Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Palette Deluxe 9.5 kullanan oldu mu kızlar? Nasıl bir renk?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Merhaba kızlar.
Şu yeni Palette serisinde 9.5 (Altın Parıltılı Bal) çok hoşuma gitti.
Ama yaptım denemelerin sonunda saçım çok yıprandı. Güzel değilse hiç denemek istemiyorum.
Acaba bu rengi kullanan oldu mı kızlar?
Nasıl birşeydir ?

ben bihafta kadar önce boyadım bu renge ama sadece diplerimi açması için boyadım ilk kez boyadım yeni cıkmıs zaten sacım ack kaarameldi diplerim gelmişti bisonraki ayda turuncu yapıcagm için sadece öylesne bi sarı seçtm bunu dene dediler actı diplerimi ama kutudaki kadar acık bi renk olucagını sanma çünkü imkansız o.. şöyle karamel tarzı bişey oluo parlak

Cevabı için çok teşekkür ederim, busu.
Yanlız, diplerin rengin koyumuydu senin, canım?
Benim saç rengim açıktır, açık sarıya yakkındır.

Cevabı için çok teşekkür ederim, busu.
Yanlız, diplerin rengin koyumuydu senin, canım?
Benim saç rengim açıktır, açık sarıya yakkındır.

benim normal saç rengim kumral yani diplerim de kumral dolayısyla dipelr kumral altı karameldi cnm sarı gibiydi

Cevap için çok teşekkür ederim, busu.
Sanırım bu rengi sadece sen kullandın ve kısmet olursa ben kullanacam.

Gerçekten bu rengi hiç kimse kullanmamış mı?
Vallah firma bu ürünü piyasaya tutmadı diye üretimimden çekecekler.

saçların koyu sarıysa çok güzel oluyor biraz ilk boyamada biraz bakırlık yapmıştı arkadaşım kullanmıştı şu an çok güzel ama resimdeki kadar açık değil 1 ton koyusu falan ve saçları doğaldı

Cevap için teşekkür ederim, canım. Bir kaç gün sonra bende boyacam, bakalım ne olacak.
Inşallah güzel tutar.

ben kullandım yanlız tek kullanmadım saçlarımı çok turuncu yapmasın diye palette 8.0 bal köpüğüyle karıştırıp kullandım saçlarım küllü açık sarıydı ama dipleri turunculaşmıştı bende daha koyu bi ton istedim açıkçası dipler yine biraz turuncu ama sarı olan alt kısım bal rengi oldu tabi yıkadıkça açılıyor bi dahaki sefere tek bununla boyayacağım güzel bi renk bence

Son düzenleme:
al canım ssonunda fotograf cektimm boyayalı 15 gün falan oldu ama renk açısından fikir verir sana

Busu, çok çok teşekkür ederim canım.
Zahmet verdim sana.Çok çok sağol.
Renk kutu üzerindekiden daha açık görünüyor ama sana yakışmış.
Bende denecem bakalım ne olacak.

ne zahmeti cnm aşkolsun renk açılıyo sanırım yıkadıkça bide zemnde karameldi benim açık karamel o yüzden koyu tutmadı zaten kolay gelsn sana cnm:)

belki balköpüğyle karstrdgn içn olmstr .. saol cnm

haklısın canım ondandır büyük ihtimal benim saçlarım çok açılmıştıda bende biraz koyulaşsın diye karıştırmıştım ama 2.sefere direk bal rengiyle boyayacağım inş.turunculuklar kalmaz

Busucum, sonunda 9.5 ile boyadım saçlarımı.
Sonuç kötü. Saçım sarı olmasına ramen, saçım 2-3 ton daha koylaştı ve sarı sarı parlayan açık karamel gibi bir ton oldu. 2. resimdeki saç gibi oldu.

Kesinlikle bu ton istediğim ton değildir.
Burada 10.5'i deneyen bir kız vardı. Onun saçı çok güzel oldu. Bu sefer 10.5 alıp denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…