- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Basım agrir mi diye korkuyorumBence o...
İspat ettiğinizde kıza söyleyin. Ona göre bu adamla yola girsin. Günah sizden çıksın.
Ben size gülmedim onu nereden çıkardınız?Ben anlamadım neden bu kdr güldünüz cok mu komik bizim buralarda adet 3 sene emek vermişsiniz.bir işten ayrılırken sevgiliden ayrılırken es dostta Verda ederken helalik alınır .yani adet sizin oraları bilemem tabi
Kanitlanip atilsa var ya tadindan yenmez hı
Isten ayrilirken, bir yeri terk ederken, giderken vs hepsinde bizde de helallesmek var ama sevgiliyle denk gelmemisiz napalimBen anlamadım neden bu kdr güldünüz cok mu komik bizim buralarda adet 3 sene emek vermişsiniz.bir işten ayrılırken sevgiliden ayrılırken es dostta Verda ederken helalik alınır .yani adet sizin oraları bilemem tabi
aynen açıkçası ben kindar biriyim bana gerçekten kötülük yapan birini asla unutmam 8999 yıl sonra olsada eğer fırsatını bulursam yapıştırır geçerim
Aralarını bozmak istesem sence su ana kdr neden bekleyeyim bu adam beni zaten 3 aydir instagramdan tüm arkadaşlarımın hikayelerini açıyor benim hikayelerimi açıyor bunu gösterirdim aralarını bozmak istesem .ayrica 1 aydan fazladır aranıyorum özelden aralarını bozmak istesem neden 1 aydir bekleyeyim .ben sadece korkuyorum hem basım agrir hemde beni kötü anımsar olaylar olabilir ayrıca gunaha da girmek istemem kısmeti o ise .tamamen arada öfke krizine girdiğim için sordum sizeKendimi hiç rezil etmezdim söyleyip de. Senle barışmak istesem neden seni terkedeyim kafandan uydurma der yüzde yüz.
Ayrıca kıza gerçek yüzünü gösterdin diyelim ne geçecek eline? Hiçbirimiz saf değiliz bari bize yapma yani öfke falan diyeBasbayağı kızla aralarını bozmak istiyorsun seni de sevdiğini düşünüyorsun çünkü ondan sürekli aradığını düşünüyorsun gizli numaradan. Yapma, gizli numaraya kapat ne hali varsa görsün.
İspat ederseniz diyorum zaten.Basım agrir mi diye korkuyorum
Tamam kuzu espri yapmışsınız şimdi düştü jetonIsten ayrilirken, bir yeri terk ederken, giderken vs hepsinde bizde de helallesmek var ama sevgiliyle denk gelmemisiz napalim
Alinganlik etme bence. Ayriliyorsam zaten öyle yürümüyor hadi o zaman ayrilalim diye ayrilik yasamamisiz belki ya da ne bileyim o raddeye hic gelmemis ki hem komik geliyor hem sasiyoruz.
O sebeple senlik durum yok yani.
Herkesin kendi ayrılığı
@girlolita da ayni dertten muzdarip belli ki ondan.
Gulmek dalga gecmek icin degil bu arada. Bu ara moralin bozuk ondan aliniyorsun bence.
Merak ettim neden konu sahibi arasınBen kesınlıkle aramazdım ama, sana aramanı tavsiye ederim.
Hıcbısey yapamayacağını gorsun aramanın pişmanlığını yasasın ve hayatina baksın diye.Merak ettim neden konu sahibi arasın
konuşmadan terk etti iki kere gittim ayağına konuşmaya bizden olmaz ddi arkasını dond
Hayır anlamadınız sanırım ayrıldıktan sonra beni merak ettiği için bütün takipçi listemdeki herkese açık olan herkesin hikayelerine bakıyor sektirmeden yanı bunun içinde benim kuzenim de var kankam da beraber ne yapıyoruz biryere gittik mi ona bakıyor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?