- Konu Sahibi vesikaliyarim
Benim calistigim kurumdada telefon yasak.. Sabah 8 aksam 5 telefonsuz geciyor :) bazi kurumlarda internet kullanimida kisitli olabiliyor mail de atamayabilir..Hangi iş yerymiş o öyle tlf yasak
İşkillendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim calistigim kurumdada telefon yasak.. Sabah 8 aksam 5 telefonsuz geciyor :) bazi kurumlarda internet kullanimida kisitli olabiliyor mail de atamayabilir..Hangi iş yerymiş o öyle tlf yasak
İşkillendim
Benim calistigim kurumdada telefon yasak.. Sabah 8 aksam 5 telefonsuz geciyor :) bazi kurumlarda internet kullanimida kisitli olabiliyor mail de atamayabilir..
Ölüm kalım meselesi olsa şirketimi aramaları gerekiyor öyle bi durumda,bilmedigimden soruyorumBenim calistigim kurumdada telefon yasak.. Sabah 8 aksam 5 telefonsuz geciyor :) bazi kurumlarda internet kullanimida kisitli olabiliyor mail de atamayabilir..
Evet dahiliden ulasiliyor.. Yada benim cok acil bi isim olursa kurumdan cikip telefon kullaniyorumÖlüm kalım meselesi olsa şirketimi aramaları gerekiyor öyle bi durumda,bilmedigimden soruyorum
Hala öyle mi bilmiyorum ama cezaevlerinde gardiyanlar kullanamıyorKoca koca adamlara telefon yasaklayan bir iş ortamı görmedim şimdiye dek.
Sal ipini yol ver ugrasma...Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..
Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...
Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:
Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
Aşık olmaması tuhaf değil bence.Evliyim seviyorum ama şimdiye kadar kimseye aşık olmadım bendeDün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..
Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...
Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:
Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?