ben kaşlarını çok begendimkaydirigubbakcemile3 kendinmi şekil weriosun
daha iyi oldu canım gerçekten..özellikle güneşte diğeri feci duruyodu..şimdi iyi oldu :) teşekkürler..sen hangi boyayı kullanıyosun açık kumralda? ben dediğim gibi karıştırarak bu rengi elde ettim ama bi daha karıştırmakla uğraşmak yerine tek kutu boya alıp diplerine uygulamak istiyorum da ondan soruyorum cnm..benim saç rengime benziyomu bi de seninkisi?
cnm benim saçımda gölge vardıı kullandıkca iyicene açıldıı kumrala boyadımmm senin saçın gibi oldu rengiiii..palettenin kumralı..ama sen açık istiyorsan açık kumral rengini al paelttenin gerçekten güzel tutuyooo tabiii kutu üzerindeki saç rengiyle alakası olmsada benim istedigim gibi bi renk olduu..iki renk karıştırmayı sevmiyorum cnmmm tek renk kulan hemmm sürekliii tüm saçını boyamassın dipleri geldikce sadece dipleri boyarsınn saçında çok yıpranmasss..
kasndami sac boyasyla boyadn ama nsl?? bn ii diil die duydm
Kaşları nasıl boyadın canım..
canım saç rengin çok güzel olmuş ama benim asıl merak ettiğim kesimini hangi kuaför yaptı? Bu aralar deli gibi iyi bir kesim yapacak ve çokta pahalı olmayan bir kuaför arayışındayım.resimlerimi koyarım yarın resmen cadı gibi oldu saçlarım yadüzelttirmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?