• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım kişiden nasıl kurtulabilirim?

O profili gördükten sonra konusmaniz hata ama numaraniz ve okulunuzu soylemeniz daha da büyük bir hata olmuş. Ne oldugu belli olmayan (ya da olan diyelim bu duruma) neden bilgilerinizi verirsiniz ki?
Umarım bela olmaz başınıza.
Biz zaten okulda tanışmıştık haberleşmek için numaramı isteyince şüphelenmedim, eve gelince instagram ve twitterdaki arabalı silahlı resimlerini paylaşımlarını gördüm, görüşmek istemediğimi söyledim ama olay buralara geldi 😔

Acıklı şarkı ağlamalar falan hep numara. Bir şey yaşamadıysaniz o kadar takmadigina eminim. Tanıyorum böyle tipleri çünkü ta lm göbeğindeyim. Yüz vermediyseniz üç beş haftaya birini bulup ona kancayı takacaktır.

Acıklı şarkı ağlamalar falan hep numara. Bir şey yaşamadıysaniz o kadar takmadigina eminim. Tanıyorum böyle tipleri çünkü ta lm göbeğindeyim. Yüz vermediyseniz üç beş haftaya birini bulup ona kancayı takacaktır.
İnşallah bir kurtulsam yeter ki

Bir erkek arkadaş varsa ben sevgilisiyim diye uyarsın olmazsa. Okula gelse... Hiç korkmayın geldiğinde ısrar ederse şikayet edin korkunuzu hissederse ısrarcı olur
Sonrada garibim çocuk başına bela alsın. Bu zamanda yapılacak şey mi? Sonrada kız yüzünden öldürülen genç diye haberi yapılsın.

Sevgili hanımlar bir konuda ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
2 hafta kadar önce bir çok ortak arkadaşımız olan biri ile tanıştım ve sosyal medya hesapları davranışları güven vermediği için ona net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim, kendisi yüksek lisans yapmış iyi bir mesleği olan eğitimli biri anlayışla karşılayacağını düşündüm. Ama beni sürekli whatsapp ve instagramdan mesaj yağmuruna tutup ısrar etmeye başladı her seferinde hayır dedim. En sonunda anlaması için whatapptan engelledim ama hala ısrar etmeye devam ediyor benim olduğum şehre gelmeye çalışıyor planlar yapıyor ben görüşmek istemiyorum çünkü takıntılı biri ve mafya babası görünümlü. Mesajlarına cevap vermiyorum başka hesaplardan acıklı müzik eşliğinde ağlamalı videolar gönderiyor. Hesaplarından gördüğüm üzere siyasi bağlantıları da var. Numaramı bildiği için adresimi öğrenebilir mi diye çok korkuyorum, sizce böyle bir şey mümkün mü? Ailem duyarsa çok daha kötü olur benim için, ne yapmalıyım bilmiyorum instagramdan da engelleyeceğim fakat hiç ulaşamazsa bu sefer de okulumu biliyor çıkıp gelir diye korkuyorum. Hayatımda başka biri var bile dedim ama vazgeçmiyor çok çaresizim lütfen bana bir yol gösterir misiniz?
Bu tarz bir olay lisedeyken benim başıma gelmişti aşırı takıntılı biri vardı peşimi bırakmıyordu arayıp duruyordu numarasını engelledim sonra baska yerlerden mesaj atıyor intihar edeceğini alkol aldığını çok kötü olduğunu falan yazmış jdjjsdj ben nasıl korktum başım belaya girecek ucu bana dokunacak diye. Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı kendisi. Kıza ulaştım böyle böyle diyor ne yapicaz diye o da sevgilisine soylemis çocuğu kontrol etmeye gitmis çocuk uyuyakalmis bir b.k yapmamış yani djxjskjx sonra nasıl olduysa bıraktı peşimi. Bir tane daha vardı o kişi de ortaokuldan üniversiteye kadar mesajlarla vs sürekli rahatsız etti en sonunda pes edip gitti başkasıyla evlendi.
Sözün özü illet gibi oluyor bunlar ama eninde sonunda birakiyorlar yapacak bir şey yok. Ama polise savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin iyice abartir da pes etmezse

Bu tarz bir olay lisedeyken benim başıma gelmişti aşırı takıntılı biri vardı peşimi bırakmıyordu arayıp duruyordu numarasını engelledim sonra baska yerlerden mesaj atıyor intihar edeceğini alkol aldığını çok kötü olduğunu falan yazmış jdjjsdj ben nasıl korktum başım belaya girecek ucu bana dokunacak diye. Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı kendisi. Kıza ulaştım böyle böyle diyor ne yapicaz diye o da sevgilisine soylemis çocuğu kontrol etmeye gitmis çocuk uyuyakalmis bir b.k yapmamış yani djxjskjx sonra nasıl olduysa bıraktı peşimi. Bir tane daha vardı o kişi de ortaokuldan üniversiteye kadar mesajlarla vs sürekli rahatsız etti en sonunda pes edip gitti başkasıyla evlendi.
Sözün özü illet gibi oluyor bunlar ama eninde sonunda birakiyorlar yapacak bir şey yok. Ama polise savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin iyice abartir da pes etmezse
İnşallah ben de kurtulurum ya bir de sosyal medyada 2500 küsür kadın takipçisi var neden bana taktı anlamadım zaten anksiyete bozukluğum vardı bu kabadayı laf anlamaz ısrarcı tavırlarından iyice tetiklendi. Telefona bir mesaj gelse yüreğim ağzıma geliyor, senin yaşadıkların da çok kötü o yaşta, insan işin içinde olmadan bilemiyormuş malesef 🙁

Babam kalp hastası o yüzden başıma böyle şeyler geldiğini duyarsa çok kötü olur teşekkür ederim sağolun
Beni boyle rahaysiz eden vardı şavciliga sikayet edicem deyince durmuştu..şikayeti babaniz duymaz zaten nasil duyacak. Şikayet edin adres olarak ayri evdeyseniz ev yiksa bir arkadas adresi verin tebligat vs gelirse diye

Beni boyle rahaysiz eden vardı şavciliga sikayet edicem deyince durmuştu..şikayeti babaniz duymaz zaten nasil duyacak. Şikayet edin adres olarak ayri evdeyseniz ev yiksa bir arkadas adresi verin tebligat vs gelirse diye
Burda bundan bahsetmek doğru mu bilmiyorum ama kendisi iktidara yakın bağlantıları olan birisi, sizce şikayet yine de durdurur mu

Ne yaziyor size? Tehdit ediyor mu?
Biraz daha israr ederse savciliga basvuracagini, mahkemeye verecegini soyle. Devam ederse elbette sikayetci ol. Bu kadar israr etmesi normal bir davranis degil.

Sevgili hanımlar bir konuda ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
2 hafta kadar önce bir çok ortak arkadaşımız olan biri ile tanıştım ve sosyal medya hesapları davranışları güven vermediği için ona net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim, kendisi yüksek lisans yapmış iyi bir mesleği olan eğitimli biri anlayışla karşılayacağını düşündüm. Ama beni sürekli whatsapp ve instagramdan mesaj yağmuruna tutup ısrar etmeye başladı her seferinde hayır dedim. En sonunda anlaması için whatapptan engelledim ama hala ısrar etmeye devam ediyor benim olduğum şehre gelmeye çalışıyor planlar yapıyor ben görüşmek istemiyorum çünkü takıntılı biri ve mafya babası görünümlü. Mesajlarına cevap vermiyorum başka hesaplardan acıklı müzik eşliğinde ağlamalı videolar gönderiyor. Hesaplarından gördüğüm üzere siyasi bağlantıları da var. Numaramı bildiği için adresimi öğrenebilir mi diye çok korkuyorum, sizce böyle bir şey mümkün mü? Ailem duyarsa çok daha kötü olur benim için, ne yapmalıyım bilmiyorum instagramdan da engelleyeceğim fakat hiç ulaşamazsa bu sefer de okulumu biliyor çıkıp gelir diye korkuyorum. Hayatımda başka biri var bile dedim ama vazgeçmiyor çok çaresizim lütfen bana bir yol gösterir misiniz?
Sonkez yazın butun yazismalari kaydettim eger beni birdaha rahatsiz edersen seni sikayet edecegim de ve birdaha asla iletisim kurma yeni arkdaslik isteklerini kabul etme ve arkadsn olmayanlardn mesaj gelmesin diye ayarlrdan degistir. Eger okula gelirse ve seni rahatsiz ederse direk polis cagir teline kades uygulamasini indir. Tabi polis onu serbest birakacak ondan sonra psikopatmidir nedir sni rahat brakmayabilir okuldan da kaydini alman gerekir.veya hepsi blöf de olabilir Arkdaslarinida hesaplarndan sil bnce

Ne yaziyor size? Tehdit ediyor mu?
Biraz daha israr ederse savciliga basvuracagini, mahkemeye verecegini soyle. Devam ederse elbette sikayetci ol. Bu kadar israr etmesi normal bir davranis degil.
Tehdit etmiyor, keşke etse elimde bir kanıt olur. Ben şu gün geleceğim bilet aldım şurda görüşelim, seni ailenden kurtaracağım, beraber İstanbul'a gideceğiz orda ikimiz için her şey güzel olacak, annemle tanıştıracağım yazıyor. Hayır kelimesi onun için hiç bir şey ifade etmiyor, cevap yazmıyorum ertesi gün yine aynı mesajlar nereye kayboldun az kaldı gelmeme vs vs, şikayet edeceğimi söyleyince de o da gelecekse senden gelsin diyor yine aynı mesajlar devam ediyor 😞😞

Hayır babana bunu duyunca bişey olmaz gizlersen işler daha da sarpa sarar da adam seni kaçırır ya da başka türlü bişey olursa o zaman babana bişey olur
Belki de boş konuşuyordur vazgeçer ailem de boş yere üzülmesin diyorum, okula giderken her gün akılları bende kalmasın diye

Belki de boş konuşuyordur vazgeçer ailem de boş yere üzülmesin diyorum, okula giderken her gün akılları bende kalmasın diye
Bak benim bir tane kızım var onu böyle rahatsız eden birinin olduğunu bilsem kızımı korumaya çalışırdım
üstelik daha sonra daha kötü bir yolla öğrenmektense kızımın benimle problemlerini paylaşmasını isterdim o üzülüyorsa ben de onunla beraber biraz üzülebilirim ama önlemini de alırım yani

Silah diyorsun mafya diyorsun siyasi parti gençlik kolu diyorsun tam belaya çatmışsın yani
Bu siyasi partinin büyükleri de vardır gerekirse baban onlarla iletişime geçer bu arkadaşı kibarca uyarırlar iyice musallat olursa

Silah diyorsun mafya diyorsun siyasi parti gençlik kolu diyorsun tam belaya çatmışsın yani
Bu siyasi partinin büyükleri de vardır gerekirse baban onlarla iletişime geçer bu arkadaşı kibarca uyarırlar iyice musallat olursa
Haklısınız ama ailem o kadar zıt bir görüşte ki bu olayı öğrendiğinde senin bu it kopukla ne işin oldu diye en çok bana kızacaklar, zaten suçu dışarıdan çok içerde arayan bir anlayışları var sen ne yaptın ki bunlar oldu diye bir sürü suçlama olacak ve sonunda madem böyle bir şeye bulaştın okuma evde dur aklın başına gelsin diyecekler biliyorum

numaranızı değiştirin, kimseyle paylaşmayın gerekirse deli mi ne en çok korktuğum profil

Sana bir tavsiye vereceğim bende işe yaradı belki sende de iş görür. Yaklaşık 7 sene önce, evlenip boşanmış bir de kızı olan biri peşime takılmıştı. O zamanlar ben 19 o da 26 yaşındaydı. Aylarca peşimi bırakmadı. Evimin önüne geliyordu, dershanemi öğrenmiş oraya geliyordu, amcamlarda kaldım görmemek için takip etmiş orayı bile öğrenmişti. Kapıya çık sana hediye aldım onu vereceğim diye mesaj atıyordu gece vakti. Babama söylerim dediğimde babanı şu an kapı önünde görüyorum, istersen söyle onun da başı belaya girsin ya ben onu vururum ya o beni vurur diyordu. Kendi babasına söylemekle tehdit ettiğimde "ben zaten babama söyledim o da uğraşma kızı kaçıralım birkaç gün sonda dönersiniz kendi isteğiyle gitti deriz ona kimse inanmaz " dedi ama ben sen kendi isteğinle gel diye bekliyorum diyordu. Baktım ki beni evleneceği kız olarak görüyor kendi kafasında çok beğenmiş ben de bunu tersine çevirmek istedim. Bi akşam yine aradı hiç açmazdım o sefer açtım. Ve ağzıma ne gelirse söyledim. Kendini bana yakıştırıyor musun bi kendine bak bi bana bak ben şöylelerine böylelerine layığım dedim bahsi geçen birkaç insan hakkında kötü kötü atıp tuttum. Sonra birden soğudu ben seni çok iyi bir insan olduğun için istiyordum meğer çok çirkin bi kalbin varmış bi daha karşılaşmak bile istemiyorum dedi. Gerçekten de bir daha bana dönüp bakmadı bile. 3 sene evvel de biriyle tanıştım ikimiz de yüksek lisansa başlamıştık hocamızı beklerken okulun karşısındaki kafede 2 saat kadar sohbet ettik, vedalaştık ayrıldık. Aradan birkaç gün geçtikten sonra çalıştığım yere üzerinde "tanıştığıma çok memnun oldum" yazılı bir buket gül geldi. İnsanlar sevgililerine bile böyle jestler yapmıyorken tanıştık diye bunu yapması ve iş yerimin adresini bulmuş olması beni korkuttu. Psikopat tavırlardan ağzım yandığı için hemen kurtulmak istedim. Aynı yolu seçtim. Birkaç hafta sonra okulda tekrar karşılaştık kahve içmeyi teklif ettim. Hayran hayran bakıyordu. Muhtemelen güller için teşekkür edeceğimi ve bi flört başlatacağımı sandı. Bense bu sefer derslerden hocalardan eski ortak arkadaşlarımızdan konuşmayalım kendimizden bahsedelim tanışmış oluruz diye lafa girdim. Ve bunlar aslında iyi şeylermiş gibi ne kadar bencil olduğumdan, kıskanç olduğumdan, insanları tek hatalarında sildiğimden vicdansızlığımdan ve kendi çıkarlarım her şeyden önce geldiği için böyle davranmamın çok doğru olduğundan kendime ne kadar hayran olduğumdan bahsettim. Biraz uzun sürer diye düşünürken tekrar görüşmek istediğini zannederken beklediğimden hızlı sonuç aldım. Hesabı ödeyip kalktığımızda tokalaşmak için elimi uzattığımda buna hiç istemeden karşılık verdi. Haberleşiriz tekrar görüşürüz dedim. Ben biraz yoğumun karşılaşırsak laflarız ama buluşup oturacağımızı sanmıyorum dedi ve arkasına bakmadan gitti. Demek istediğim o ki; bahsettiğin tarzdaki insanlar istediğini almak için uğraşır ve sonunda durum zorbalığa, çirkinleşmeye doğru gider. Onların istemediği insan olmaya çalış, öyle göster.

Back
X