- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
hayır hediyelerin geri verilmesi başta saçmalıkki zaten :)) ama olabilir yani bana garip gelmedi.. bende kullanırdım umrumda olmaz gençler kimileri konuşur kimileri yol alır...
Ahanda nerden bildin bozdurdum çanta aldım kayınvalidemde bizdeyken taaa taammm eski sevgiliden aşkımın yeni karısına 1 adet çanta dedim eşim kıpkırmızı oldu çok utandı kayınvalidemde bak iyi yapmışsın yazık olmadı diyor halen dahAGülüp gecseydiniz o onun densizliği saygisizligi hiç keyfinizi bozmaya değecek bişey degil satıp yeseydin parasini
Sosyal medya? Bu da soru mu
Olayı sadece maddi boyutta cimrilik zenginlik musriflik vb. elestirenler sevgiden cok maddeye maddiyata önem veren ablalar heralde
yani bence dioki sen otur derdine yan :) iki kelime ingilizceyle sana yardım etmek isteyenlere çemkirme diyodur bence.. :)So what?
Yani eee
Ahanda nerden bildin bozdurdum çanta aldım kayınvalidemde bizdeyken taaa taammm eski sevgiliden aşkımın yeni karısına 1 adet çanta dedim eşim kıpkırmızı oldu çok utandı kayınvalidemde bak iyi yapmışsın yazık olmadı diyor halen dahA
Yazdığım gayet açıktı aslında ama örneklendireyim
Bknz atar bknz gider
yani bence dioki sen otur derdine yan :) iki kelime ingilizceyle sana yardım etmek isteyenlere çemkirme diyodur bence.. :)
kapiş?
r u understand gülüm ? what goes aroınd comes around diyorum..
Açık aynen
Ben de ona diyorum ya işte her şey açıksa sorun ne eee diyorum
Ahanda nerden bildin bozdurdum çanta aldım kayınvalidemde bizdeyken taaa taammm eski sevgiliden aşkımın yeni karısına 1 adet çanta dedim eşim kıpkırmızı oldu çok utandı kayınvalidemde bak iyi yapmışsın yazık olmadı diyor halen dahA
Allahımmm. Foruma lütfen sadece ergenlikten çıkanlar girebilsin. Bu ne böyle
kişi herkesi kendi gibi bilirmiş kezboş :)
Tamam kezbanspor
anaaaaa benim kayınvalidenin oğlumu bu acaba niye derseniz eşim eski sevgilisine kolye almış ayrılınca kızda ne var ne yok geri yollamış bi akrabalarıyla kayınvalide eşimide söylemiş geri yolladıklarını bide yıllarca saklamış benim kız doğunca kolyeyi kızıma taktı eşim görünce çıldırdı bende öğrendim dediği laf eeee oğlum altın kolye hiç atılırmı satsanda az para veriyorlar bak sevdiğin kadından kızına kaldı fenamı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?