- 28 Şubat 2019
- 4.689
- 11.184
- 208
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Agresif tavirlarindan bitmek bilmeyen triplerinden dolayi yakin arkadaslarimdan biriyle gorusmeyi birakmistim
En yakin olanin bile triplerini bizzat ben cekemem
Adamin kullandigi bi kelimeye bile surekli azarlarla yaklasirsaniz nasil bi sonuc bekliyorsunuz
Kimse kimseyi cekmek zorunda degil
Ben adim atmam hep o atsin tavrinida anlayamiyorum
Hep bu adamlar mi kosacak pesimizden hep simartmak icin ugrasacaklar
Suan birlikte oldugum kisi bazi sebeplerden dolayi bana yakinlasmaya cekiniyordu
Kendim adim attim artik bi karar vermemiz lazim diye. Dusuncelerini de anlatti dinledim.
Iyiki de atmisim o adimi Suan cok mutluyuz
Nasil ki bi erkek yazmayinca acaba benden hoslanmadi mi pesinden mi kosturuyor diye dusunuyorsak ve gururumuza dokunuyorsa bu karsi taraf icin de gecerli. Onlarda insan. Duygulari var.
En yakin olanin bile triplerini bizzat ben cekemem
Adamin kullandigi bi kelimeye bile surekli azarlarla yaklasirsaniz nasil bi sonuc bekliyorsunuz
Kimse kimseyi cekmek zorunda degil
Ben adim atmam hep o atsin tavrinida anlayamiyorum
Hep bu adamlar mi kosacak pesimizden hep simartmak icin ugrasacaklar
Suan birlikte oldugum kisi bazi sebeplerden dolayi bana yakinlasmaya cekiniyordu
Kendim adim attim artik bi karar vermemiz lazim diye. Dusuncelerini de anlatti dinledim.
Iyiki de atmisim o adimi Suan cok mutluyuz
Nasil ki bi erkek yazmayinca acaba benden hoslanmadi mi pesinden mi kosturuyor diye dusunuyorsak ve gururumuza dokunuyorsa bu karsi taraf icin de gecerli. Onlarda insan. Duygulari var.