Yeni tanıştığım kişideki tuaflık

engelle geç. internetten tanışma olayı için geç kalmışsınız namuslu erkek kalmadı artık maalesef hepsini kapmışlar.
muhtemelen beğenmedi beğense her sn yazıyorlar, işyeri falan hikaye bunlar yemeyin. sanarsın çok önemli devlet adamı.

Benim aracı vasıtasıyla görüştüğüm bi kaç erkek de böyle çıkmıştı. Adam evli falan değil belki sadece tarzı bu, flört etmeyi bilmiyor, çok da istekli değil. Ama size karşı değil, genel olarak adamın ilişki kurmaya sürdürmeye hevesi veya enerjisi yok. Ben o yolun sonuna kadar da gittim, insan başta neyse sonra da o oluyor, değişmiyor.Daha başta çaba sarfetmeyen adam yarın sorunlar çıkmaya başladığında veya işler ciddiye bindiğinde sizi yarı yolda bırakabilir. Bence bir kaç güne siz de netleşirsiniz zaten.

Yalnız şu internet olayını bir ben giremedim. Hiç yazan eden yok bana,yanlış anlamayın çirkin de değilim yani beğenilirim. Bu işin sırrı ne:KK64:

Hatalı siz gibisiniz. Adam her nasılız dediğinde laf sokmuşsunuz. Üstüne bir de trip. Tövbe yahu daha 4 gün olmuş tanışalı, fazla hızlı gidiyorsunuz.

Tanımadığınız görmediğiniz adamlardan ilgi beklentiniz, bu kişiler için kafa yormanız, aile kurmak istiyor algısına kapılmanız, bunu hangi mantıkla yapıyorsunuz gerçekten çok tuhaf. Toplasanız 10 cümle konuşmuşsunuz noktalama işaretlerine kadar masaya yatırmışsınız...

Bazı hemcinslerime Allah akıl fikir versin :(

Az once aradı açmadım...bence evli.değil sadece salakımsı..iyi olsa zaten bana mı kalır nete mi kalır :(

Salın gitsin. Degmez ugrasmaya. 4 gunde buraya konu acacak kadar onemsediyseniz 1 ay sonra nasil olursunuz dusunemiyorum. Tanimaya calismaniza dahi izin vermemis belli ki adam.

engelle geç. internetten tanışma olayı için geç kalmışsınız namuslu erkek kalmadı artık maalesef hepsini kapmışlar.
muhtemelen beğenmedi beğense her sn yazıyorlar, işyeri falan hikaye bunlar yemeyin. sanarsın çok önemli devlet adamı.

İnşaatta şantiye şefi ama yani öğlen falan yazabilirdi...olmayacak belli iletişimi zayıf,

Öncelikle nasılız :p
Sen iste ben sana saatbaşı mesaj atayım da bıktırana kadar daha istemezsin kimseden artık :KK70:

Karısı varsa arayamıyordur aksamlari .. ogle arasi yogundur yorgundur ama istekli olsa gece konusulur 1 saat falan bence evli..

Az once yazdı haftaiçi cok yogun gündüz hsonu da bugun hasta oldum şansa...goruntulu ara istersen inanmıosan dedi...ben de kaçtı hevesim boşver dedim...beni yüzyüze gelince anlarsın aslında yazmış..sonra da az sınra nane limon yapıcam ister misin demiş...

Adam sohbeti yürütmüyorsa kız napsın
Adam+Nasılız
Kadın+kaç kişiyiz iyiyim sen nasılsın
Adam+yemek faslı bitti kıza sen mesaj atsaydın diyenler adamı darlasın mı ergenler gibi
Bi ilişki içinde olmak isteyen erkek Sohbeti yürütür
Yemek faslı bitti senin günün nasıl geçti misal bundan Bi cacık olmaz benmde vardı böyle birkaç ay sonra benim kalbim buz tuttu kimseyi sevemiyorum senin alevlendirmen lazım diyip ayrıldıktan 5 ay sonra başkasıyla nişanlanmıştı

Son yazdıkları:
Evet haklisın benim sansizligim (hasta oluşundan bahsedio)
Tabi yüzyüze görüşebilseydik daha farklı olurdu buna inaniyorum En azından bunu hissetmezdin Hevesin kaçmış olabilir ama hevesin benle tekrar gelicek Gereken ilgiyi hakeden bir kadinsin

Back
X