- Konu Sahibi ezgiezgi13
-
canım nerede ve kaç fiyata yapılıyor prp?Merhaba arkadaşlar, yeniyim burda ve yazdığım yazılara geri dönüş yapmak için kontrol sağlayamıyorum :) hepimizin muzdarip oldugu saç konusunda herkesin fikre ve bilgiye yeni yöntemlere ihtiyacı oldugunu görüyorum . Bu konuda ki sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Saçlarım cok ınce telli ve tepemde zamanla seyreklik olustuı. kullanmadıgım vitamin ve bitkisel yöntem kalmadı. Sac ektirmeye bile karar verdim arastırdım bu sürecte yeni bir yontem olan PRP tedavisi ile tanıstım. Hücre yenileme yöntemi oldugu için ilk seferde bile sac derimde ve tellerinde hacim olustu suan süreç tamamlanmamasına ragmen yeni saclar cıkmaya basladı. Bu konuda yardım isteyenlere memnuniyetle bilgilerimi ve sürecimi paylaşabilrim.
canım nerede ve kaç fiyata yapılıyor prp?
kalamış...istanbul...ben adanadayım..Ben bir arkadasımın tavsiyesiyle kalamısta yaptırıyorum, piyasaya göre hem uygun fiyatlar hem temiz ve cok ilgililer. Düşünürsen görşmen konusunda yardımcı olabilirim.
fısatın olur gelirsin :)kalamış...istanbul...ben adanadayım..
Merhaba arkadaşlar, yeniyim burda ve yazdığım yazılara geri dönüş yapmak için kontrol sağlayamıyorum :) hepimizin muzdarip oldugu saç konusunda herkesin fikre ve bilgiye yeni yöntemlere ihtiyacı oldugunu görüyorum . Bu konuda ki sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Saçlarım cok ınce telli ve tepemde zamanla seyreklik olustuı. kullanmadıgım vitamin ve bitkisel yöntem kalmadı. Sac ektirmeye bile karar verdim arastırdım bu sürecte yeni bir yontem olan PRP tedavisi ile tanıstım. Hücre yenileme yöntemi oldugu için ilk seferde bile sac derimde ve tellerinde hacim olustu suan süreç tamamlanmamasına ragmen yeni saclar cıkmaya basladı. Bu konuda yardım isteyenlere memnuniyetle bilgilerimi ve sürecimi paylaşabilrim.
ezgi hanım benim soruma hala cevap vermedi, ne şimdi bu ucunu gösterir kaçar gibi...burada bu kadar insan bir umut yazılan her şeyi kelime kelimesine okuyor, bir iddaa atıyorsak ortaya arkasında duralım lütfen
ben de yaptırdım prp, ilk seferde saç dökülmemi durdurdu..
sonrasında cildimde 3 seans uygulandı, etkisi süper.. işe yaramaz kremlere vs ye para vericeğnize bence ilk etapta tedavi amaçlı 3 seans ve sonrasında yılda bir kez prp en ii çözüm
kızarıklık morarma oluyo evt ama miktarı kişiye göre ve işlemi yapan dr.a göre değişiyo. bende çok oluyo mesela açık tenliyim çünkü ve kanım daha akışkanmış..ve işlemin daha iyi sonuç vermesi için de biraz derine yapmak gerekiyomuş o da haliyle daha çok morartıyor- ama gene de 2 gün sonra hafiflemiş oluyo ve fondotenle filan kapatabiliyorum ben
fiyatından daha çok bence bu işi iyi yapan birini bulmalısın.benim duyduğum çok yüzeysel ve azcık yapılıyomuş ve tek emla kullanılıyomuş.
3 seans alırsan muhtemelen indirim yapılıyodur
teşekkürler siz nerde yaptırdınız acaba?
Ankara'da yaptırdım..ama bu kadar yüksek ücret ödemedim ben
en az 3 kez yaptırmak gerekiyo hem,1 kez sonuca götürmüyo
benimde yaklaşık 2 senelik bir saç dökülme hikayem vardı. Nişantaşı Sculpture da görev yapan Dr.nezih Karaca ile tanıştıktan sonra prp tedavisine başladık. o kadar ürün ve serum kullandım ki hiç birinde etki göremedim. Nezih bey sayesinde hem saç dökülmem durdu hemde saçlarım güçlendi.. Kendi kanınızdan ayrıştırılan trombositlerle yapılan bi işlem o yüzden de içi rahat ediyor insanın. Nez
h beyde işinin ehli bi doktor ve kaliteli prp kitleri kullanıyor.. aynı dertten müzdarip olanlar denemekte fayda var etkisini göreceğinize inanıyorum
Canım prp tedavin bitti mi sonucları nasıl oldu paylasırmısın lütfen?Merhaba arkadaşlar, yeniyim burda ve yazdığım yazılara geri dönüş yapmak için kontrol sağlayamıyorum :) hepimizin muzdarip oldugu saç konusunda herkesin fikre ve bilgiye yeni yöntemlere ihtiyacı oldugunu görüyorum . Bu konuda ki sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Saçlarım cok ınce telli ve tepemde zamanla seyreklik olustuı. kullanmadıgım vitamin ve bitkisel yöntem kalmadı. Sac ektirmeye bile karar verdim arastırdım bu sürecte yeni bir yontem olan PRP tedavisi ile tanıstım. Hücre yenileme yöntemi oldugu için ilk seferde bile sac derimde ve tellerinde hacim olustu suan süreç tamamlanmamasına ragmen yeni saclar cıkmaya basladı. Bu konuda yardım isteyenlere memnuniyetle bilgilerimi ve sürecimi paylaşabilrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?