Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

ben de sabırsızlıkla adet günümü beklyorum korunmadık çünkü inşallah hamileyimdir adetim 21 ocaktı.bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tabi negatif ama çok erken olduğu için çıkmamıştır heralde inşallah.olsa çıkarmıydı acaba.sizlerde durum nasıl korunmayan benim gibi bekleyen var mı?

bizde korunmadık benim sat 12 şubat olacaktı ama 7 şubatta lekelenme tarzında kanamam geldi. 9. şubat akşamı normal kanamam başladı. yani işin özü adet oldum. bu döngüye göre ben yumurtlama dönemimde eşimle beraber değildim. tatil olduğu için annemleri ziyarete gitmiştim. bu ay kısmetse ilk denememi yapacağım. birde şu tükürükle olan ovilasyon testini kuulanacağım önümüzdeki ay.

bi dahaki aya inşallah.ben de bekliyorum korunmadık düzenli ilişkiye de girdik ama bakalım artık hayırlısı.testi yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm inşallah erken olduğu içindir.sen demi kürtajdan sonra hemen başladın.ben ilk adetimi gördüm korunmadı ondan sonra.

ben de 20 aralıkta kürtaj oldum. 12 ocağa kadar ilişkiye girmedik. 16 ocakta ilk reglimi oldum. sonra korunmadık ama ben malum 15 tatili nedeni ile il dışındaydım. eşim kaldı. tabi 7 şubatta regl oldum. nerdeyse 1 hafta önce benim bazen böyle olurdu. neyseki kanamam kürtajdan önceki adetlerim gibi oldu. korkuyordum rahimde yapışıklık falan olur diye. çünkü ilk reglimde çok kanama olmamıştı. bu ay start verdim daha reglim bitmedi. son günleri artık. bu ayda normal akışına bırakacağım. olmazsa şu tükürükle olan ovilasyon tastini almayı düşünüyorum. inşallah Allah hiç birimize aratmaz.

Tahlil icin cok erken, olsa bile cikmaz daha. Adetine birkac gun kala ancak cikar hatta benim bir keresinde adetim gectikten3-4 gun sonra ancak idrar tahlilim pozitif cikmisti. O yuzden acele etme. Biz de korunmadik ilk adetten itibaren ama ilk deneme basarisiz ne yazik ki, darisi bu aya.

senin ne zamandı kürtaj.korunma vermişmiydi doktorunuz.ben de korunmadım hem çok istiyorum hemde korkuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım rahim toparlanmadıysa diye. benimki boş gebelikti.şimdi de hamilelik blirtilerinin hiç biri yok.gerçi daha önceki hamlelğimde de hiç belrti yoktu pozitif çıkmıştı.hayırlısı artık.

uffffffff ben cok stresliyim yaaaa. kürtajdan sonra hala adet olmadim doktora gittim duphaston adli ilaci verdi onuda kullandim biteli 5 gün oldu ama hala adet olmadim. cok sinir bi durum. iki ayi gecti(( ilk adetimi olabilseydim bende korunmayi birakicam ama adet olamamak beni fena etkiliyo. rahim yapisikligimi oldu acaba doktor alttan kontrol yaptiginda hersey normal demisti ama acaba ultrasonda görülür müydü?

Ben 9 aralikta kurtaj oldum. 9. haftada ölmüştü bebek yine de korunma vermedi, gerek görmedi rahim toparlanıyor demek ki. Ben de hemen hamile kalayim istiyorum bu dördüncu kaybımdı, yoruldum artık, neredeyse 4 yıldır uğraşıyorum.

ben de gecen cuma gunu kurtaj oldum arkadaslar. uc ay korunma verdi ama ne biliyim, duygusalim heralde, hemen denemelere baslamak istiyorum.

ben de gecen cuma gunu kurtaj oldum arkadaslar. uc ay korunma verdi ama ne biliyim, duygusalim heralde, hemen denemelere baslamak istiyorum.

geçmiş olsun cemrecik.bana da başka bi doktor 6 ay korunma vermişti.kendi doktorum da korunmana gerek yok dedi.korunmuyoruz ben de hemen istiyorum çünkü.başladık çalışmalara ama adet olcak gibiyim.iyiki de korunmamışım hemen olmuyormuş demekki.gerçi daha adet gelmedi de ben öyle hissediyorum.senin sebep neydi.benim boş gebelikti. 9.haftada alındı.

ben de 17 aralıkta kürtaj olmuştum.korunmadık bekliyoruz bakalım.sen 2. adetini gördün mü benim şimdi gelirse 2. olucakta.biz de 4. yılımıza girdik.ama son 7-8 ay korunmadık olmuştu çok sevinmiştik ama nasip değilmiş. boş gebelikmiş. inşallah aynı şeyleri yaşamayız..

meraba beyazz rahimde yapışıklık olsa doktorun görürdü heralde alttan baktığında.rahim filmide çekilyor bunun için.benim 35.gün gelmişti doktorum 2-3 ay bile gelmiyebilyor. kürtajdan sonra böyle sorunlar olabiliyor demişti.ama yine de başka bi doktora da gitmeni tavsiye ederim. bu arada korunmadıysanız hamilelk olabilir mi.doktora yakında gittin mi?

benim de bos gebelikti, ultrasonda o kocaman bombos kara deligi gordugum ani hic unutamiyorum
korunmayi rahim dinlensin, bebek tutunabilsin diye diyorlar sanirim. rahim yorgun oldugu icin dusuk ihtimali cok olurmus...ama kurtajdan hemen sonra gebe kalip doguranlar da var...kurtaj olmayip dusuk yasayanlar da var...cok kararsiz kaldim bu konuda venuscum...

Ben ikinci adetimi gordum, insallah bu ay olur. Bu ay adetim çok az geldi ama, bir öncekinde de normalden çok fazla gelmişti anlayamadım nedenini. Sen insallah ikinciyi gormezsin, hamilesindir.

hamilelik yok canim. dedigin gibi baska doktordan randevu aldim martin birinde gidicem onada. dün adet sancisi gibi agrim oldu. lekenmeler oldu biraz. koyu renkli kan pihtilari gibi. geliyo sandim adetim ama gene yok iki hafta daha bakalim gelecekmi???

bende yeni katıldım aranıza 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle

ben çok üzgünüm.şimdi adet oldum .diğer aya artık inşallah.kürtajdan sonra hamile kalmak kolay derlerdi bide.iyiki korunmamışım.allah en kısa zamanda isteyen herkese verir inşallah...

ben çok üzgünüm.şimdi adet oldum .diğer aya artık inşallah.kürtajdan sonra hamile kalmak kolay derlerdi bide.iyiki korunmamışım.allah en kısa zamanda isteyen herkese verir inşallah...

venus peki duzenli iliski oluyor mu? yumurtlama gunlerini takip ediyor musun yoksa dogal akisina mi birakmistiniz?

venus peki duzenli iliski oluyor mu? yumurtlama gunlerini takip ediyor musun yoksa dogal akisina mi birakmistiniz?

doğal akışına bırakmıştık cnm.takip etmedim yumurtlama günümü.hayırlısı artık bi dahaki aya inşallah.27 günde oluyor sanırım şimdi düzene girdi adetim eskisi gibi.belki de rahmim hazır değildi hamile kalamadım.mart 15 te güzel haberler veririm inşallah.

meraba arkadaşlar sizlerde bi değişiklik var mı ben de epeydir yazamadım.beyazz adet oldun mu merak ettim.benim de adetim bitti.başladık çalışmalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…