Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

Yok canım baktırmadım ben daha onlara falan
bu ay zaten uzunnnn bi tatil yapıcam eşim gidiyo göreve
bende annemlerde kayınvalidemlerde falan gezcem durcam belki
ayrılık yarar da bebiş hemen gelir sende eğer testleri yaptırırsan
haber ver canım umarım hiçbişey çıkmaz

tabiki canım haber veririm... "mayıs ayında bebeğini kaybedenler" diye bi konu açtım araya oraya bakarsan orda görüşmeye devam edelim olur mu? kopmayalım... bende 2 adet dönemi beklicem ağustosta çalışmalara başlıcaz artık :) unutup önüme bakmaya karar verdim dün okadar çok ağladım ki boşalttım kendimi... ben de iyi bi tatil yapmayı planlıyorum bu yaz... hayırlısı artık bakalım :)

superrr...senin ve bebisinin iyi haberleri beni gercekten moralize ediyor...gusel gusel buyusun bebiscik

a aaa kızlar merak ediyorum nasılsınız

Merhaba canım. Kimse uğramıyor, en başta yazanların hiçbiri yok ortalıkta. Ben de arada bir giriyorum, hatta birkaç defa da durumumu yazdım ama kimse sallamadı.
Ben korunmayı hemen bırakmış 3. ayda hamile kalmıştım, şimdi 18. haftaya ulaştık.
Sen ne yaptın, var mı bir gelişme?

sen baya yol almışsın darısı başımıza ben geçen ay bıraktım bakalım birkaç gün sonra öğreneceğiz sonucu

merhabalar uzun zaman oldu ama.maşallah 18 hafta olmuş senin de.benim de 17 bitti aynı galiba.kasım sonu gelecek bebişim inşallah.benim ki kız senin ki belli mi.rahat hamilelikler inşallah.

burcu,venusyıldızı size sesleniyorum nasılsınız bebişler nasıl

Sağol sorduğun için iyiyiz çok şükür. Hep tam rahatladım diyorum sonra yine kafaya takacak birşey bulunuyor, ne güzel hareketlerini hissediyorum artık ne oldu diye dert etmem derken 2 gün hissetmeyince yine kafayı yiyor insan. Yaşadıklarımızdan olsa gerek doğurana kadar rahat yok bize. Venusyıldızı ile aynı zamanlarda doğuracağız gibi gözüküyor, bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Umarım sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız, sizin güzel haberlerinizi paylaşırız.

iyi olmanıza sevindim inşallah paylaşırız bende doktora gideceğim ama korkuyorum aynı şeyleri duymak yaşamak çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun.

kızlar nasılsınız bende hamileyim düşük riskim var diye dinleniyorum Allahım hayırlısı ile doğum yaptığımız zamanlarda paylaşırız

kızlar nasılsınız bende hamileyim düşük riskim var diye dinleniyorum Allahım hayırlısı ile doğum yaptığımız zamanlarda paylaşırız

Aaaa cok sevindim, dikkat et kendine ve bebise, insallah bu sefer hicbirsey olmayacak. Biz iyiyiz oglusla tatildeyiz. Dinlenmeyi, folik asiti ve bol su icmeyi ihmal etme.

bende 2011de ıkız ggebelık gecırdm 10.haftada bırını kaybettık gelısme gerılıgı vardı 34.haftada kızımın kalbı durdu nedensız test yaptık fakat bendede bebektede bısey cıkmadı hazıranda hamıle kaldm fakat 8haftalıkken dusuk yaptm kanamam vardı bız bır ıkı ay sonra denemeye baslıycaz oncesınde tabıkı bı doktora gıtcez hayırlısı allah herkeze nasıp etsın ınsallah....sevgıler

Geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın.
Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı? Yaşadıkların kan pıhtılaşmasına bağlı olabilir gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…