Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

sanada geçmiş olsun hayırlısı ama inşallah bizlerde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Aaaa cok sevindim, dikkat et kendine ve bebise, insallah bu sefer hicbirsey olmayacak. Biz iyiyiz oglusla tatildeyiz. Dinlenmeyi, folik asiti ve bol su icmeyi ihmal etme.
iyi olmana sevindim bende de kanama var bugün tekrar doktora gittik bebeğim canlı içerde kanama görmüyorum dedi ve progestan verdi günde 3 defa iç dedi artık Allaha emanet Allahım inşallah onu sağlıklı bir şekilde bize bağışlar.

İçerde kanama olmaması iyi, daha öncekileri atıyordur herhalde. Umarım bir daha da olmaz.

cok tesk.ler evet yaptırdm ılkınde pıhtılasma falan cıkmadı....kısmettt ıste

Pıhtılaşma için MTHFR 1298 ve MTHFR 677 mutasyonlarına da baktılar mı? Kusura bakma bunları çok doktor atlıyor da o yüzden tekrar tekrar soruyorum. Umarım herhangi bir sorun yoktur da bundan sonrakiler sağlıklı olur.

merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze geçmiş olsun hemen hemen herkezin kaybı var benimde kaybım 9 haftalıktı kalbi durdu kese bozuldu vs kürtaj oldum kürtaj olduktan sonra 10-11. gün yumurta kıvamında sıvı geldi doktor 2 hafta sonra ilişki önerdi ve bugün 22.gün 3 gündür hamilelik belirtilerine benzer durumla karşı karşıyayım bugün işe giderken gebelik testi aldım ve yaptım ilk idrarım değil onu belirtmek isterim ve teste hafifte olsa 2.çizgi çıktı şimdi kafam karıştı acaba önceki bebek mi yoksa yeni bir bebek mi? bilemedim sizlerden yardım istiyorum bana mesaj atabilirmisiniz kızlarrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnnnn

Öncelikle geçmiş olsun. Bunu anlaman için yapabileceğin tek şey (bence) hemen gidip kan vermek, 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan vermek ve değerde artış mı var azalış mı var ona bakmak. Kürtajdan hemen sonra adet görmeden hamile kalanlar var, inşallah hamilesindir.

İnşallah hamilesindir canım benim ama sanırım hamileyken b hcg değeri birden
değilde yavaş yavaş düşmeye başlıyordu :26: ama umarım sen hamilesindir

Canım geçmiş olsun. Bebeğini kaybetmene cok üzüldüm. Kürtajdan sonra rahim kendini toplayana kadar 3 ay geciyor. Ben ancak 3 ayın sonunda normal adet düzenime dönebildim. Vücuttaki hormon seviyesi de hemen düşmediği icin bu tip seylerle karşılasılıyormuş.

kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor.

Merhabaaa. Biz iyiyiz oğluşumla çalışıyoruz şimdi. 26 haftamız bitiyor, herşey yolunda. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

mrb 6 ay oldu kürtaj oldum ilk bebegimi kaybettim yine düşünüyoruz bebiş hayırlısı tabiki herşeyin.

Geçmiş olsun umarım çok bekletmeden gelir bebiş.

merhaba 10 ağustosta 17 haftalık bebeğimi kaybettim. aşılma ile olmuştu. hala inananmıyorum kaybettiğime. bize 3 ay korunun dedi dr. sonrasında ne olur bilmem. ama çok yorgun hissediyorum kendimi. yeniden bebek bekleyen arkadaşlar varmış ne güzel. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. normal doğum yaptım ben. sonrasında kürtaj oldum. çok zordu. ne yıpratıcı şeyler. ne zor kadın olmak.

Geçmiş olsun. Daha çok yeni kaybetmişsin, zamanla toparlarsın biraz ama yine de çok zor yaşananlar. Doktor nedenini söyledi mi?
Ben senin kadar büyük olmasalar da 4 kere kaybettim, bak şimdi 5. yolda. O yüzden ümidini kaybetmek yok. Ben pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

benimde ikinci aslında. bir kerede dış gebelikle yaşamıştım hayal kırıklığını. ben hemen hamile kalamıyorum. tek tüpüm yok. dış gebelik ameliyatında aldılar. ödem var bebekte demişlerdi 2 gün sonra kalbi durdu. sebep için otopsi istediler ama kıyamadım minicik yavrumu parçalamalarına gönlüm razı olmadı. zaten ya akraba evliliği, ya kan uyuşmazlığı yada sebepsiz yaşanırmış bebekte ödem. benimki sebepsiz kısıma giriyordu. dularında benide unutma olurmu,

ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzüldüm Allah ım bir daha yaşatmasın sağlıklı bebek kucağına almayı nasip etsin bende boş gebelik geçirmiştim şimdi hamileyim 13 haftadayım inşallah Allahım kucağıma almayı nasip eder isteyen herkese de nasip etsin.Umarım en yakın zamanda toparlanırsın yenide bebek heyecanı yaşarsın.

amin. duların için teşekkür ederim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. bebek heycanı şimdilik uzak görünüyor. zaten 3 ay korunmamız gerekiyormuş. sonrasını bende bilmiyorum. nasip.

merhabalar.ben de 27 temmuzda normal doğum + kürtaj oldum. 20. haftamdaydım ve ilk gebeliğimdi. bebekte kromozom anormalliği olduğu fakat tekrar etme ihtimalinin herkesle aynı olduğu söylendi. şu an korunma sürecindeym ama çok korkuyorum ilerisi için. bir o kadar da istiyorum. 3 ay korunma sürecimin 1 ayı bitti. 2 ay sonra ben de hemen hamile kalmak istiyorum herkes gbi. sanırım ilacımız yeni bir hamilelk olcaktr

geçmiş olsun bende 13 haftalık hamileyim ve daha önce bir boş gebeliğim oldu korkuyorum Allahım bebek isteyen herkesin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin senin 20. haftaya gelene kadar bir şekilde çıkmadı mı ortaya ne bileyim test falan yapılmadı mı ikili test kromozomla alakalı değil ama onu yaptırmış mıydım müsait olur anlatmak istersen merak ettim yazar mısın iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…