Yeni mobilyalarım nasıl??

ah o yatak odası geçen sene nisan ayından beri hayallerimde yakın zamanda ev alıcaz inşAllah ve ilk işim bu yatak odasını almak olacak.Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.darısı başıma inşAllah

canım bu yatak odasının cibinliği nasıl çıkıyor? ya da çıkıyor mu?
ben de bu takımdan aldım ama eve daha kurulmadı, yeni aklıma geldi. cibinlik tozlanınca nasıl temizlenir acaba?

canım bu yatak odasının cibinliği nasıl çıkıyor? ya da çıkıyor mu?
ben de bu takımdan aldım ama eve daha kurulmadı, yeni aklıma geldi. cibinlik tozlanınca nasıl temizlenir acaba?

cibinlik cırt cırtlı çok kolay çıkıp yıkanıyor :)) seninki de hayırlı olsun

wuuuuuuuu süperler güle güle kullanın,
yemek odasında kararınız kesinmi artık genelde masa ve ünite tercih ediliyor tabi zevk meselesi ama 3 takımda süper

eski evimde sadece tv ünite ve masa sandalye ve köşe koltuk vardı onları öylece bırakıp evimi eşyalı kiraya verdim. uzun zamandır tam takım almak istiyordum şimdiye kısmet oldu . tamamen değişiklik maksatlı. Ünite kullandım ve sıkıldım .güzel mesajlarınız için teşekkürler.DAha iyilerini sizlerin olsun

arkadaşlar eşyalarımı alıp kullanmaya başlayalı 7-8 ay oldu hepsinden çok memnunum. özellikle yatak odamı her gören çok beğeniyor kesinlikle resimdekinin aynısı. bazen iş yoğunluğundan 1-2 gün toz alamadğım oluyor asla toz göstermiyor cibinlik çok kolay çıkıp yıkanıyor. HERkese tavsiyem. aynı şekilde koltuklar da leke tutmuyor . beyaz olduğu ve 2 çocukla her gün üzerinde olduğumux halde loc la siliyorum tertemiz oluyor. yemek odasının kalitesini yatak odası kadar iyi bulmadım ama koltuklarıma uyduğu ve modelini sevdiğim için aldım naçizane fikirlerim bunlar. güzel mesajlarınız için de teşekkür ederim. Allah daha iyilerini isteyen herkese nasip etsin. Ben evlenirken istediğim gibi mobilya alamamıştım bu sefer gönlüme göre oldu 9 senenin sonuna da hakkımdı ama değil mi:)))

güle güle oturun

Çok güzel güle güle oturun bende aldım ama farklı cetmen den konfor mobilya zevkinize çok güzel bende bugün yükledim mobilyalarımin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…