- Konu Sahibi venusyildiz
-
ben de sabırsızlıkla adet günümü beklyorum korunmadık çünkü inşallah hamileyimdir adetim 21 ocaktı.bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tabi negatif ama çok erken olduğu için çıkmamıştır heralde inşallah.olsa çıkarmıydı acaba.sizlerde durum nasıl korunmayan benim gibi bekleyen var mı?
bizde korunmadık benim sat 12 şubat olacaktı ama 7 şubatta lekelenme tarzında kanamam geldi. 9. şubat akşamı normal kanamam başladı. yani işin özü adet oldum. bu döngüye göre ben yumurtlama dönemimde eşimle beraber değildim. tatil olduğu için annemleri ziyarete gitmiştim. bu ay kısmetse ilk denememi yapacağım. birde şu tükürükle olan ovilasyon testini kuulanacağım önümüzdeki ay.
bi dahaki aya inşallah.ben de bekliyorum korunmadık düzenli ilişkiye de girdik ama bakalım artık hayırlısı.testi yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm inşallah erken olduğu içindir.sen demi kürtajdan sonra hemen başladın.ben ilk adetimi gördüm korunmadı ondan sonra.
ben de sabırsızlıkla adet günümü beklyorum korunmadık çünkü inşallah hamileyimdir adetim 21 ocaktı.bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tabi negatif ama çok erken olduğu için çıkmamıştır heralde inşallah.olsa çıkarmıydı acaba.sizlerde durum nasıl korunmayan benim gibi bekleyen var mı?
Ben 9 aralikta kurtaj oldum. 9. haftada ölmüştü bebek yine de korunma vermedi, gerek görmedi rahim toparlanıyor demek ki. Ben de hemen hamile kalayim istiyorum bu dördüncu kaybımdı, yoruldum artık, neredeyse 4 yıldır uğraşıyorum.senin ne zamandı kürtaj.korunma vermişmiydi doktorunuz.ben de korunmadım hem çok istiyorum hemde korkuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım rahim toparlanmadıysa diye. benimki boş gebelikti.şimdi de hamilelik blirtilerinin hiç biri yok.gerçi daha önceki hamlelğimde de hiç belrti yoktu pozitif çıkmıştı.hayırlısı artık.
ben de gecen cuma gunu kurtaj oldum arkadaslar. uc ay korunma verdi ama ne biliyim, duygusalim heralde, hemen denemelere baslamak istiyorum.
Ben 9 aralikta kurtaj oldum. 9. haftada ölmüştü bebek yine de korunma vermedi, gerek görmedi rahim toparlanıyor demek ki. Ben de hemen hamile kalayim istiyorum bu dördüncu kaybımdı, yoruldum artık, neredeyse 4 yıldır uğraşıyorum.
uffffffff ben cok stresliyim yaaaa. kürtajdan sonra hala adet olmadim doktora gittim duphaston adli ilaci verdi onuda kullandim biteli 5 gün oldu ama hala adet olmadim. cok sinir bi durum. iki ayi gecti(( ilk adetimi olabilseydim bende korunmayi birakicam ama adet olamamak beni fena etkiliyo. rahim yapisikligimi oldu acaba doktor alttan kontrol yaptiginda hersey normal demisti ama acaba ultrasonda görülür müydü?
geçmiş olsun cemrecik.bana da başka bi doktor 6 ay korunma vermişti.kendi doktorum da korunmana gerek yok dedi.korunmuyoruz ben de hemen istiyorum çünkü.başladık çalışmalara ama adet olcak gibiyim.iyiki de korunmamışım hemen olmuyormuş demekki.gerçi daha adet gelmedi de ben öyle hissediyorum.senin sebep neydi.benim boş gebelikti. 9.haftada alındı.
Ben ikinci adetimi gordum, insallah bu ay olur. Bu ay adetim çok az geldi ama, bir öncekinde de normalden çok fazla gelmişti anlayamadım nedenini. Sen insallah ikinciyi gormezsin, hamilesindir.ben de 17 aralıkta kürtaj olmuştum.korunmadık bekliyoruz bakalım.sen 2. adetini gördün mü benim şimdi gelirse 2. olucakta.biz de 4. yılımıza girdik.ama son 7-8 ay korunmadık olmuştu çok sevinmiştik ama nasip değilmiş. boş gebelikmiş. inşallah aynı şeyleri yaşamayız..
meraba beyazz rahimde yapışıklık olsa doktorun görürdü heralde alttan baktığında.rahim filmide çekilyor bunun için.benim 35.gün gelmişti doktorum 2-3 ay bile gelmiyebilyor. kürtajdan sonra böyle sorunlar olabiliyor demişti.ama yine de başka bi doktora da gitmeni tavsiye ederim. bu arada korunmadıysanız hamilelk olabilir mi.doktora yakında gittin mi?
ben çok üzgünüm.şimdi adet oldum .diğer aya artık inşallah.kürtajdan sonra hamile kalmak kolay derlerdi bide.iyiki korunmamışım.allah en kısa zamanda isteyen herkese verir inşallah...
venus peki duzenli iliski oluyor mu? yumurtlama gunlerini takip ediyor musun yoksa dogal akisina mi birakmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?