- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
O sevgilin tarafından aldatılmışsn galiba bn olsam kıza mesaj atar benim eskilerimle mutlu olmaya devam ediyorsn gibi bi mesaj atardm.
Bi bakima oyle olur yazik kiza daBence bu o kızı çok rencide eder kızın suçu ne ki ?
Bi bakima oyle olur yazik kiza da
Kiz da bilsin nasil biriyle birlikte oldugunu.. bu cocukla gecirdigi zamana da yazik..
O sevgilin tarafından aldatılmışsn galiba bn olsam kıza mesaj atar benim eskilerimle mutlu olmaya devam ediyorsn gibi bi mesaj atardm.
Olayı sadece maddi boyutta cimrilik zenginlik musriflik vb. elestirenler sevgiden cok maddeye maddiyata önem veren ablalar heralde
Ironi diye birsey var bildin mi?
Haklisin tarzini degistirerek bilgi vermek en iyisi.. ha bide birini kandirildigina inandirmak kandirmaktan daha zordur.. tepedebilir ..Orası öyle tabii ama eskilerimle mutlu oluyorsun demek çok çirkin. İyi niyetle de yazılabilir. O zaman sorulur sen kimin eskileriyle mutlusun diye
Gülüp gecseydiniz o onun densizliği saygisizligi hiç keyfinizi bozmaya değecek bişey degil satıp yeseydin parasinianaaaaa benim kayınvalidenin oğlumu bu acaba niye derseniz eşim eski sevgilisine kolye almış ayrılınca kızda ne var ne yok geri yollamış bi akrabalarıyla kayınvalide eşimide söylemiş geri yolladıklarını bide yıllarca saklamış benim kız doğunca kolyeyi kızıma taktı eşim görünce çıldırdı bende öğrendim dediği laf eeee oğlum altın kolye hiç atılırmı satsanda az para veriyorlar bak sevdiğin kadından kızına kaldı fenamı oldu
Valla bu platformdaki bazi hızlı ve öfkeli bayanlar pek de ironi yapıyor gibi gelmedi bana
Sende bana fazla atarlı ve giderli geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?