Peki bu ilaç saçkıran olan bölgedede saç çıkarırmı?Başımın ön kısmında ufacık bir yerde stresten dolayı oluşan bir boşluk var sarımsakla ovdum tuzla ovdum kanat dediler kanattım ama canımın yanmasından başka bir işe yaramadı.
arkadaşlar ben 1 aydır 150 gr. sığır iliği 150 gr. hindistan cevizi yağı saç kıran içinde içine 1 baş büyük sarımsakları dövüp içine atacaksınız. İlk önce iliği kısık ateşte bir teflonda eritin daha sonra sarımsağı ve h. cevizi yağı ekleyin. ılıkken kafanıza sürüp streçleyin. Üzerine sıcak havlu ile bekletin. 2-3 saat bekledikten sonra yıkayın. Zor çıkan bir kür arkadaşlar önce defne sabunu ile yağları akıtırsanız. Daha iyi olur. Sonuç mu 8 haftadafışkıran saçlarınız...Sevgilerle..
priorini bende denedim ama bi faydasını görmedim sence ne olabilirBundan iki ay öncesine kadar alnımın üstündeki saçlarda hafif seyrelmeler vardı .Bu duruma acayip üzülüyordum.Neler mi yaptım önce kan düzeyime baktırdım sınırın biraz altındaymışım doktor demir ilacı verdi hergün bir tane kullanıyorum.Şampuanıma çam terebenti koydum .Haftada bir saç bakımı yaptım .Ayrıca yeni saçlarımın çıkmasında oldukça etkili olan priorin isimli ilaç kullanıyorum .Küçük küçük saçlar çıkmaya başladı ve bu saçlar şimdi uzuyor.Seyrelme de ortadan kalktı.Sizlerle paylaşmak istedim tüm bunları.Özellikle ilaç gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ben de hiçbir yan etkisi de olmadı.Tamamen bitkisel bir ilaç.:teselli:
2 gün ilacın etkisini anlamak için çok kısa bir süre gibi geldi bana:uhm:valla ben denedim priorini daha alalı 2 gün oldu hemen etkisini gösterd
i
arkadaşlar ben 1 aydır 150 gr. sığır iliği 150 gr. hindistan cevizi yağı saç kıran içinde içine 1 baş büyük sarımsakları dövüp içine atacaksınız. İlk önce iliği kısık ateşte bir teflonda eritin daha sonra sarımsağı ve h. cevizi yağı ekleyin. ılıkken kafanıza sürüp streçleyin. Üzerine sıcak havlu ile bekletin. 2-3 saat bekledikten sonra yıkayın. Zor çıkan bir kür arkadaşlar önce defne sabunu ile yağları akıtırsanız. Daha iyi olur. Sonuç mu 8 haftadafışkıran saçlarınız...Sevgilerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?