- Konu Sahibi venusyildiz
-
bende 2011de ıkız ggebelık gecırdm 10.haftada bırını kaybettık gelısme gerılıgı vardı 34.haftada kızımın kalbı durdu nedensız test yaptık fakat bendede bebektede bısey cıkmadı hazıranda hamıle kaldm fakat 8haftalıkken dusuk yaptm kanamam vardı bız bır ıkı ay sonra denemeye baslıycaz oncesınde tabıkı bı doktora gıtcez hayırlısı allah herkeze nasıp etsın ınsallah....sevgıler
iyi olmana sevindim bende de kanama var bugün tekrar doktora gittik bebeğim canlı içerde kanama görmüyorum dedi ve progestan verdi günde 3 defa iç dedi artık Allaha emanet Allahım inşallah onu sağlıklı bir şekilde bize bağışlar.Aaaa cok sevindim, dikkat et kendine ve bebise, insallah bu sefer hicbirsey olmayacak. Biz iyiyiz oglusla tatildeyiz. Dinlenmeyi, folik asiti ve bol su icmeyi ihmal etme.
iyi olmana sevindim bende de kanama var bugün tekrar doktora gittik bebeğim canlı içerde kanama görmüyorum dedi ve progestan verdi günde 3 defa iç dedi artık Allaha emanet Allahım inşallah onu sağlıklı bir şekilde bize bağışlar.
cok tesk.ler evet yaptırdm ılkınde pıhtılasma falan cıkmadı....kısmettt ıste
iyi olmana sevindim bende de kanama var bugün tekrar doktora gittik bebeğim canlı içerde kanama görmüyorum dedi ve progestan verdi günde 3 defa iç dedi artık Allaha emanet Allahım inşallah onu sağlıklı bir şekilde bize bağışlar.
evet canım çok şükür sadece o gün oldu ve dün tekrar doktora gittik bir problem yok ilacı kullanmaya devam et dedi ama karın ağrım var bi türlü geçmek bilmedi sen iyisindir umarım.Nasıl oldun kesildi mi kanaman?
merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze geçmiş olsun hemen hemen herkezin kaybı var benimde kaybım 9 haftalıktı kalbi durdu kese bozuldu vs kürtaj oldum kürtaj olduktan sonra 10-11. gün yumurta kıvamında sıvı geldi doktor 2 hafta sonra ilişki önerdi ve bugün 22.gün 3 gündür hamilelik belirtilerine benzer durumla karşı karşıyayım bugün işe giderken gebelik testi aldım ve yaptım ilk idrarım değil onu belirtmek isterim ve teste hafifte olsa 2.çizgi çıktı şimdi kafam karıştı acaba önceki bebek mi yoksa yeni bir bebek mi? bilemedim sizlerden yardım istiyorum bana mesaj atabilirmisiniz kızlarrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze geçmiş olsun hemen hemen herkezin kaybı var benimde kaybım 9 haftalıktı kalbi durdu kese bozuldu vs kürtaj oldum kürtaj olduktan sonra 10-11. gün yumurta kıvamında sıvı geldi doktor 2 hafta sonra ilişki önerdi ve bugün 22.gün 3 gündür hamilelik belirtilerine benzer durumla karşı karşıyayım bugün işe giderken gebelik testi aldım ve yaptım ilk idrarım değil onu belirtmek isterim ve teste hafifte olsa 2.çizgi çıktı şimdi kafam karıştı acaba önceki bebek mi yoksa yeni bir bebek mi? bilemedim sizlerden yardım istiyorum bana mesaj atabilirmisiniz kızlarrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnnnn
kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor.
mrb 6 ay oldu kürtaj oldum ilk bebegimi kaybettim yine düşünüyoruz bebiş hayırlısı tabiki herşeyin.
merhaba 10 ağustosta 17 haftalık bebeğimi kaybettim. aşılma ile olmuştu. hala inananmıyorum kaybettiğime. bize 3 ay korunun dedi dr. sonrasında ne olur bilmem. ama çok yorgun hissediyorum kendimi. yeniden bebek bekleyen arkadaşlar varmış ne güzel. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. normal doğum yaptım ben. sonrasında kürtaj oldum. çok zordu. ne yıpratıcı şeyler. ne zor kadın olmak.
Geçmiş olsun. Daha çok yeni kaybetmişsin, zamanla toparlarsın biraz ama yine de çok zor yaşananlar. Doktor nedenini söyledi mi?
Ben senin kadar büyük olmasalar da 4 kere kaybettim, bak şimdi 5. yolda. O yüzden ümidini kaybetmek yok. Ben pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzüldüm Allah ım bir daha yaşatmasın sağlıklı bebek kucağına almayı nasip etsin bende boş gebelik geçirmiştim şimdi hamileyim 13 haftadayım inşallah Allahım kucağıma almayı nasip eder isteyen herkese de nasip etsin.Umarım en yakın zamanda toparlanırsın yenide bebek heyecanı yaşarsın.merhaba 10 ağustosta 17 haftalık bebeğimi kaybettim. aşılma ile olmuştu. hala inananmıyorum kaybettiğime. bize 3 ay korunun dedi dr. sonrasında ne olur bilmem. ama çok yorgun hissediyorum kendimi. yeniden bebek bekleyen arkadaşlar varmış ne güzel. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. normal doğum yaptım ben. sonrasında kürtaj oldum. çok zordu. ne yıpratıcı şeyler. ne zor kadın olmak.
Merhabaaa. Biz iyiyiz oğluşumla çalışıyoruz şimdi. 26 haftamız bitiyor, herşey yolunda. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
iyi olmanıza sevindim canım siz baya büyümüşsünüz maşşallahbizde 13 haftaya girdik ikili testi yaptırdık sonucu cuma alacağız bebek de iyi şimdilik Allahım sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı günler diliyorumm..
ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzüldüm Allah ım bir daha yaşatmasın sağlıklı bebek kucağına almayı nasip etsin bende boş gebelik geçirmiştim şimdi hamileyim 13 haftadayım inşallah Allahım kucağıma almayı nasip eder isteyen herkese de nasip etsin.Umarım en yakın zamanda toparlanırsın yenide bebek heyecanı yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?