Yeni tanıştığım kişi tuhaf mı

Haklısın

Reactions: 000
Telefon yasak olabilir evet. Benim bir arkadaşım kimyager ve mesai saatinde telefon kullanmaları kesinlikle yasak. Öğle arasında bakıyorlarmış önemli birşey var mı diye veya mola verdiklerinde onun harici bakamaz. Telefonlar dolaplarında. Bu normal bir durum. Ama sanırım bağlanmaktan ziyade gezmek, eğlenmek daha cazip geliyor. Bu tip adamlar gençken bir kıza açılacak özgüvende olmuyorsa sonradan parayı bulunca takılmacalara başlıyor. Belki öyle birisi. Çünkü 37 yaşında şimdi ki genç nesil gibi değil bu yaştakilerin 20'li yaşları :)) İlgisini çok çekerseniz ilgilenir aksi halde anı yaşar. Benim bir arkadaşım var o da böyle resmen onu gördüm Kısa süreli ilişkiler, yurt dışı gezileri ve iş. Hayatı bundan ibaret. Aslında düzgün karakterli bir çocuk ama böyle yaşamayı seviyor ve asla uzun süreli ilişkisi olduğunu görmedik. Evlenmeyi de düşünmüyor.

Benimde karşıma böyle biri gelmişti.
Aşağı yukarı aynı tavırları sergiledi.
Bir de üstüne ben köye yerleşmek istiyorum.Bu düzenden elimi ayağımı çekmek istiyorum edebiyatı yaptı.Kendisi 39 yaşında idi.
Uğraşmana değmez.Bende uğraşmadım.Hemen yol verdim.
Takılmalık ilişki isterler.Def olsun gitsin bulsun o zaman..

Çok daha iyisi seni bulsun..

Bişeylr hissetmiştir de aşk olarak yaşamamıştır benim de bu güne kadar aşık oldum diyeceğim biri olmadı. O konu garip değil. Telefon ikide bir aramasın diye öyle dedi desem daha yeni tanışıyormuşsun ilk günden niye aramasın diye öyle desin.. Belki çok kısıtlıdır telefon o yüzden yasak demiştir.

Asık olmaması normal de sizle de cok ciddi ilgilenmiş gibi gelmedi bana görüşmek isteyen her türlü görüşür bence nerde çalıştığını neden söylemedi ki

Reactions: 000

Aynen tarif ettiğin gibi sanırım...
Karşımdaki benden rahatsız oldugunu anladığım anda kaçarım dedi bi de...
Ay aman ne sanıyorlar kendilerini ya

Amin...Zaten narsist biriyle yeni bitirdim..
Tekrar çabalamaya gücüm yok...
Bu gidişle de hep yalnız kalıcam herhalde ben

Evet haklı olabilirsin ben de oyle düşündüm daha 1 gün konuştuk rahatsız edecek bişeyim yok yani...

Ama ben karşımda artık ailem olsun diyen birini istiyorum..Gezeyim tozayım belki biri çıkar acaip aşık olursam anca öyle diyerek mod düşüren değil

Telefonun bile yasak olduğu işyerinde pc lerdeki her hareket izleniyordur muhtemelen o yüzden iletişim kurmak istememiş olabilir. Bana tuhaf bi durum gibi gelmedi. Bazıları aşık olmaz olmak istemez ona fuzuli bi uğraş gibi gelebilir hele ki yaşı da epey var artık zor aşk meşk, biraz takip edilebilir hal hareketleri

Belki de bazi seyler ona sacma geliyordur. Zaten aşk da ölçülebilir bisi degil ki. Sevgilisi olan adam sevmistir ve asktir o bilmiyordur belki de aski kafasinda cok buyuttu.

Heyecan vs aramiyor duz yasayacak belli. Monoton yolunda gidecek bazi seyler. 37 gec degil ama karakteri oyle olabilir. Size deger verdigini hissederseniz 1 sans verin yoksa olmaz zaten

Teşekkürler...
Bence baştan değer verse en azından tel yasak ama öğlen arayayım falan derdi...Yok yani..
Hem gerçekten sevmek istiyorum diyor hem de beni tam tanımadan ilgisiz...Boşvericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…