- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hangi iş yerymiş o öyle tlf yasak
İşkillendim
Biraz dene bence zamana bırak tuhaflıkları artarsa devam etmezsin
Hiç eline almıyor yani telefonu ?Ankara'da bir bakanlıktaymış...Ama söylemedi..Bazı yerlerde devlette yasak olabiliyor
Hiç eline almıyor yani telefonu ?
Siz de buna inandınız. Pekala.
Kuzenim bakanlıkta çalışıyor. Hiç öyle bir durumu yok.
Bunun meali gel beni tavla, beni el üstünse tut, benim için pervane ol belki o ilk aşkım mertebesini hak edebilirsin.Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...
Bunun meali gel beni tavla, beni el üstünse tut, benim için pervane ol belki o ilk aşkım mertebesini hak edebilirsin.
Şıpsevdi bir insan değilim bu yaşıma kadar sadece 2 kez aşık oldum ama gidip de yeni tanıştığım kişiye bak ben hiç aşık olmadım denmez. Kesinlikle tuhaf ve yalancı biri.
Hiç aşık olmamış yani. Peki.Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..
Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...
Herhalde bana hep tuaflar denkgeliyor ..
Kendini salmış o zaman geçirecek herhalde seninleYa ben artık yuvamı kurmak istiyorum gibi bi tavır göremedim...Gelecekten beklentim yok dedi...Ama zaman ne gösterir bilinmezmiş...Karşıdaki beni aşık etsin modunda sanki beyefendi
gözlemleyin derim ben.. Acele etmeyin.. Öyle aşık olmadım fln bilmem insan 1 kerede olsa yasamıstır.. bu adam yemek yemiyor mu tuvaleti gelmiyor mu? tlfn kısmı garip bence yani bahane. .Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..
Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...
Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:
Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:
Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
Ankara'da bir bakanlıktaymış...Ama söylemedi..Bazı yerlerde devlette yasak olabiliyor
Size satır aralarında mesajı vermiş.Ya ben artık yuvamı kurmak istiyorum gibi bi tavır göremedim...Gelecekten beklentim yok dedi...Ama zaman ne gösterir bilinmezmiş...Karşıdaki beni aşık etsin modunda sanki beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?