Yeni sevgiliye eski sevgilinin esyasini hediye etmek.

O sevgilin tarafından aldatılmışsn galiba bn olsam kıza mesaj atar benim eskilerimle mutlu olmaya devam ediyorsn gibi bi mesaj atardm.

Tasarruflu çocuk Onu bunu bırakın da böyle bir insanla olmadığınız için sevinin. Ne kadar ayıp bir şey senin eskilerini yeni sevgilisine vermiş. Kıza verdiği değerde ortada üzülme sevin

Orası öyle tabii ama eskilerimle mutlu oluyorsun demek çok çirkin. İyi niyetle de yazılabilir. O zaman sorulur sen kimin eskileriyle mutlusun diye
Bi bakima oyle olur yazik kiza da
Kiz da bilsin nasil biriyle birlikte oldugunu.. bu cocukla gecirdigi zamana da yazik..

anaaaaa benim kayınvalidenin oğlumu bu acaba niye derseniz eşim eski sevgilisine kolye almış ayrılınca kızda ne var ne yok geri yollamış bi akrabalarıyla kayınvalide eşimide söylemiş geri yolladıklarını bide yıllarca saklamış benim kız doğunca kolyeyi kızıma taktı eşim görünce çıldırdı bende öğrendim dediği laf eeee oğlum altın kolye hiç atılırmı satsanda az para veriyorlar bak sevdiğin kadından kızına kaldı fenamı oldu

Orası öyle tabii ama eskilerimle mutlu oluyorsun demek çok çirkin. İyi niyetle de yazılabilir. O zaman sorulur sen kimin eskileriyle mutlusun diye
Haklisin tarzini degistirerek bilgi vermek en iyisi.. ha bide birini kandirildigina inandirmak kandirmaktan daha zordur.. tepedebilir ..

Gülüp gecseydiniz o onun densizliği saygisizligi hiç keyfinizi bozmaya değecek bişey degil satıp yeseydin parasini

hayır hediyelerin geri verilmesi başta saçmalıkki zaten :)) ama olabilir yani bana garip gelmedi.. bende kullanırdım umrumda olmaz gençler kimileri konuşur kimileri yol alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…