Örgü Yeni ördüğüm bebek patikleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım benim ellerine emeğine sağlık hepsi çooook guzel olmuş.. yeşil olana ayrıca bayıldım keşke kırmızı yapsaydın :)

harikasin canim
yine döktürmüssün masallah
resmen sanat eseri bu patikler ya
ellerine emegine saglik
ellerin dert görmesin canim arkadasim

ay çok güzeller yaaa. hemen ben de yapıcam yoldaki kızıma bi tane..

canım benim ellerine emeğine sağlık hepsi çooook guzel olmuş.. yeşil olana ayrıca bayıldım keşke kırmızı yapsaydın :)
saol canım yeşil patik yaptım sonra nasıl süsleyeyim derken yeşil uğur böceği yaptım..kırmızısını yaptım..
harikasin canim
yine döktürmüssün masallah
resmen sanat eseri bu patikler ya
ellerine emegine saglik
ellerin dert görmesin canim arkadasim
canım benim teşekür ederim..
ay çok güzeller yaaa. hemen ben de yapıcam yoldaki kızıma bi tane..
yap canım kolay gelsin..
ay cok tatlilar bayildim bayildim bayildim
emeginize saglik
teşekürler..
süperrrrrssssiiiiiiinnnnnn ya . eline emeğine sağlık canım .çok güzel olmuşlar .

saol bi tanem..

yabangulum heosı bırbırınden guzel olmus canım ellerıne saglık.a.s.
yalnız bunları nasıl yaptın bıraz anlatırmısın canım ben bu konularda bıraz becerıksızımdır.kaydirigubbakcemile3

ay bi heves geldi patik yapmaya valla bayıldım hepsine elimde işlerim var biraz onları bitireyim bende yapacağım bi kaç patik eline yüreğine sağlık arkadasım

çok güzel olmuşlar yaaaa
bana göresi de yok mu bunların
39 numaracık -tatlicadiarzu-

ay bi heves geldi patik yapmaya valla bayıldım hepsine elimde işlerim var biraz onları bitireyim bende yapacağım bi kaç patik eline yüreğine sağlık arkadasım
heveslendiysen yap canım.kolay gelsin..
çok güzel olmuşlar yaaaa
bana göresi de yok mu bunların
39 numaracık -tatlicadiarzu-

teşekür ederim:)))))))))))))))))

yaa benımiçim gidiyor bunalrı görunce amabenımkıler senın kıler gıbı guzel olmuyorrrr

yabangülüm bunlar harika olmuşlar hepsi çok güzel :lepi:
rabbim inşallah bebeğine giydirmeyide nasip eder inşallah :Saruboceq:

harikalar bunlar ülküm ellerine yüreğine sağlık bitanem
boş durma ör ör nasıl olsa seninkiler Allah'ın izniyle çifter çifter geleceği için sonrasında yapmaya fırsatın olmayacak delikafadulden beeeeyle dolanacan evde bi oğluna bi kıza koşmaktan yapamazsın benim gibi kös kös oturursun evde:dilcikar: acıkta sen yorul demi ama tez vakitte innnnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh çifter çifterçifter çifter:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden

emeğine sağlık çok güzeller ama resimden örneği çıkarmam imkansız,nasıl ördüğünü sayısını filan anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…