Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni Saclarim Cikiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Bundan iki ay öncesine kadar alnımın üstündeki saçlarda hafif seyrelmeler vardı .Bu duruma acayip üzülüyordum.Neler mi yaptım önce kan düzeyime baktırdım sınırın biraz altındaymışım doktor demir ilacı verdi hergün bir tane kullanıyorum.Şampuanıma çam terebenti koydum .Haftada bir saç bakımı yaptım .Ayrıca yeni saçlarımın çıkmasında oldukça etkili olan priorin isimli ilaç kullanıyorum .Küçük küçük saçlar çıkmaya başladı ve bu saçlar şimdi uzuyor.Seyrelme de ortadan kalktı.Sizlerle paylaşmak istedim tüm bunları.Özellikle ilaç gerçekten işe yarıyor arkadaşlar bende hiçbir yan etkisi de olmadı.

Son düzenleme:
priorini kendim aldım,doktoruma da sordum kullanabileceğimi söyledi :)

canım senin adına çok sevindim ayrıca verdiğin bilgiler içinde çok teşekkürler öptm..............

pamukelfçim ben de öptüm canım sağolasın:)

Peki bu ilaç saçkıran olan bölgedede saç çıkarırmı?Başımın ön kısmında ufacık bir yerde stresten dolayı oluşan bir boşluk var sarımsakla ovdum tuzla ovdum kanat dediler kanattım ama canımın yanmasından başka bir işe yaramadı.

saç kıran olan yerde saç çıkabiliyor ama iyi bir doktor tedavisiyle. burda bi hastamızda stresten bölgesel dökülme başladı. yapma ilaçlar ve hap verdi cilt uzmanı saçlar çıktı.

kullandığım ilacın prospektüsünde eğer oradaki hücreler ölmediyse canlıysa çıkaracağını söylüyor geçmiş olsun mesurecim

benımde saclarım dokuoluyor du...ben çozumu sampuan değişimi saç kesimi ve ayrıca bakım kremi kullanarak buldum ..tamamen kesılmesede azaldı dokulmesı...ama çok uzuldum kestırdıgım zaman..çunkı 4 yıldır uzatıyordum..su an oldukca azaldı dokulmesı...

valla ben denedim priorini daha alalı 2 gün oldu hemen etkisini gösterd
i dökülen saçımın yerine yenisi çıkmaya başladı ayriyetten dogal oldugu için kilo aldırır diye korkmayın kiloda aldırmıyor isteyen sitesine girer orda tüm sorulara cevap var tadıda çikolata gibi migde bulandırmaz yapmanız gereken sabah yemekten sonra 1 akşam yemekten sonra 1 kapsül yutuyorsunuz eger yogun dökülme varsa saçta sabah 2 akşam 1 kapsül olarakta kullanabiliyorsunuz . tam 3 ay kullanıyorsunuz 120 tablettlikleri 3aylıktır 60 kapsülleri ise 1 ay 3 ayda etkisini tamamiyle gösteriyor . tavsiye ederim yani 120 tabletligi 80 ytl 60 tabletligi ise 55 ytl ben 120lik aldım ve çokta iyi geldi sadece saça degil cildede iyi geliyormuş erken yaşlanmaya son yani sitesinde okudum araştırdım aldım . sitesi www.priorin.com.tr girer bakarsınız şimdiden saglıklı günler dilerim

christina sağol canım benımde saçımla ılgılı sorunum vardı alıp denıycem ınsallah ıyı gelır...

benim de saçımda bozuk para büyüklüğünde dökülme açılma olmuştu
doktor bana ketoral diye bir şampuan önermişti düzeldi sonra..
bu isim de aklınızda olsun arkadaşlar

arkadaşlar ben 1 aydır 150 gr. sığır iliği 150 gr. hindistan cevizi yağı saç kıran içinde içine 1 baş büyük sarımsakları dövüp içine atacaksınız. İlk önce iliği kısık ateşte bir teflonda eritin daha sonra sarımsağı ve h. cevizi yağı ekleyin. ılıkken kafanıza sürüp streçleyin. Üzerine sıcak havlu ile bekletin. 2-3 saat bekledikten sonra yıkayın. Zor çıkan bir kür arkadaşlar önce defne sabunu ile yağları akıtırsanız. Daha iyi olur. Sonuç mu 8 haftadafışkıran saçlarınız...Sevgilerle..

Arkadaşlar bu arada daha da etkili kürler saç çıkaran olsun, saçı çok çabuk uzatan bitkiler karışımlar olsun bilgi alışverişinde bulunabiliriz..sevgiler

Bende almayı düşünüyorum ama hergün kullandıgım bi tiroid ilacım var ona etkisi olurmuki acaba...

merhaba elif bende sığır iliği aldım fakat hiç erimiyor.neyi yanlış yaptım anlamadım.bana mail atabilirmisin yapılışını

priorini bende denedim ama bi faydasını görmedim sence ne olabilir

iliği kasaplardan temin edebiliyormuyuz yoksa kemik alıp kendimizmi çıkartacağız nasıl yapacağımız hakkında biraz bilgi verirsen çok sevinirima.s.
bu kürün faydalı olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…