Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni Saç Tedavisi PRP

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçlarına prp yaptıranlar memnun musunuz ? Yaptırıyorum başladım diyip gidiyorsunuz bi daha yorum almak ne mümkün . Bi gün ben yaptırırsam cevap bekleyen herkesi bilgilendiricem inşallah. Yazık o kadar insan umutla bekliyor.

Ben yaptırdım saçlarım genetik olarak çok az ince telli sönük ilk doktor kontrolünde kamerayla gösterdi doktorum tüy gibi saçlarım vardı bunları beslemezsek dökülecek ve bir daha çıkmayacak dedi ve öyle başladım yalnız ilk başta 6 seans mezoterapi üzerine 3 seans prp yaptırdım gerçekten o tüy gibi saçlara mezoterapi sonunda bile baktığımzda kalınlaşmıştı baya baya saç olmuştu ilk başta biraz dökülme oldu sonra maşallah 3-4 ay sonra acayip toparladı saçlarım doktorum senede 1 1 kere prp ile devam etmemi söyledi ama ben yaptıramadım şimdi yine ihtiyacım var

Yukarıdadada açıkladığım gibi ben memnun kaldım çok hemde maddi durumum el verince yine başlıcam biraz doktorda önemli bence çünkü bazıları işi ticarete dökmüş bende istanbuldan balıkesire taşındım burdaki doktora pek güvenemedim . Prp yaparken saçlarıma kalan çok az sıvıyı yüzümede sürüyordu doktorum cildim sorunlu diye inanın yüzüm cildim bile bebek gibi parlamıştı

Kızlar,
PRP 'nin ne olduğu ile ilgili bilgiyi bu siteden okuyabilirsiniz. Dolu dolu ve açıklayıcı bir yazı. (PRP nedir? Nasıl Uygulanır?) Site aslında bir saç ekimi sitesi, bir estetik merkezi sitesi değil ama yazıyı güzel yazmışlar. Bir ona bakın bir de aşağıda dediklerimi lütfen dikkate alın.

ben kendim bizzat PRP yaptırdım ve yapan yakın arkadaşım, biliyorum.

Ayrıca başka yerden öğrenemeyeceğiniz iki temel şey söylemek istiyorum;
  • En az 3-4 sefer yaptırmazsanız işe yaramaz.
  • Bir de maliyeti 2017 'de 10 dolar olan PRP tüpleri var (kanın içine doldurulup, hazırlandığı özel cam tüp) ikincisi 60 dolar olan tüp var. bu ithal 60 dolarlık tüplerden kullanmıyorsa... diğeri hiç bir işe yaramıyor. Çünkü trombositlerinizi gerçekten aktif hale getirmiyor.

Maliyeti zaten bu kadar... geri kalanı hep estetisyenlere kar... olsun da zaten o önemli değil ancak ithal özel prp tüpü kullandığından emin olun.

PRP mantık olarak hem yüzde hemde saçta çok işe yarıyor ancak doğru şekilde hazırlanması önemli... çünkü kendi kanınız bile olsa bir işlemden geçmesi gerekiyor ve bu işlemi adam akıllı yapan yer çok az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki istanbulda nereye yaptirmistiniz?

Peki istanbulda nereye yaptirmistiniz?
Ben metroport busidence da neslihan dolara gittim sadece prp için değil öncesinde cildimdeki sivilceler için gidiyordum hatta prolaktin hormonumun fazlalığını bulan beni çok büyük bir dertten kurtaran insandır kendisi o kadar iyi o kadar tatlı bir kadınki gereksiz şeyler yapmıyor soruna yönelik davranıyor ben kendisinden çok memnun kaldım 3 yıl farklı dertlerden hep kendisine gittim cilt olsun saç olsun annem hala kendisinin hastası şimdi balıkesire taşındım inanın hiç bi doktor tatmin etmiyor beni hep ona sormak istiyorum herşeyi annem gidince ona söyletiyorum böyle böyle de anne diye inanın ondan daha çok tatmin oluyorum eğer gitmek isterseniz sonuna kadar tavsiye ederim keşke istanbulda olsamda gidebilsem

Teşekkür ederim cevap için :)malesef bana uzak kalıyor küçük bebeğim var cok zor olur gidip gelmek.

Merhaba, bugün ilk seansımı yaptırdım. Eğer unutmazsam gelişmeleri buradan yazacağım. Dr da iğne tabancası olmadığı için canım yandı. Bir hafta sonra 2. Seans uygulanacak.

Merhaba, bir hafta arayla 3 seans yaptırdım. Bu haftasonu 4 sransım var. Hala bişey anlamadım. Dr minik yeni çıkmış saçlarım olduğunu söyledi ama ben göremedim. Bilmiyorum çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…