Saç Rengi ve Saç Boyama yeni saç rengim yakışmış mı? (resimli)

canım çok beğendim..şükür kavuşturana :)) güle güle kullan...

sağol canım..evet en sonunda yaptım, ikinci ve üçüncü boyamalarda daha da iyi olcak inş..ama makyajla ben bile kendime inanamadım :lepi:
makyajsız da aynı şaşkınlığı yaşıyorum çünkü çok ifadesiz oluyorum kafamçokkarıştı napalım makyajla gezcez artık

canım öncelikle güle güle kullan güzel olmuş makyajla dediğin gibi daha hoş durur sana sorum şu kaşlarını da mı sa boyasıyla boyadın ne kadar süre durdurdun kaşlarında boyayı

sağol canım..
kaşlarım benim çok siyah ve kalın telli kolay kolay rengi açılmıyo..bende aynen saçıma yaptığım gibi kaşlarıma önce palette yoğun renk açıcıyı sürdüm, nerdeyse sarı olana kadar tuttum, sonrada saç boyasını sürdüm ve beklettim istediğim koyuluğa geliceye kadar..normalde çok hoş duruyo ama ışıkta ve güneşte sarı sarı parlıyo :gitme: ona henüz bir çözüm bulamadım açıkçası mafoldumben ama yani siyah olmasından iyidir diye düşünüyorum tabii (avatardaki kaş göz benim ordan da anlayabilirsin ne kadar siyah oldunu) zemuszemus

canım çok ssevindim yapmışsın sonunda kaşlarında güzel olmş bak benim dediğim gbi yaptın sanrm :) güle güle kullan valla çok yakışmış

Çok güzel olmuş, doğal durmuş renk yüzünde.
Renk kaşlarla da uyum sağlayınca itici durmuyor.Sen de kaşlarını da boyamışsın,iyi yapmışsın.

canım çok ssevindim yapmışsın sonunda kaşlarında güzel olmş bak benim dediğim gbi yaptın sanrm :) güle güle kullan valla çok yakışmış

sağol canım valla bana 40 TL'ye mal oldu..2 kutu açıcı 2 kutu boya..bi dahakine direk palette açık küllü kumral alıcam..karıştırarak zor oluyo :)) bundan sonra dibi geldiğinde palette alıcam mesela, umarım farklı bi renk çıkmaz..(ben loreal kumral ve küllü sarıyı karıştırıp yaptım çnk)

Gerçekten de hoş olmuş.
Açıcıyla açtığında saçında boya varmıydı,yoksa doğal saçını mı açtın?

Bende saçlarımı açık kumrala boyadığımda,kaşlarımıda boyuyorum..
Uyumlu oluyor..

vardı canım resimdeki gibiydi..ama istediğim kadar açılmadı açık bi turuncu oldu 40 dk bekletmeme rağmen..ama hiç yıpratmadı, saçlarım gür belki ondandır..bi de diplerim çıkmıştı onları en son açtım..kaşlarımıda önce açıp sonra boyadım:)
bende sana bişi sorcam, hangi boyayı kullanıyosun ve memnun musun? bi de kaşlarını açtığında güneşte parlıyo mu? benim parlıyo ve hiç doğal durmuyo ama normalde çok hoş duruyo..ben kumral ve küllü sarıyı karıştırarak yaptım ama bi dahakine direk açık küllü kumral alıcam ondan senin hangi boyayı kullandını ve memnun olup olmadını merak ettim cnm..resmin varsa da süper olur kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $HPIM3550 - Kopya.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 100
cnmm benim saçlarda seninkine yakın bi renkteee kaşları boyayınca çok solgun duuryor insanın yüzüüüü bence bidaha boyama cnmm saç rengin süper olmuş kaşlara gerek yok benceeeee..ben bikere o hatayı yapmıştım pişman oldum daha ellemedim valla kaşları..

bir arkadaşım kuaförde saçlarını boyatırken kaşlarınıda boyatmıştı..
önceleri çok hoştu ama bir süre sonra kaşları döküldü ve çok pişman oldu..
umarım sen yaşamazsın bu durumu....
bu arada doğal ve şık durmuş..
güle güle kullan...

sağol cnm..ama kaşlarım çok siyah ve eğer boyamazsam çok itici duruyo ve çingene gibi oluyorum :) bazı insanların dökülüyo gerçekten ama kaşlarım çok kalın telli ve boya bile zor tutuyo..kaşları dökülenlerin yüksek ihtimal seyrek ve ince tellidir. çünkü çok kişi kaşlarınıda boyatıyo ve dökülen çok nadir..ama ben kaş boyasına geçicem yinede yakında, çokta güvenmemek gerek kaşların yapısına tabii..soluk durma konusunda haklısın ama makyajla çok güzel oluyo sositososito normalde evet hasta gibi duruyo :bbo: o nedenle belki saçlarla aynı renk değilde bir ton koyusuna boyatmak daha iyi olabilir, zaten kaşların biraz daha koyu olması gerekir aslında

şimdi kaşlarımı evdeki çikolata kahve saç boyasıyla koyulttum, daha iyi oldu gerçekten:)
ama kaşlarım simsiyah ya, mecburen arada rengini kırmam gerekecek sanırım..ama saç boyasıyla aynı renk olunca (renk açıksa) kaşlar dediğin gibi solgun duruyo insan..ama çokta koyu olunca doğal durmuyo, öle de sırıtıyo..

çikolata kahve daha iyi olmuştur eminim cnm çünkü bende senin gibi açık renk yapmıştımm felaket olmuştu:)aslında saçlarını bi süre kullansan gözün alışsa siyah kaşların hiç sırıtıyo gibi gelmes..inan saprarı saç kullanıpta kaşları simsiyah olanlar var ve çokta güzle duruyosositososito

daha iyi oldu canım gerçekten..özellikle güneşte diğeri feci duruyodu..şimdi iyi oldu :) teşekkürler..sen hangi boyayı kullanıyosun açık kumralda? ben dediğim gibi karıştırarak bu rengi elde ettim ama bi daha karıştırmakla uğraşmak yerine tek kutu boya alıp diplerine uygulamak istiyorum da ondan soruyorum cnm..benim saç rengime benziyomu bi de seninkisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…