Yeni müdürüm

Bence de sarı manolya bu konuyu acan

vall aynı fikirdeyim, her yerde adı kendinden önce gidiyor. valla sarımanolya mudur bence sıkıntılı demiştir senin hakkında yeminettirmişsin ama senin iş arkadaşlarına sabır ve sıhhat diledik diye hatırlıyorum diğer konularında.

Hof bir türlü ben çözemiyorum nick değiştirmiş üyeleri.

Kim bu nolur benle de paylaşın :KK70:

Nick değiştirmiyor, yeni üyelikle geliyor.
Sarı manolya sanırım kendisi. Acı kahve hatırladığım diğer üyeliği. Arada içeceklerle ve çiçeklerle ilgili birkaç kullanıcı adı daha almıştı.

Sizi alıntılayıp yazdığınız şeyle hiç alakası olmayan bir cevap verirse bilin ki o sarı manolyadır :KK53:

Sarı manolya sanırım kendisi. Acı kahve hatırladığım diğer üyeliği. Arada içeceklerle ve çiçeklerle ilgili birkaç kullanıcı adı daha almıştı.

Sizi alıntılayıp yazdığınız şeyle hiç alakası olmayan bir cevap verirse bilin ki o sarı manolyadır :KK53:
Oha hafiye gibisiniz resmen. Eğer doğruysa tespit edilemez mi sonuçta ikinci üyelik yasak Mune Mune

Bir onceki eski esinizden ayrilip, tayin isteyip ev aldiginiz, ailenizle sorun yasadiginiz ama yine de cocugunuza bakacak olduklari, 4000tl maas alip 2000tl kredi odeyip nasil gecinecegim diye sordugunuz konuda sarimanolya oldugunuzu anlamistim da ses cikarmamistim. Bu yazim tarzini nerede gorsem tanirim ve hikayeniz birebir ayni. Bosanmis oldugunuza sasirdim ama umarim bundan sonraki hayatiniz oglunuzla guzel gecer.

Yeni mudure de ilk tanisma sonrasi onyargili davranmayin. 5 dk gordugunuz adami sevmemeye nasil karar verdiniz? Ben onceki butun konulariniza da en az bir kere yazmistim, cevrenizdeki herkes kotu olamaz. Herkes toplanip size karsi olumsuz davranmaya karar vermis olamaz. Her gittiginiz yerde ve herkesle (anne babaniz, eski esiniz, eski mesai arkadaslariniz, cocugunuz gittigi kres ogretmeni/mudurleri, yani hayatiniza girmis herkes) sorun yasiyorsaniz donup bir kendinize bakmaniz lazim. Ne guzel yeni bir baslangic yapmissiniz, biraz da kendinize yatirim yapip bu pasif agresif davranislari degistirin derim.

Ayrıca sıkıntılı personel değilim.salak gibi eski müdürle hala gorusuyordum.mudurum burayı çok sevdim diyorum, işi de çok seveceksin, yeni midiirn beni aradı diyo, Allah yardımcın olsun dedi.saka mi bu
kararnamenle birlikte personel dosyan da gider, yaşadığın sıkıntılarla ilgili evrak varsa aramıştır eski müdürü bunlar nedir diye, o kısma inandım ben, her müdür yapar bunu hemen hemen ama sezgilerim yeni müdürünün ultra yavşak dedikoducu fırsatçı bir tıp olduğunu da söylüyor, resmi davran, diger personelle ilk etapta seviyeli ol, Balıkesiri de bilirim , dedikodu ve önyargı konusunda allah gerçekten yardımcın olsun

İcimden bir ses eski müdürünün yeni amirini arayıp "senin sıkıntılı bir personel olduğunu" söylediğini söylüyor .İçimdeki ses senin konularını daha önce sayısız kez okudugumu ve çocuğunun kız değil erkek cinsiyetinde olduğunu da söylüyor :KK64:
Aaaa yine mi yalan dolan? Konu sahibi buna da cevap vermemiş. Demek ki içindeki ses doğru söylüyor 😅

Bence ilk kez gittiğiniz bi işyerinde özellikle de tanışmak için gittiğiniz müdürünüze biraz mesafe koysaydınız, ne o öyle müdürüm müdürüm..müdür bey demek çok mu zor? Adam da sızın tavırlarınıza bakarak bu şekilde konusmus olmalı belli ki o da cıvık biri.. Bazı kurumlarda duyduğum kadarıyla kendın gitmeden önce namın gidermiş.. Allah yardımcınız olsun

Kızlar maşallahınız var dikkat ve hafiyelik konusunda:)) Bir an düşündüm kesin benim hakkımda da fikirleri bilgileri vardır diye:KK70: Vallahi sizden korkulur takip ve zeka on numara :)))

Konuya gelince, iki müdür aralarında konuşmuş ve eski müdür yenisine buna dikkat et sorunlu falan demiş çooook aşikar. Sen problemli birimisin onu bilemem tanımıyorum ammaaa yeni müdür karakterli biri değil ona kalıbımı basarım. Yaşlarınızı söylemeside biraz askıntı olacak hissi uyandırmadı değil bende. Bu adamla mesafeli ve diğer arkadaşlarınla sabırlı geçinmezsen olacaklar burnuma hiççç güzel koku yaymıyor..

Ben de bir yıl önce eş durumundan başka bir ile tayin oldum. Eski müdürüm ile yeni müdürüm tüm tr çapında bir whatsapp grupları var. Oradan konuşmuşlar hakkımda , övmüşler etmişler Allah razı olsun inanın ben bundan bile hoşlanmadım. Siz eski müdürü arayıp neden yeni ortamı anlatıyorsunuz ? ne bağınız var anlamadım, az iş ver yorma ne demek ? herhangi bir memurdan farkınız ne ? benim müdürüme böyle bir haber gitse üzülürdüm eski müdürle arasında bişey mi var , neden böyle diyor diye. sizin yorulmamanızı sağlamayı gerektirecek özelliğiniz ne ?

Ben de bir yıl önce eş durumundan başka bir ile tayin oldum. Eski müdürüm ile yeni müdürüm tüm tr çapında bir whatsapp grupları var. Oradan konuşmuşlar hakkımda , övmüşler etmişler Allah razı olsun inanın ben bundan bile hoşlanmadım. Siz eski müdürü arayıp neden yeni ortamı anlatıyorsunuz ? ne bağınız var anlamadım, az iş ver yorma ne demek ? herhangi bir memurdan farkınız ne ? benim müdürüme böyle bir haber gitse üzülürdüm eski müdürle arasında bişey mi var , neden böyle diyor diye. sizin yorulmamanızı sağlamayı gerektirecek özelliğiniz ne ?
Her konusuna ayri ayri sasirmaktan agzim acik kaldi. Aklimda tek bir soru,nasil memur olabiliyor bu tarz insanlar? Sinavi mulakati nasil geciyor valla hayretler icindeyim. Sıkıntılı personel evet,mudurler hakli birbirlerine Allah yardimcin olsun demisler belli ki ;)

Ben buna kizdim ve bunu düzelttim.hem eski müdür söyledim nasıl böle bişi söylersiniz diye.
Hem de yeni müdüre benim talebinin böyle olmadigini söyledim.canim sıkıldı.

Her konusuna ayri ayri sasirmaktan agzim acik kaldi. Aklimda tek bir soru,nasil memur olabiliyor bu tarz insanlar? Sinavi mulakati nasil geciyor valla hayretler icindeyim. Sıkıntılı personel evet,mudurler hakli birbirlerine Allah yardimcin olsun demisler belli ki :KK66:
Herkes sınavla mülakatla olmuyor. Pamukkale üniversitesi rektörünün eşi örneği gibi 😬 Bu tip insanlar her kurumda var sürekli ağlarlar, yok insan ilişkilerinden yok iş yükünden sürekli şikayet ederler. Çok sıkışınca herkes bana aşık herkes bana asılıyor olur olmazsa herkes beni dışlıyor, bir tek ben namusluyum olur. Çocuğum var beni idare edin mevzusu vardır . Bekarsa bekarım diye mağdur oluyorum çok çalışıyorum evliyse ben evliyim kocam şuna şuna kızıyor boşanmışsa boşandım diye açık hedefim beni koruyun. Beni sakin işi az bi yerde çalıştırın , arkamda kimse durmadı, sahip çıkan olmadı. Allah ' ım bitmez bu tarz biri bir kaleme geldi mi artık o kalemden hayır beklemeyin.

Back
X