Selam herkese, 4 gün önce falan biriyle tanıştım internet üzerinden...Çevremde cok fazla bekar insan yok ben de ordan olabilir belki de denkgelir bakarsın diye düşündüm...Birçok kişileri eledikten sonra işte bu kişiyi biraz tanımaya karar verdim, aile kurmak istiyor gibi duruyordu çünkü. Hiç evlenmemiş. Yalnız yaşıyor...Biraz konuştuk 1 kere ama baktıgımda ne gunaydın mesajı yazıyor ne de akşam dogrudurust bi sohbet olabiliyor...Gündüz bunu belirttim öğle arasında, sohbetine doyum olmuyor dedim. Yoğun işyeri dedi sadece...
Dün akşam nasılız? Diye yazdı, ben de şaka yollu kaç kişiyiz dedim iyiyim sen nasılsın dedim..espirime karşılık gülücük atmış sonra da yemek faslı bitti falan yazmış ama bana hiçbişi sormamış ben de bişi yazmadım, o da.....Ertesi gün yani bugün aramak istedi, telde ilk konuşmamızdı...Düzgün bi konuşması vardı, ailelerden bahsettik kaç kardeş işte çalıştığı ortam vs klasik tanışma konuşmaları...Gayet te güzel ve neşeli konuştum...Bana hatta ciddi ilişki istediğine dair imalar yaptı ve yuzyuze gelmeyi iple çektiğini...İşyeri yogundu kusura bakma ondan yazamadı falan dedi tamam dedim
Bu tel görüşmesi akşam 5teydi..Neyse teli kapattık ama akşam ses seda yok hiç...Saat 21.30 gibi yazdı yine nasılız? Ben de tekrar kaç kişisiniz yazdım gıcık oldum biraz çünkü her akşam "nasılız"..Yani başka laf mı yok? Evde misin vs, ne yapıyorsun gibi şeyler yazar insan...O da seni kastettim dedi gülücük attı...Sonra bidaha hiçbişi yazmadı..Aradan 1 saat geçti ben de yine yogunsun sanırım yazdım okumadı bile...
Yani hadi gündüz yogun işi vardır ya da mesajlaşmayı belki tercih etmiyordur telde konusmak isteyen biridir ya da cekiniyordur daha yeni dedim ama insan bi.iyi geceler yazar veya 5 te aradın ama tekrar arar sorarsın en azından...Tanısmak isteyen de kendisiydi...