Yeni sevgiliye eski sevgilinin esyasini hediye etmek.

Gülüp gecseydiniz o onun densizliği saygisizligi hiç keyfinizi bozmaya değecek bişey degil satıp yeseydin parasini
Ahanda nerden bildin bozdurdum çanta aldım kayınvalidemde bizdeyken taaa taammm eski sevgiliden aşkımın yeni karısına 1 adet çanta dedim eşim kıpkırmızı oldu çok utandı kayınvalidemde bak iyi yapmışsın yazık olmadı diyor halen dahA

Su konunun altında kendi özel konularinizi alakali alakasiz açmanız?

ohhhh çok iyi yapmışsın napcan oturup onumu takacaktin amaannnn bende olsam çatır çatır bozdurup yerdim

elasticheart yawrum no pain no gain yazmışsın gelmiş bana laf yetiştiriyon ahahahah daha klişe bişi yokmuydu ya.. iyi işte hedyelerde başkasına gitmiş bu pain sana gain olarak girsin:)

Cımbız geldi hanımmm, polemiğe, üsluba cımbızzz.
Bu konuda az daha polemik olursa banlanan sayısı artar.

Konu sahibin ergen olduğu ve olgunlaşmanın îlk evresine bile girmemiş bir çocuk!! Olduğu aşikardır.. Bir de onu muhatap alıp cevap vermişsiniz

Bence hemen kıza fesatla o benimdi diye

Allahım ya rabbim daha ne kadar farklı türden insanın varlığından haberdar olacağım kimbilir. Bu nasıl bir akılsızlık, fikirsizlik, dangalaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…