uygulaması sonucu saçım şu an 41 numara ışıltılı kahve renginde. gayet memnunumyalnız boyayı yıkarken çok fazla saçım döküldü.. dezavantaj olarak bunu paylaşmak isterim.
döküldümü?benimse aksine saclarim normalde yikarken kece gibiyken köpük boya yumusacik yapti.dökülme ise herzamanki gibi banyoda dökülen seviyedeydi..
kızlar ben markette bu boyanın 800 ve 830 renklerını gordum hayran oldum deneyen var mı
normal boyada saç dökülüyor m peki??60 numara uygulaması sonucu saçım şu an 41 numara ışıltılı kahve renginde. gayet memnunumyalnız boyayı yıkarken çok fazla saçım döküldü.. dezavantaj olarak bunu paylaşmak isterim.
normal boyada saç dökülüyor m peki??
KıZLar selam
Bugün sublimmousse boyanın 830 güneş sarısı rengini aldım kendi saçlarım koyu sarı den,ycem ama korkuyorum inş. güzel olur.acaba kullanan ve deneyen varmı bu boyayı yf ..:18:
ben de az önce 60 numarasıyla boyadım, tabii ki 50 gibi bir ton yakalamak içinhayalllere kapılmadım forumda okuduklarım sayesinde , ancak şimdilik 40 -41- 50 gibi tam netleştiremedim ama kahverengi oldu, tabii rengin oturması için bir kaç kere yıkamak gerekebilir, hımm bir de gün ışığında bakmak da fark ettirir galiba :26:. normalde saçım koyu kestane ama boya vardı akmış çikolata kahvesi olarak, en azından akmış görüntü ortadan kalktı şimdilik.
renk güzel bir kahverengi olduğu için çok da hayal kırıklığı olmadıilk kez saçını kendi kendine boyayan ve saçları gür biri olarak kullanım kolaylığı açısından 10 numara yahu
arkadaslar ben kullandım harika bir ürün tesadüfen dün aldım cok rahat hemen kendiniz boyıyabilirsiniz sacınızı ve cok güzel kokuor
ama istediginiz renk acıgı alın cünkü kutudaki renk bir 2 ton koyusu oluo heralde ben cok acık kumral aldım kutudaki renk olmadı daha koyu oldu hatta alırken annem kızdı bu cok acık die ama cok güzel bir renk cıktı ortaya ona göre alın arkadaslar istediginiz renkin acıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?