canım çok beğendim..şükür kavuşturana :)) güle güle kullan...
canım öncelikle güle güle kullan güzel olmuş makyajla dediğin gibi daha hoş durur sana sorum şu kaşlarını da mı sa boyasıyla boyadın ne kadar süre durdurdun kaşlarında boyayı
canım çok ssevindim yapmışsın sonunda kaşlarında güzel olmş bak benim dediğim gbi yaptın sanrm :) güle güle kullan valla çok yakışmış
40 ytlye şükret sen cnım kuaföre gitseydn kaç alrlardı kmbilir :)
Gzl olmuş..
kaşlarının şeklide bir harika tatlım
Gerçekten de hoş olmuş.
Açıcıyla açtığında saçında boya varmıydı,yoksa doğal saçını mı açtın?
Bende saçlarımı açık kumrala boyadığımda,kaşlarımıda boyuyorum..
Uyumlu oluyor..
cnmm benim saçlarda seninkine yakın bi renkteee kaşları boyayınca çok solgun duuryor insanın yüzüüüü bence bidaha boyama cnmm saç rengin süper olmuş kaşlara gerek yok benceeeee..ben bikere o hatayı yapmıştım pişman oldum daha ellemedim valla kaşları..
cnmm benim saçlarda seninkine yakın bi renkteee kaşları boyayınca çok solgun duuryor insanın yüzüüüü bence bidaha boyama cnmm saç rengin süper olmuş kaşlara gerek yok benceeeee..ben bikere o hatayı yapmıştım pişman oldum daha ellemedim valla kaşları..
şimdi kaşlarımı evdeki çikolata kahve saç boyasıyla koyulttum, daha iyi oldu gerçekten:)
ama kaşlarım simsiyah ya, mecburen arada rengini kırmam gerekecek sanırım..ama saç boyasıyla aynı renk olunca (renk açıksa) kaşlar dediğin gibi solgun duruyo insan..ama çokta koyu olunca doğal durmuyo, öle de sırıtıyo..
çikolata kahve daha iyi olmuştur eminim cnm çünkü bende senin gibi açık renk yapmıştımm felaket olmuştu:)aslında saçlarını bi süre kullansan gözün alışsa siyah kaşların hiç sırıtıyo gibi gelmes..inan saprarı saç kullanıpta kaşları simsiyah olanlar var ve çokta güzle duruyosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?