Yeni tanıştığım kişi tuhaf mı

bakanlıkta olsa boburlenerek anlatırdı.ki ben hiç denk gelmedım telefonun yasak olduğu yerleri.evet özel iş yerlerinde mola harıcınde telefona bakamazsın teskstıl,makına vs iş başında.senı keklıyor sanki.

Bu saydıklarınıza buradan bakınca bir tuhaflık yok. Siz başka birşeyler sezmişsinizdir konuşurken.
Bence biraz görüşün. İş mailini de özel amaçlı kullanmak istemiyor olabilir, ben de kullanmam.

Benim çalıştığım avukatlık ofisi özel olmasına rağmen mesai saatleri içerisindr telefonla uğraşmak hoş karşılanmazdı.Ayrıca internet sadece hukuki sitelere açıktı.Tüm alışveriş ve haber siteleri engellenmişti.Olabilir yani bu durumlar.

Yasak diyelim.. hic mi molasi yok bu herifin?
Is yerinden biriyle arasinda bisey olmasin? 40 yasinda adam nasil asik olmaz ya? Platonikte olsa olur.. sana atiyor bence

Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
Sal ipini yol ver ugrasma...

Niyeyse aklima evli oldugu ihtimali geldi. Istedgn zaman telefonuna ulasamaman. Gelecekten beklentisi olmamasi. Hic asik olamadm demek. Ask imkansizlik mi demek. Yani sey gibi geldi bana. Kimse beni asik edemedi deyip seni güdülemeye calismis gibi. Bak ben nasil asik edicem deyip ugrasmanizi istiyomus gibi geldi. Imkansizlik olayi da evliyim mevliyim diyebilir yolunu yapiyor gibi hissettimm. Pek guven vermedi bana

Bilgi güvenliği nedeniyle iş yerinde biz de telefon kullanamıyoruz. Bir kaç hafta zaman tanıyın. Bu sürede şüphelerinizi gideremezse uzatmayın, önünüze bakın.

Gündüz konuşmadan gayet olur bence, çalışma düzeni öyleyse eğer. Ben buna takılmadım. Ama 37 yaşına kadar aşık olmayan bir insanın -size de ilk görüşte deli gibi vurulmadığına göre- size (ya da bir c kişisine) zamanla aşık olma ihtimalinin olduğunu pek sanmıyorum. Böyle bir beklentiniz varsa yeniden değerlendirebilirsiniz bence.

Hiç muhatap olma..bu tarzlar tek gecelik öylesine takilmayi seven,sorumluluktan kaçan ve evliliği hiç düşünmeyen tipler oluyor..takılır takılır yeni takılacak kişi bulurlar sonra hep aynı cümleyi tekrarlarlar.ben bu tarz adam ve kadınların topluma zarar olduğunu düşünüyorum.

Üff aptallar ya
Böyle kendilerini bir halt sanıyorlar ya bide
İş yerinde telefon nasıl yasak ya sallamasın herkesin cebinde telefon var
Aşık olmamış bilmem ne yani gel diyor benim egomu tatmin et
Bi gitsin
Üstüne düşme sakın

Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
Aşık olmaması tuhaf değil bence.Evliyim seviyorum ama şimdiye kadar kimseye aşık olmadım bende

Back
X