- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Haklısınız. Çabuk bitirmesi için bir ilişkinin başlaması gerekir önce. Ama bu kadar ürktüğümü biriyle ilişkiye başlar mıyım bilemiyorum tabi... Daha ilişki bile başlamadan acayip acayip geleceğe yönelik planlar kurması hani beni garanti olarak görmesi uyuz etti. Tanışacağız belki beğenmeyeceğim ya da o beni beğenmeyecek değil mi olabilir böyle şeyler. Ama o sanki böyle şeylerin hiç ihtimali bile Yok gibi davranıyor.iki gün çok yeniymiş. çabuk evlilik olayına giren biri çabuk da bitirebilir bunu unutma. sanırım seni kaçırmamak için uğraşıyor. ama seçtiği yol yanlış. biraz daha bak içine sinmeyen bir şey olursa bırakırsın
Bu normal mi peki?biriyle tanıştım netten.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çünkü daha tanışmadan sanki garanti birlikte bir hayat kuracakmışız gibi düşünmesi beni acayip irite etti. Tanışsak belki birbirimizi beğenmeyeceğiz. Ama o sanki hiç böyle bi ihtimal yokmuş gibi sanki direk bi ilişkiye başlayıp evlenecekmişiz gibi kuruyor da kuruyor.Hislerinin seni yanılttığını sanmıyorum.
İçsesin kulak verildikçe geliştiğine inananlardanım.
Herkes birileriyle netten tanışabiliyor. Bu günümüzde normal bir şey evet. Ama konu sahibesine mutlaka bir laf denecek değil mi. Siz de haklısınız.Bu normal mi peki?
Haklısınız. Aslında ürktüğüm ve ikilemde kaldığım için kafamı kurcaladı. İşsizlik vs derken sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Hayatımı daha karmaşık hale getirecek birilerini istemiyorum haliyle. O nedenle tavsiye alma amaçlı açtım konuyu da...internetten tanıdığın biri için fazla kafanı kurcalıyorsun. Buraya konu açacak kadar değerli ve kafanı meşgul eden biri olmamalı.
konuşabilirsin tabi ki ama zamana bırak.
İşte kırmak da istemedim ne bileyim. Aslında sormak istiyorum.Bana kendini beğendirmeye bana yaranmaya çalışıyorsun gibime geliyor diye nedenini sorarım hiç çekinmeden..
İşte bu ihtimalleri de düşündüm. Soğudum yani ne yalan söyleyeyim... 2 gün olmadan paldır küldür sanki yüzyüze tanışırsak birbirimizi garanti beğenecekmişiz gibi plan kurması acayip garibime gitti.icinize sinmeyen yerler, seyler varsa görüsmemeniz daha dogru olur. Ama bazi erkekler her kadinin evlenmek icin yanip tutustugununu sanip hemen evlilik lafini aciyorlar karsidaki insani etkilemek ve baglamak icin :)
İşte kırmak da istemedim ne bileyim. Aslında sormak istiyorum.
tavsiyem çok ciddiye alma onu. onla ilgili hayaller de kurma. çünkü normal biryerde birileriyle tanışmaktan, oturup bir çay içmekten farklı bir durum sizinkisi.Haklısınız. Aslında ürktüğüm ve ikilemde kaldığım için kafamı kurcaladı. İşsizlik vs derken sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Hayatımı daha karmaşık hale getirecek birilerini istemiyorum haliyle. O nedenle tavsiye alma amaçlı açtım konuyu da...
Haklısınız. Niyetinin kendisini direk birine kabul ettirmek olduğunu düşünüyorum. Hafif hafif özgüven eksikliği sezdim kendisinde. Çünkü “umarım beni sıkıcı bulmazsın, umarım sana iyi gelmişimdir” gibi cümleleri çok fazla sarf ediyor. İtici cümle kalıpları bunlar...Şimdi sordun sordun, yoksa daha da çekineceksin, 2 gündür tanışıyorsun bence çekinme.. niyetine ne açık açık söylesin yani
Ben mühendis değilim, o mühendis. Şu an çalışmıyorum iş bekliyorum. Koca aramadım netten aslında öyle bi konuşayım dedim. O yazmıştı çünkü. Öylesine konuşacaktım ama o da anormal çıktı.Mühendissiniz çalışan kadınsınız netten koca aramak nedir kuzum allahaşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?