yeni mezun sendromu

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
off yeni mezun oldum,eve geldim ve kendimi çok kötü hissediyorum.1 sene evde kpss ye hazırlanacağım.parasızım,1 tl yi babamdan almak için 100 tane takla tıyorum.birde oda yetmiyor gibi tv izliyorum piskolojin bozulur,pc bakıyorum piskolojin bozulur bu ne yaaaa.zaten burda hiç arkadasım yok,bütün arkadaslarım başka şehirlerde kaldı.sanırım kafayı yicem:(

bu çok kötü bi durum çok ii bilirim..bende 4 seneden sonra 2 yıldır evde oturuyorum..arkadaşım kalmadı burda hepsi evlendi diğerleride başka şehirde kaldılar..inan ben çok zor alıştım hatta daha alışamadım desem yeridir..hep üniv. hayatımı düşünüp depresyona giriyorum.en zoruda dediğin gibi para meselesi..orada kafana göre harcıyorsun kimse hesap sormuyor neden erken yattın geç kalktın diyen yok ama ailenin yanında herşey çok farklı..benim tavsiyem hemen iş bul evde oturmamaya çalışş.yoksa ben gibi depresyona girersin:14:

ben 7 senedir evdeyim. geçen sene yüksek lisans yaptım. 1 sene öyle geçti.
alıştım ben artık. ama ilk zorlandım tabi.
dershanede falan çalıştım olmadı.
arkadaşlarımda gitti doğal olarak. bu sene de sözlendim.
sen eğer kpssyi kazanmak istiyorsan güzelce ders çalış canım. bi işe gir girmesine ama sınava çalışabilirmisin yorgunlukla bilemem.

ben de yeni mezunum sayılır daha doğrusu gizli gizli kalan derslerimi vermeye uğraşıyorum ailemin haberi olmadan...evde olmak belki sorunlu yani ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ben de..yurtta kalırken nice saçma insana karşı anlayışlı olmak zorundaydık ki bunlar ailemiz diyerek kendimi rahatlatıyorum..yoksa gerçekten belli bi yaştan sonra insan biçok şeye takıyor kafasını...inşallah çalıştıklarımıza değer..

annem babam bozuyor asıl piskolojimi zaten,biri Kuran kursuna yazıl diyo öbürü beni sözde canım sıkılmasın diye kocaman kocaman kadınlara misafirliğe götürmeye çalışıyo.onların gözünde artık okul bitti boşum ya...dediğim gibi para istesem evdesin zaten napacaksın parayı diolar.sabah 9 da kalkıyorum,geç kalkıyormuşum.onlar gibi 6 da mı kalkayım ya:(her şeyime karışıyorlar:(kendimi odaya kitleyip ordan hiç çıkmamam lazım haralde...moralim bozukken derste çalışamıyorum ben,napacağım bilmiyorum.4 sene yurtta kaldım bu kadar sıkıntı çekmedim ben.7 kat yabancıydı insanlar ama herseyi konusarak hallediyorduk.evde çocukların konuşma hakkı yok,bu çocuk 22 yaşında olsada...

Back
X