Yeni kurtarıcım, herkese öneririm!

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
Merhaba bayanlar, gencecik yaşta saçlarını boya ve ombreyle keçeleştirmiş bir genç olarak size bir önerim var.

Saçların bir kaç boya işlemi sonrası balyaj gördü ve tabii ki bu durumdan hiç memnun kalmadım. Ağlaya ağlaya saçımı eski haline nasıl getiririm diye araştırırken en sonunda gidip koyu kestane bir boya aldım. Onu uygulamak için saçın dinlenmesini beklerken (Allah'ın hikmeti) saç kremim bitti ve watsons'a gittim. Şu resimde gördüğünüz arkadaşı hem uygun fiyatlı hemde isteğime uygun olduğu için satın aldım (dipnot:resim alıntıdır)

10957517_837213536337395_286182992_n.jpg

Bugün uygulama fırsatım oldu. Banyodan sonra saçımdaki fazla suyu havluyla alıp saç köklerine uyguladım. 10 dk bekledim ve durulamaya başladım. İlk tepkim orada başladı zaten.

Durulama suyu hafif sarıya döndü, bir şaşırdım bi tuhaflaştım diyorum tövbe yarabbim ışıktan mı acaba? Gerçeği kurulayınca gördüm. Benim saçtaki o iğrenç balyaj sarılarını elinden geldiği kadar almıış götürmüşş :KK16:

Bir saat kadar oldu uygulayalı. O eski tiftik tiftik kuru yıpranmış keçeli saç şimdi ellerimin arasından kayıp gidiyor, yumuşacık ve hacimli bi' o kadar dolgun.

Perçem kısımlarına sürmedim bir sonraki uygulamayı daha özenle ve dikkatle yapıcam artık. Ben sadece keçeleşme için bir çözüm ararken çok şükür bir çok problemimi çözdü bu arkadaş.

Gidersiniz, efenime söyliyim uğrarırsınız. Evinizde barkınızda saç kreminiz ne bileyim saç maskeniz bitmiş olur. Vallahi ben memnun kaldım öneriyorum. :KK52:

Sizinde memnun kaldığınız ürünler varsa yazın lütfen :KK200:

Elinize sağlık :)

Rica ederim :KK15:

Cnm boyayı mı akıtıyor sadece saç kremi mi

Cila tam olarak akıtmıyor ama saçta çiğ durmuyor boya. Hani yıkadıkça oturur ya rengi. Bu tek seferde o etkiyi veriyor.

Boyayı mı akıtır? Ben boyasının kalmasını istiyorum da

Biraz yanlış ifade etmişim canım. Cila etkisi yapar.

Çok teşekkür ederim. Fiyatı biraz tuzlu ama toni guy saç maskeside çok güzel.

Bazı modellerinin hiçbir işe yaramadığını söyleyenlerde oldu ama genel olarak iyi bir marka evet :KK76:

X