Yeni sevgiliye eski sevgilinin esyasini hediye etmek.

Ayy böyle iğrençliği benim arkadaşım da yapmıştı. 3 sevgilisine de eskisinden alıp yenisine vermişti kolyeyi. Bir de onlarda bırakıp masraf mı yapayım diyordu. Bence hoş bir şey değil.

Siz onun zamanında size aldığı hediyeyi geri verdiniz o da başkasına mi vermiş yani

Peki siz nasıl farkettnz?

Ayy böyle iğrençliği benim arkadaşım da yapmıştı. 3 sevgilisine de eskisinden alıp yenisine vermişti kolyeyi. Bir de onlarda bırakıp masraf mı yapayım diyordu. Bence hoş bir şey değil.

Hoş olmamasindan öte nasıl bir kalp onu anlamak güç.

Olayı sadece maddi boyutta cimrilik zenginlik musriflik vb. elestirenler sevgiden cok maddeye maddiyata önem veren ablalar heralde

Ben yeni sevgilisi olsam ve bana eski sevgilisine aldığı hediyeyi verse kafasına geçirirdim büyük ihtimal. Çünkü çok büyük bir saygısızlık bu. Ama ben adamdan ayrilmissam ne hali varsa gorsun. Kendi benden gitmiş aldığı hediye gitse nolur. Artık o sevgilisiyle kendi arasındaki muhabbet. Bence siz de çok takmamaya çalışın. Size aldığı hediyeyi başkasına verebilecek kadar değer vermiş yaşadıklarınıza. Kurtuldugunuza sevinmelisiniz.

Kız peki biliyo muydu acaba

Aslında bu konu çok uzun eğer merak ediyorsanız konularima bakabilirsiniz.

Fakat bildigini zannetmiyorum en karaktersiz insan bile kabul etmez bunu diye düşünüyorum.

Hediyeyi geç gece beni sevdigini soyleyip sabahında simdi birlikte oldugu insanla iliski baslatan birinden bahsediyorum aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…