Yeni tanıştığım kişinin davranışlarındaki anormallikler?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
32
Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım netten. Mühendislik mezunuymuş kendisi. Çocuk genel olarak akıllı ve düzgün birine benziyor ama bir takım beni ürküten detaylar var. Direk evlilik lafına girip, evlilikten beklentilerini falan anlattı. Sürekli beni övme ve bana kendini beğendirme peşinde. Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “umarım benim zekamı da beğenirsin” yazıyor. Ne var bunda diyeceksiniz belki ama sürekli kendini beğendirme ve bana yaranma çabası biraz irite etti beni. Ailenle çok foton var işte aileni çok sevdiğinden mi yoksa aile kavramına mı sıcak bakıyorsun gibi garip sorular soruyor. Ailene çok kanım kaynadı gibi şeyler söylüyor. Biz bu kişiyle daha yüzyüze bile görüşmedik ve bu kadar balıklama dalması beni biraz rahatsız etti. Bir de evlenmek üzereyken bir ilişkiden dönmüş, düzgün aile kızı bulma peşinde gibi. Hani evlenememekten mi korkuyor, kendine özgüveni mi yok, manyak mı yoksa gerçekten iyi biri mi çözemedim. Evlenememe korkusu var gibi geldi bana biraz özgüveni eksik gibi geldi. Haliyle evlenmek için evlenenle de evlenmek istemem. İşte içkim sigaram yok şöyleyim böyleyim şu belgeselleri izlerim falan diye anlatıyor hani ideal eş gibi gözükmek mi istiyor amacı ne anlamadım. Ama benimki sadece varsayım tabi evlenmek dışındada amaçları olabilir bilmiyorum. Ben sadece varsayım yapıyorum. Neyse, sizce ben mi çok abartıyorum yoksa çocuğun davranışlarında bir anormallik olduğunu siz de düşünür müydünüz? Ben baya ürktüm çünkü. Daha 48 saat bile olmadı tanışalı.

Son düzenleme:
Haklısınız. Çabuk bitirmesi için bir ilişkinin başlaması gerekir önce. Ama bu kadar ürktüğümü biriyle ilişkiye başlar mıyım bilemiyorum tabi... Daha ilişki bile başlamadan acayip acayip geleceğe yönelik planlar kurması hani beni garanti olarak görmesi uyuz etti. Tanışacağız belki beğenmeyeceğim ya da o beni beğenmeyecek değil mi olabilir böyle şeyler. Ama o sanki böyle şeylerin hiç ihtimali bile Yok gibi davranıyor.

Hislerinin seni yanılttığını sanmıyorum.
İçsesin kulak verildikçe geliştiğine inananlardanım.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çünkü daha tanışmadan sanki garanti birlikte bir hayat kuracakmışız gibi düşünmesi beni acayip irite etti. Tanışsak belki birbirimizi beğenmeyeceğiz. Ama o sanki hiç böyle bi ihtimal yokmuş gibi sanki direk bi ilişkiye başlayıp evlenecekmişiz gibi kuruyor da kuruyor.

internetten tanıdığın biri için fazla kafanı kurcalıyorsun. Buraya konu açacak kadar değerli ve kafanı meşgul eden biri olmamalı.
konuşabilirsin tabi ki ama zamana bırak.
Haklısınız. Aslında ürktüğüm ve ikilemde kaldığım için kafamı kurcaladı. İşsizlik vs derken sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Hayatımı daha karmaşık hale getirecek birilerini istemiyorum haliyle. O nedenle tavsiye alma amaçlı açtım konuyu da...

icinize sinmeyen yerler, seyler varsa görüsmemeniz daha dogru olur. Ama bazi erkekler her kadinin evlenmek icin yanip tutustugununu sanip hemen evlilik lafini aciyorlar karsidaki insani etkilemek ve baglamak icin :)
İşte bu ihtimalleri de düşündüm. Soğudum yani ne yalan söyleyeyim... 2 gün olmadan paldır küldür sanki yüzyüze tanışırsak birbirimizi garanti beğenecekmişiz gibi plan kurması acayip garibime gitti.

tavsiyem çok ciddiye alma onu. onla ilgili hayaller de kurma. çünkü normal biryerde birileriyle tanışmaktan, oturup bir çay içmekten farklı bir durum sizinkisi.
ben mesela şuan işteyim. ama sıkıldığımda iyi vakit geçirmek adına buraya giriyorum. siz de onu öyle düşünün. zamanla konuşma ilerler, görüşecek olursanız tekrar değerlendirirsiniz.

Şimdi sordun sordun, yoksa daha da çekineceksin, 2 gündür tanışıyorsun bence çekinme.. niyetine ne açık açık söylesin yani
Haklısınız. Niyetinin kendisini direk birine kabul ettirmek olduğunu düşünüyorum. Hafif hafif özgüven eksikliği sezdim kendisinde. Çünkü “umarım beni sıkıcı bulmazsın, umarım sana iyi gelmişimdir” gibi cümleleri çok fazla sarf ediyor. İtici cümle kalıpları bunlar...

Mühendissiniz çalışan kadınsınız netten koca aramak nedir kuzum allahaşkına ya
Ben mühendis değilim, o mühendis. Şu an çalışmıyorum iş bekliyorum. Koca aramadım netten aslında öyle bi konuşayım dedim. O yazmıştı çünkü. Öylesine konuşacaktım ama o da anormal çıktı.

Bir kadin olarak
Benim de cevrem.yok
Kadin arkadaslarimin sayisi cok az
Kimseye guvenmiyorum
4 kkadin arkadasim var sadece

Benim de sosyal cevrem yok
Meslegim de gayet iyi memurluk

Bunun ozguvennle alakasi yok
Kendisini anlatmis
Evlenmek icin merak ettigin etmedigin ne varsa sunmus

Ben de kendimk.ayni bu sekil tanitiyorum
Ama ben evlenmek istesem karsimdaki kisiye de anlatirim herseyimi beni daha iyi tanimasi icin.

Kendisini hasir hissediyor o yuzden seninle ciddi yola girmis

Ya ilk bulusmada evlenmektenndegilde
Gezip tozmaktan bahsetseydi?
O zamanda ciddi degil gonul eglendiriyor derdin.

Bence kacirma ve iyi tani
Vakit gecir
Kafa uyumu cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…