Saç Rengi ve Saç Boyama YENİ:LOREAL SAÇ AÇICI JEL

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar yeni bir ürün çıkmış sizinle paylaşmak istedim. blogger-image-1493488559.jpg jel şeklinde saç acıcı içinde saç kremi gibi tüp var.saçınıza sürüp kurutma makinesiyle kurutuluyor.gratis dergisi almıştım orda gördüm.her saç rengi olan kullanabiliyor.internetten detaylı izleyip görebilirsiniz.Kullananlar varmı bilmiyorum zannetmiyorum.ürün yeni çıkmış,gratiste fiyatı indirimli: hali 14,90 şuanda bu fiyata satılıyor.gerçek fiyatıda:19,90 şimdiden indirime girmişse bence dahada indirim olur.

Son düzenleme:
bunu bende görmüştüm gratiste yanlız boya olmayan doğal saçta işe yarıyormuş boyasız saçlar için güzel bi seçenek bence hemde fiyatıda uygun

bunu bende görmüştüm gratiste yanlız boya olmayan doğal saçta işe yarıyormuş boyasız saçlar için güzel bi seçenek bence hemde fiyatıda uygun
Boyasız saça uygulandığını bilmiyordum,ama doğal saçlar içinde güzel bir seçenek olabilir.:KK49:

Belki yeni olduğu için her şubede olmayabilir. Ama gelir yakında,gratis ve watsons da saç boyaları sürekli indirimli oluyor düşüyor fiyatlar bunun fiyatıda düşer zamanla dahada ucuzlar. :KK5:

Google'da bir araştırma yapmıştım görür görmez, açık kumral saçlarda oluşan renk bir harika. İnşallah biran önce ulaşabiliriz. Yaz gelmeden saçlarıma yazı getirmek istiyorum :KK48:

Google'da bir araştırma yapmıştım görür görmez, açık kumral saçlarda oluşan renk bir harika. İnşallah biran önce ulaşabiliriz. Yaz gelmeden saçlarıma yazı getirmek istiyorum :KK48:
bencede süper olur canım büyük gratislerde vardır mutlaka :emir_bebek:

Yazakadar gelir bence her yere,hatta gratis, watsons dışında başka şubelerede gelir diye tahmin ediyorum.bende koyu kestane bir saçı boyalı üstelik,açık kestaneye çevirdiğini gördüm internette gerçekten başarılı gibi:KK5:

Büyüklere baktım zaten, bırak gelip bitmesini haberleri bile yok ilk defa dergide gördü satış temsilcileri :KK70:
Demekki ilk başta ürünün tanıtımını yapıyorlar bence nisan, mayıs aylarında ürün tüm raflarda çünkü tanıtım tarihine bakıyorum bir saniye, 27 mart-30 nisan buda şu anlama geliyor. tahminimce nisan,mayıs gibi tüm raflarda olma ihtimali %85:rolleyes:

kızlar internette resmi tanıtım videosunu izledim üç dört seferde ancak 1 belki 2 ton açabiliyor, yine de uzun vadede açmayı düşünenler için güzel bir ürün gibi..

canım ankarada olsaydın yer bile söyleyebilirdim okadar çoktu ki ama malesef istanbuldaymışsın umarım çabuk bulursun :KK51:

Düşünmen yeter canım, çok teşekkür ederim.

Yazakadar gelir bence her yere,hatta gratis, watsons dışında başka şubelerede gelir diye tahmin ediyorum.bende koyu kestane bir saçı boyalı üstelik,açık kestaneye çevirdiğini gördüm internette gerçekten başarılı gibi:KK5:

Evet bence başarılı eğer yıpratma durumu yoksa bence güzel bir seçim olur.

Demekki ilk başta ürünün tanıtımını yapıyorlar bence nisan, mayıs aylarında ürün tüm raflarda çünkü tanıtım tarihine bakıyorum bir saniye, 27 mart-30 nisan buda şu anlama geliyor. tahminimce nisan,mayıs gibi tüm raflarda olma ihtimali %85:rolleyes:
:KK9::KK9::KK9:

Arkadaşlar gratiste çekilmiş bir resim buldum internetten bakın
images.jpg
bazı gratislerde var demekki :KK73:

kılıçbalığım benim saçlar boyalı ben uygulayamam maalesef:KK51:

Bir yaygınlaşsın, kullanılmaya başlansın ondan sonra uyar mı uymaz mı bakarız ama siz zaten istediğiniz rengi boya ile yapıyorsunuz, sizin için pratik olmaz gibi.

Ben internette çeşitli vidyolara baktım ve boyalı saçlarında kullandığını ve 2,3 ton kadar açılma olduğunu gördüm koyu saçları bile açtı:KK6:

Kullanılır bence ama biraz yıpranma payı olabilir. İçeriği bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum şimdilik.

X