• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım kişiden nasıl kurtulabilirim?

Ay uzak durun. En ufak bir cevap bile vermeyin.
29 yaşındaki biri öyle aptal aşık olduğu için böyle saplantılı hareketler sergilemez. Karakteri böyle olduğu için bu tar davranışlarda bulunur.
Evet öyle Adını Feriha Koydum dizisinde Halil diye saplantılı biri vardı ona benziyor, kafasında kendi kendine bir şeyler kurup mesaj atıyor inşallah sağ salim kurtulurum 😞😞

Bir erkek arkadaş varsa ben sevgilisiyim diye uyarsın olmazsa. Okula gelse... Hiç korkmayın geldiğinde ısrar ederse şikayet edin korkunuzu hissederse ısrarcı olur

Bu bir başkasını yem olarak kullanmak olur. Kadın, adamın saldırgan eğilimleri olabileceğinden endişeleniyor; siz, "bir erkek arkadaş varsa sevgilisiyim vb" desin diyorsunuz. Adam ya diğer adama bir şey yaparsa ? Bu ihtimali hiç düşünmüyor musunuz?

Bu bir başkasını yem olarak kullanmak olur. Kadın, adamın saldırgan eğilimleri olabileceğinden endişeleniyor; siz, "bir erkek arkadaş varsa sevgilisiyim vb" desin diyorsunuz. Adam ya diğer adama bir şey yaparsa ? Bu ihtimali hiç düşünmüyor musunuz?
Telefondan iletişim kurabilir gidip adama şiddet uygulasın demedim yalnız olmadığını bilsin anlamında. O zaman ailesinden de mi gizlesin ya ailesine bir şey yaparsa diye diye... Nasılsa desteği yok diye düşünerek daha çok korkutacak

Her yerden engelle yani.
Hiçbir yerden ulasamasun sana.
Millet kafayı yemiş.
Bizi de terk ettiler kimseye musallat olmadık yani oturduk acımızı çektik .

Telefondan iletişim kurabilir gidip adama şiddet uygulasın demedim yalnız olmadığını bilsin anlamında. O zaman ailesinden de mi gizlesin ya ailesine bir şey yaparsa diye diye... Nasılsa desteği yok diye düşünerek daha çok korkutacak
Bir arkadaşıma anlattım ama bulaşmak istemedi 🙁

Sevgili hanımlar bir konuda ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
2 hafta kadar önce bir çok ortak arkadaşımız olan biri ile tanıştım ve sosyal medya hesapları davranışları güven vermediği için ona net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim, kendisi yüksek lisans yapmış iyi bir mesleği olan eğitimli biri anlayışla karşılayacağını düşündüm. Ama beni sürekli whatsapp ve instagramdan mesaj yağmuruna tutup ısrar etmeye başladı her seferinde hayır dedim. En sonunda anlaması için whatapptan engelledim ama hala ısrar etmeye devam ediyor benim olduğum şehre gelmeye çalışıyor planlar yapıyor ben görüşmek istemiyorum çünkü takıntılı biri ve mafya babası görünümlü. Mesajlarına cevap vermiyorum başka hesaplardan acıklı müzik eşliğinde ağlamalı videolar gönderiyor. Hesaplarından gördüğüm üzere siyasi bağlantıları da var. Numaramı bildiği için adresimi öğrenebilir mi diye çok korkuyorum, sizce böyle bir şey mümkün mü? Ailem duyarsa çok daha kötü olur benim için, ne yapmalıyım bilmiyorum instagramdan da engelleyeceğim fakat hiç ulaşamazsa bu sefer de okulumu biliyor çıkıp gelir diye korkuyorum. Hayatımda başka biri var bile dedim ama vazgeçmiyor çok çaresizim lütfen bana bir yol gösterir misiniz?
Sikayet edicem deyin israr ederse cidden sikayet edin. Ailenizin duyup duymamasıni dert etmeyin. Allah korusun basıniza bisey gelebilir bu adamdan. Ortak arkadaş guvendiğiniz biri varsa haber de gonderebilirsi iz

Sikayet edicem deyin israr ederse cidden sikayet edin. Ailenizin duyup duymamasıni dert etmeyin. Allah korusun basıniza bisey gelebilir bu adamdan. Ortak arkadaş guvendiğiniz biri varsa haber de gonderebilirsi iz
Babam kalp hastası o yüzden başıma böyle şeyler geldiğini duyarsa çok kötü olur teşekkür ederim sağolun

Numaramı bildiği için adresimi öğrenebilir mi diye çok korkuyorum, sizce böyle bir şey mümkün mü?
Adından soyadindan adresini çok rahat öğrenebilir. KVKK ihlalinden korkmayan bir polis, bir memur, bir çağrı merkezi çalışanı tanıdık yeterli.
Ama korkmayın, sevgili olmamissiniz bir şey yasamamissiniz. Ailenizle aranız kötü olmaz böyle bir olay için.
Ortak arkadaşınız ne diyor bu duruma?

Seni korkutarak geri döndürmeye çalışıyor da olabilir, naif biriysen anlamıştır gözünü korkutmaya çalışmış da olabilir.Fakat bu ihtimallerden biri tabiki.Okula gelirse de yalnız degilsin sonuçta okulda çok insan var.O sırada içerde bekler polis cagırırsın.Guvenlikten yardım alırsın.Korkmadigini belli et ve her yerden engelle muhattap olma.

Adından soyadindan adresini çok rahat öğrenebilir. KVKK ihlalinden korkmayan bir polis, bir memur, bir çağrı merkezi çalışanı tanıdık yeterli.
Ama korkmayın, sevgili olmamissiniz bir şey yasamamissiniz. Ailenizle aranız kötü olmaz böyle bir olay için.
Ortak arkadaşınız ne diyor bu duruma?
Ortak arkadaşlar üst sınıftan sadece yüz yüze gördüğüm yakından tanımadığım sadece selamlaştığım kişiler onlar da onu iyi bildiklerini söylüyorlar. Sevgili filan değiliz ama engellemeden önce 'profil resmini anneme gösterdim çok beğendi zaten yakında tanışacaksınız ben de dükkanımı senin üstüne devredeceğim' gibi şeyler yazdı kendini neye inandırdı bilmiyorum 😞😞 ailem öğrenirse beni suçlayacak belki okula bile gidemeyeceğim 🙁🙁

Seni korkutarak geri döndürmeye çalışıyor da olabilir, naif biriysen anlamıştır gözünü korkutmaya çalışmış da olabilir.Fakat bu ihtimallerden biri tabiki.Okula gelirse de yalnız degilsin sonuçta okulda çok insan var.O sırada içerde bekler polis cagırırsın.Guvenlikten yardım alırsın.Korkmadigini belli et ve her yerden engelle muhattap olma.
Evet olabilir başta onun normal bir insan olduğunu düşünüp hep iyilikle konuştum rica ederim lütfen vs şeklinde inşallah o yüzden korkutmak için yapmıştır

O profili gördükten sonra konusmaniz hata ama numaraniz ve okulunuzu soylemeniz daha da büyük bir hata olmuş. Ne oldugu belli olmayan (ya da olan diyelim bu duruma) neden bilgilerinizi verirsiniz ki?
Umarım bela olmaz başınıza.

Back
X