- Konu Sahibi venusyildiz
-
geçmiş olsun canım..Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...
amin sağol canım.
meggie129, halk arasında düşüğün bir ayağı içerdedir derler. düşükten sonra çabuk hamile kalınırmış ama burda okuduğum kolay olmayanlar da varmış ben de çok korkuyorum. ilki çabuk olmuştu beni bile şalırtmıştı inşallah ikinci de kolay olur ve sağlıkla doğar.
geçmiş olsun canım..Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...
amin sağol canım.
meggie129, halk arasında düşüğün bir ayağı içerdedir derler. düşükten sonra çabuk hamile kalınırmış ama burda okuduğum kolay olmayanlar da varmış ben de çok korkuyorum. ilki çabuk olmuştu beni bile şalırtmıştı inşallah ikinci de kolay olur ve sağlıkla doğar.
inşallah canım yaa inşallah... ben 2 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum aslına baksan içimde fırtınalar kopuyo doktor dese hemen kalmaya çalış hemen başlarım ama 2-3 ay diyolarinşallah istediğimiz ilk ayda olur Allahım bu sefer sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...
Arkadaşlar merhaba yeni yazılar yazanlar hepimiz bebek istiyoruz Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.Ben boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum ekim ayında 6 ay kendi isteğimle bekledim birde korktum açıkçası sonrada 20likdiş problemim çıktı haftaya dikişlerimi aldıracağım ve sonra umarım bişey daha çıkmaz ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm.Yeni kürtaj olan arkadaşlar doktora gidip kontrol yaptırın ve sonra beklemek istemiyorsanız beklemeyin arkadaşım benimle birlik te kürtaj olmuştu o beklemedi ve şu anda 7.ayda falan..
canım benim 22 haftalıktı kızım..suyum erken gelmesi sebebiyle kaybettim bebeğimi..bana hap falan verilmedi normal olarak rahim açıldı ve doğum yaptım..içeride kalan plesanta parçaları sebebiyle kürtaj oldum.aminnnn canımmm... inşallah... senin kaç haftalıktı? sana da hap verip bebeği düşürterek mi yaptırdılar kürtajı?
bide şu çevremdeki kişilerin bekleyin acele etmeyin daha gençsiniz 5 ay bekleyin 6 ay bekleyin falan demelerine sinir oluyorum ben hemen istiyorum acımın ancak ozaman dineceğini düşünüyorum kime göre erken neye göre acele etmeyin anlamıyorum ki...ilk hamileliğimi öğrendiklerinde de yok daha yeni evliymişiz çok erken olmuşmuş acele etmişiz evliliğimizi yaşasaymışız... sinir oluyorum sinir... ben bebeğimle yaşamak istiyorum kime ne... herkes çok biliyo valla sanki bizde akıl yok... bidaha hamile kalırsam kimseye söylemicem kesin kararlıyım...
ahh ahha o insanlar var yaaa...
sanki hepsi doktor yada yaşam uzmanı canım...
kimi der 3 ay yetmez fazla bekleyin.kimi der yaşınız var beklemeyin...kimi erken kimi geç ..........
yani onlara bakarsan senn ohoooo..
boşver hıhı hıgı de kendi bildiğini yap en iyisi....
bende inşallah tekrar hamile kalırsam bi süre kimseye söylemicem
aynen öyle canım bende hıhı diyip geçiyorum çok sinir oluyorum sanki biz çocuğuz da akla ihtiyacımız var... ben de kesinlikle söylemicem karnım belli olunca anlaşılırsa ozaman söylerim. senin de ilk bebeğin miydi? inşallah kolay hamile kalırız... beraber atlatalım bu dönemlerimizi çünkü ancak yaşayan anlar bizim halimizi ve ancak yaşayan destek olabilir...
merhaba cemrecik.iyiyim çok şükür.herşey yolunda çok kötü günler atlattık ama artık 13 haftalık olduk iyi gidiyor ikili test falan yapıldı risk düşük çıktı.şuan için normal görünüyo.bebeğimizde 7,5 cm olmuş.hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah.üzüzcü günlerde geride kalır uöarım.senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. allah isteyen herkese versin.herkese selamlar.
bide şu çevremdeki kişilerin bekleyin acele etmeyin daha gençsiniz 5 ay bekleyin 6 ay bekleyin falan demelerine sinir oluyorum ben hemen istiyorum acımın ancak ozaman dineceğini düşünüyorum kime göre erken neye göre acele etmeyin anlamıyorum ki...ilk hamileliğimi öğrendiklerinde de yok daha yeni evliymişiz çok erken olmuşmuş acele etmişiz evliliğimizi yaşasaymışız... sinir oluyorum sinir... ben bebeğimle yaşamak istiyorum kime ne... herkes çok biliyo valla sanki bizde akıl yok... bidaha hamile kalırsam kimseye söylemicem kesin kararlıyım...
Canım bende yaklaşık 3 ay önce 2 aylık bebişimi kaybettim
henüz bebeğim olmadı ama nedense içimde tarif edemediğim bir his
var bu ay neyse onu bakıp göreceğiz.. ben seni çok iyi anlıyorum tatlım
bende inan öyle diyorum hamile olsam göbiş çıkana kadar kimseye demek yok
bebeğim rahat rahat büyüsün içimde annem hep derdi neşe kimseye deme kızım
nazar olur falan diye keşke annemi dinleseydim emin ol annelikçok yakın canım hiç sıkma canını
Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım..
çok saol arkadaşım... inşallah bu ay yüzün güler bizimle paylaşırsın burdan... senin adına çok ama çok sevinirim... sen bebek için çalışmalara ne zaman başladın? kürtaj olmadın ama galiba kendiliğinden düştü? haklısın mutluluğunu göstermeyeceksin iyi gözle bile baksalar nazar değebiliyor... ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve hamilliğimi duymayan tek bir Allahın kulu kalmamıştı öyle bir yayılmıştı ki öğrencilerimden tut velilere kadar... bu sefer asla... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım... adetin gecikti mi? sen bana örnek olacaksın inşallah...
Yok tatlım kürtaj oldum maalesef ben hiç korunmadım dedim zaten
hemen olmayacak nasılsa niye boşuna bekleyim ki rahim hazırsa zaten
bebişim tutunur, inşallah en kısa zaman da nasip eder Allahım hepimize bir bebek
pazar günü adet olmam gerekiyor canım ama inşallah olmam
2 haftadır karnımda ağrılar var inşallah buda bebiş tutunma çabalarıdır hamileyken annem demişti
iyi gözle bile bakan olsa nazarı değer diye olan var olmayan var falan demişti gerçekten de nazar çok büyük
bi etken bence canım bugün cuma Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı
canım benim yaaaa inşallah ama inşallah hamile kalmışsındır... umut ışığım olursun inşallah :) ben de hiç korunmak istemiyorum cumartesi kontrolümde doktoruma söylücem hemen istiyorum dicem. Rabbim bu sefer sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize... bana haber ver tamam mı merak içinde bekliyorum adetinin gecikmesini :)
canım benim yaaaa inşallah ama inşallah hamile kalmışsındır... umut ışığım olursun inşallah :) ben de hiç korunmak istemiyorum cumartesi kontrolümde doktoruma söylücem hemen istiyorum dicem. Rabbim bu sefer sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize... bana haber ver tamam mı merak içinde bekliyorum adetinin gecikmesini :)
Maalesef kırmızılar geliyo sanırım tatlımm
neyse artık önümüzdeki aylara bakıcam hem
belki daha zamanı gelmemiştir hep dua ederken hayırlı sağlıklı
diyorum Rabbim demek ki kulum daha zamanı var diyor sabır canım sabır
neşemcim bugün otopsi sonucunu aldık moralim çok bozuk herhangi bir bulgu yok... 14 haftalık erkek fetüs yazıyor ben 13.haftada öldü sanıyordum rutin muayeneme gittiğimde 15 haftalık olacaktı ama meğer 1 hafta önce kaybetmişim sebebi de yok ben hiç bir şey yapmadım ki neden öldü moralim çok bozuk... onu çok özlüyorum...
Benimde hiç bir nedenim yok canım hep sebepsiz yere mi ölür
bu bebekler bize de hep kısmet değilmiş demek düşüyor canım yapacak bişeyimiz
yok ki Rabbime dua etmekten başka ne diyebilirz ki Rabbim inşallah tekrar evlat
nasip eder bizlere sağlıklı uzun ömürlü evlarlar İNŞALLAHH canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?