- 31 Temmuz 2009
- 778
- 31
- 118
- 35
- Konu Sahibi venusyildiz
-
günaydın canım. peki sen kan pıhtılaşmasına baktırdın mı? ben tıp fakültelerinde yapılabilen bazı testlerle öğrenildiğini duydum. şimdi uludağ tıp fak. gitmeiyi düşünüyorum. trombofili ile ilgili biçok test varmış. bu bekleme süresinde araştırma yapmayı düşünüyorum. eşimin spermlerini de saydırıcaz... bakalım...
Yok canım baktırmadım ben daha onlara falan
bu ay zaten uzunnnn bi tatil yapıcam eşim gidiyo göreve
bende annemlerde kayınvalidemlerde falan gezcem durcam belki
ayrılık yarar da bebiş hemen gelirsende eğer testleri yaptırırsan
haber ver canım umarım hiçbişey çıkmaz
merhaba cemrecik.iyiyim çok şükür.herşey yolunda çok kötü günler atlattık ama artık 13 haftalık olduk iyi gidiyor ikili test falan yapıldı risk düşük çıktı.şuan için normal görünüyo.bebeğimizde 7,5 cm olmuş.hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah.üzüzcü günlerde geride kalır uöarım.senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. allah isteyen herkese versin.herkese selamlar.
a aaa kızlar merak ediyorum nasılsınız
sen baya yol almışsınMerhaba canım. Kimse uğramıyor, en başta yazanların hiçbiri yok ortalıkta. Ben de arada bir giriyorum, hatta birkaç defa da durumumu yazdım ama kimse sallamadı.
Ben korunmayı hemen bırakmış 3. ayda hamile kalmıştım, şimdi 18. haftaya ulaştık.
Sen ne yaptın, var mı bir gelişme?
Merhaba canım. Kimse uğramıyor, en başta yazanların hiçbiri yok ortalıkta. Ben de arada bir giriyorum, hatta birkaç defa da durumumu yazdım ama kimse sallamadı.
Ben korunmayı hemen bırakmış 3. ayda hamile kalmıştım, şimdi 18. haftaya ulaştık.
Sen ne yaptın, var mı bir gelişme?
merhabalar uzun zaman oldu ama.maşallah 18 hafta olmuş senin de.benim de 17 bitti aynı galiba.kasım sonu gelecek bebişim inşallah.benim ki kız senin ki belli mi.rahat hamilelikler inşallah.
burcu,venusyıldızı size sesleniyorum nasılsınız bebişler nasıl
burcu,venusyıldızı size sesleniyorum nasılsınız bebişler nasıl
iyi olmanıza sevindim inşallah paylaşırız bende doktora gideceğim ama korkuyorum aynı şeyleri duymak yaşamak çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun.Sağol sorduğun için iyiyiz çok şükür. Hep tam rahatladım diyorum sonra yine kafaya takacak birşey bulunuyor, ne güzel hareketlerini hissediyorum artık ne oldu diye dert etmem derken 2 gün hissetmeyince yine kafayı yiyor insan. Yaşadıklarımızdan olsa gerek doğurana kadar rahat yok bize. Venusyıldızı ile aynı zamanlarda doğuracağız gibi gözüküyor, bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Umarım sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız, sizin güzel haberlerinizi paylaşırız.
kızlar nasılsınız bende hamileyim düşük riskim var diye dinleniyorum Allahım hayırlısı ile doğum yaptığımız zamanlarda paylaşırız
bende 2011de ıkız ggebelık gecırdm 10.haftada bırını kaybettık gelısme gerılıgı vardı 34.haftada kızımın kalbı durdu nedensız test yaptık fakat bendede bebektede bısey cıkmadı hazıranda hamıle kaldm fakat 8haftalıkken dusuk yaptm kanamam vardı bız bır ıkı ay sonra denemeye baslıycaz oncesınde tabıkı bı doktora gıtcez hayırlısı allah herkeze nasıp etsın ınsallah....sevgıler
cok tesk.ler evet yaptırdm ılkınde pıhtılasma falan cıkmadı....Geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın.
Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı? Yaşadıkların kan pıhtılaşmasına bağlı olabilir gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?