Saç Rengi ve Saç Boyama yeni saç rengim yakışmış mı? (resimli)

cnm benim saçımda gölge vardıı kullandıkca iyicene açıldıı kumrala boyadımmm senin saçın gibi oldu rengiiii..palettenin kumralı..ama sen açık istiyorsan açık kumral rengini al paelttenin gerçekten güzel tutuyooo tabiii kutu üzerindeki saç rengiyle alakası olmsada benim istedigim gibi bi renk olduu..iki renk karıştırmayı sevmiyorum cnmmm tek renk kulan hemmm sürekliii tüm saçını boyamassın dipleri geldikce sadece dipleri boyarsınn saçında çok yıpranmasss..

sanırım bundan sonraki boyamada kumral alıcam bende..loreal excellence ya da preference serisinin küllü kumralından alıp, sadece diplere uygulıcam..yukarılar daha koyu aşağılar daha açık olcak ama ben o şekilde de seviyorum..açık kumral yıkandıkça daha da açılıyo, kaşarımla da daha uyumlu olması için kumral boyıcam o da açılcak zaten..
sağol canım yorumların için a.s.

kasndami sac boyasyla boyadn ama nsl?? bn ii diil die duydm

önce palette ile açtım rengi üzerine saç boyasını sürdüm ama aynı renk oldu, öle olunca da soluk durdu suratım..bende tekrar koyulaştırdım..ben saça ne kadar zarar veriyosa, kaşıma da o kadar zarar vereceğini düşünüyorum boyanın..çünü saçlarım ve kaşlarım aynı kalınlıkta, hatta kaşlarım daha bile kalın, dokunsan eline batar yani o derece :) ama seyrek ve ince telli bi kaş olsa zararı daha çok olurdu..ben en yakın zamanda kaş boyası alıcam, şimdilik böle idare ediyorum ama kaş boyasının da çok sağlıklı oldunu düşünmüyorum, içinde kimyasal olan herşey zarar verir bu kesin..

yakışmış saçların beğendim ben güle güle kullankaydirigubbakcemile2 ben de kaşlarımı boyamak istiyorum ama cesaret edemedim,benziyor seninkilere,sen bişey olmadı yazmışsın bende saçlarımla beraber boyayım barikaydirigubbakcemile3

canım saç rengin çok güzel olmuş ama benim asıl merak ettiğim kesimini hangi kuaför yaptı? Bu aralar deli gibi iyi bir kesim yapacak ve çokta pahalı olmayan bir kuaför arayışındayım.resimlerimi koyarım yarın resmen cadı gibi oldu saçlarım ya düzelttirmem lazım...

Benimde nerdeyse saçlarımın aynısı canım. Ben çok beğendim.Sanada çok yakışmış.Yalnız alıntı yapmadımburda bi arkadaş yazmış,kaşlarını boyama diye.Bende ilk boyamamda kaşlarımı boyamıştım, o zaman çok soluk olmuştum.Bende beyaz tenliyim.Şimdi kaşlarımı boyamıyorum ve sanki daha doğal duruyor.Sende kaşların çok çok siyahsa saçlarınla aynı renk boyamamk yerine sadece kaşlarının rengini biraz kırabilirsin bence.

Kaşları nasıl boyadın canım..

canım benim kaşlarım çok siyah olduğundan önce açıcıyla tamemen açtım sonra saç boyasını sürdüm ama bir daha böle yapmıcam..aslında bir daha saçlarımı bu kadar açık yapmayı da düşünmüyorum, makyajla çok tatlı oluyo ama hem kaşlar koyu olduğu için sürekli onları kırdırmam gerek hem de makyajsız hasta gibi gösteriyo..tenim biraz daha buğday ya da bronz olsaydı böle olmıcaktı ama beyaza yakın bir ten rengim var..

bi dahaki boyamada küllü kumral alıcam..amacım mümkün olduğunca saçımdaki bakırlığın gitmesi ve doğal durması..

tekrar teşekkürler herkese yorumlar için a.s.

canım aslında saçlarımı kestirmeyeli 3 ay oldu :kedi: uçları çok kötü ve katlar çok kötü oldu..hep aynı kuaöföre gidiyorum..memnunum ama daha iyi bi yer de olabilir ama burası uygun ve bana yakın, bi memnuniyetsizliğimde yok diye buraya gidiyorum..kuaför şenesenevlerde..çok iyi kesim yapan bildiğim farklı bi yer yok

yanlış anlamayın fikrimi paylaşacağım,bana canlı bir renk gibi gelmedi.yüzünüz çok soluk kalmış ve tonda soluk.size daha canlı bi ton gerek.bu arada yaprak dökümü dizisindeki Leyla yı andırıyorsunuz,onun rengini baz alırsanız çok yakışır.

bencede biraz daha canlı renkler size daha çok gider benim fikrim tabiki sen sevdinse tamamdır zaten.bu arada ben mesajda gülümsemeleri kullanamıyorum bi fikri olan varmı acaba

Canım bence hiç soluk falan göstermemiş hatta gayette açmış seni,bence hiç bozma rengini böyle kalsın,bengünün yeni saç rengine benziyo,züper..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…